Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jaj to Wy nie macie z całym szacunkiem, od kilku godzin nie powinno go tu już być na tym forumie, nie ma miejsca na wytłumaczenia :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie chcę go bronić, ale może być tak, że ktoś mu się włamał. Ale szanse na to są takie, jak to, że Maryla Rodowicz nigdy już nie wystąpi. :8

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Nie chcę go bronić, ale może być tak, że ktoś mu się włamał. Ale szanse na to są takie, jak to, że Maryla Rodowicz nigdy już nie wystąpi. :8

Byłem na koncercie na dniach Aleksandrowa, i było wręcz zajebiście. Żywo, spoko ma zespół i serio dała radę, więc się k***a nie śmiej :8

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ktoś mu się włamał parokrotnie i usunął co się dało? Taa... A ludzie wylądowali na księżycu.

Swoją drogą Brem przeszukaj panel admina, pamiętam że na vbulletinie było coś takiego jak "cień wątku" które pozwalało przywrócić usunięty przypadkowo temat. Kto wie może i na tutejszym serwerze jest coś takiego.

• Reputacja:   2

Z pewnością mu się ktoś włamał. Tak samo jak ktoś się włamał na Twitter Kurta dwa razy i wpisywał komentarze "zamiast niego" :waving:

J***ć leszczy z lamusami się nie pieścić !

1.Odnośnie mojej spadającej aktywności na BGZ

Od poniedziałku do soboty jestem w robocie do 18-20 więc nie mam czasu pisać na BGZ, wszystkie swoje braki będę nadrabiał w weekendy, może będzie mnie stać w dni robocze na jeden post dziennie na BGZ ale musi być naprawdę ciekawy temat.

2. Raport z Main Event powinien pojawić sie za ok godzinę

Jutro wyjeżdżam i nie ma mnie do 22 lipca. Raporty z gal w tym okresie postaram się nadrobić, ale może to zająć trochę czasu.

Kończę pisanie raportów z ME z powodu braku czasu.

• 1 miesiąc temu...

Nie będzie mnie od 13 do 24 września, więc nie dam rady zrobić typera. Szukam zastępstwa ! :)

To ja mogę pomóc i cię zastąpić ten jeden raz bo dostałem pomocnika to teraz trzeba pokazać chęci i zaangażowanie. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Odpowiesz na kilka prostych pytań i może dostaniesz robotę.

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1.Imię : Piotr

Rok Urodzenia : 1997

Miejsce Zamieszkania : Polska, Dąbrowa Górnicza ( Koło Katowic)

Wzrost : 174 cm

Waga : 58 kg

Kolor Włosów : Ciemny Blond

Kolor Oczu : Brązowy

Rodzaj Słuchanej Muzyki : Rap i trochę Rocka.

Ulubiony Zespół : Jeśli chodzi o zespół to Linkin Park a o rapera to Słoń

Ulubiona Piosenka : Nikt Mi tego nie dał, Nikt mi tego nie zabierze i Słoń - Szczerze.

Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki : Piłka Nożna, gram w klubie od 2 lat.

Twój Idol : Zlatan Ibrahimović

Ulubiona Potrawa : Spaghetti

Zainteresowania : Sport, Wrestling, Walki MMA oraz Muzyka.

2. Obecnie uczę się w Technikum i jestem na profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Chciałbym w przyszłości otworzyć własną restaurację a jeśli fundusze na to nie pozwolą to chciałbym być Szefem Kuchni w jakiś pubie itp. To jeśli chodzi o zawód, moim marzeniem jest rozpocząć profesjonalną karierę piłkarską co łatwe raczej nie jest chodź nie będę rezygnował i może kiedyś się uda zagrać w jakimś profesjonalnym klubie.

3. Trafiłem na BGZ już 3 lata temu przez google, zacząłem szukać forum o tematyce wrestlingu i pierwsze proponowane wyskoczyło mi właśnie BGZ. Postanowiłem się zarejestrować i zacząć się udzielać na forum. Tak właśnie zrobiłem, co prawda później miałem okres gdzie wrestling przestał mnie pasjonować i przestałem go oglądać a także udzielać się na forum. Nie dawno jednak obejrzałem MitB i znów postanowiłem wrócić do oglądania i udzielania się na forum. Według mnie najlepsze forum w Polsce jeśli chodzi o wrestling. Nie kiedy zdarzają się kłótnie pomiędzy userami ale to zrozumiałe w końcu każdy się czymś różni. Forum na pewno jest najlepiej rozwinięte z wszystkich i jak się nie mylę to chyba jedno z najstarszych. Kilku Użytkowników już dość dobrze poznałem a nie których mniej jednak większość z nich to fajni ludzi z którymi można pogadać na każdy temat. Podsumowując : Forum ma swoje zalety i wady jak każde jednak to moje pierwsze forum i jestem do niego bardzo przekonany dość że już trochę na nim spędziłem.

4. Zalety :

Pomocny

Pracowity

Rozmowny

Wady :

Wybuchowy

Zawsze muszę postawić na swoim.

Niecierpliwy

5. Fanfanfan - Najdłużej go znam i bardzo mi pomógł gdy dopiero zaczynałem moją przygodę z forum. Wytłumaczył mi najważniejsze zasady panujące na forum i pokazał co gdzie i jak. Ostatnio kontakt się urwał ale jeszcze jakiś czas temu bardzo często pisaliśmy na gg i bardzo go szanuje za pomoc którą mi zaoferował tuż na początku mojej przygody.

Blazi - Niestety ale już go z nami nie ma bo stracił zajawke na wrestling. Znam go już kilka lat i tak samo jak z panem wyżej często pisałem z nim na gg i rozmawiałem z nim na wszystkie tematy i dobrze się dogadywaliśmy.

Patryniu - Nie miałem z nim okazji jakoś pogadać, ale zawsze bardzo pomocny i co najważniejsze bardzo się stara aby forum przetrwało w trudnym okresie. Moja znajomość z nim zaczęła się właśnie odkąd pomógł mi, nie pamiętam dokładnie w czym to było bo już jakiś czas temu to było ale wydaje mi się że napisać dyskusje WWE.

Vejder - Dobry znajomy, wiele z nim przegadałem na gg na wiele tematów. Co dziwne nasza znajomość zaczęła się od rywalizacji ale potem staliśmy się dobrymi znajomymi ale tak jak z fanem czy Blazim już nie mam żadnego kontaktu.

Peri - Co prawda chyba nigdy mnie nie lubił, ale ja darze go szacunkiem bo akurat gdy był okres gdzie pisałem biografie bardzo mi pomagał. Pouczał co robię dobrze a co źle i już później nie popełniałem tych błędów. Tak jak z panami wyżej, kontakt się urwał a szkoda bo może by mnie jeszcze coś ciekawego nauczył. W sumie to tyle, nie wiem po co ci były te wszystkie informacje ale chciałeś to masz. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Za chudy, następny !

Oczywiście żartowałem, mi to obojętne kto się tym zajmie :P

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   6

Chcielibyście się dowiedzieć więcej o ludziach z BGZ? Macie do nich jakieś pytania, ale chcecie być anonimowi? Zapowiedź durna ale z grubsza chodzi o to,że chciałbym wznowić coś w stylu Pokoju Zwierzeń, lecz trochę przerobionego. Ja podawałbym wam osobę, a wy wysyłalibyście do mnie pytania? Chętni na taką ideę?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...