Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nie wiem jak było dawniej, ale obecnie nieważne co umiesz - ważne jakiego masz nauczyciela. Mnie się np. informatyka kojarzy co najwyżej z siedzeniem na sadisticu przez 45 minut. Jak można mieć z tego zagrożenie? :lol

PS: Pierwszy post od prawie 2 miesięcy b59i9.png

+1

U mnie klasa na infie podzielona jest na 2 grupy. W mojej grupie musimy cisnąć html, javascripty itd., natomiast druga grupa ( inny nauczyciel) siedzi całą lekcję na fejsie :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Sory, że zaniedbałem ostatnio nius, a dzisiaj były jakie były, ale spinają się w szkole i trzeba troszkę matematykę ogarnąć. Przynajmnniej zagrożeń nie ma. : )

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Raport z ostatniego odcinka Main Event wrzucę dopiero w kolejny weekend razem z następnym. Miałem już gotowy cały raport ale prąd wyłączyli i szlag go trafił, a nie mam czasu w tej chwili pisać kolejnego. Sorry za opóźnienia. :t_down:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Miałem to samo z Felietonem kilka tygodni temu... Łącze sie w bulu i nadzieji

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Ogląda ktoś dzisiaj w nocy Payback live? Już prawie wakacje, ja i tak ostatni tydzien o szkoły nie ide, a zakonczenie mam tydzien wczesniej niz wszyscy wiec ogladam i czekam na Wasz odzew ponizej odnośnie ew. jakieś konfy na GG czy cuś.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Żebyś samotny nie był to mogę obejrzeć też na żywo ;)

• 2 tygodnie później...

Xeb nie napisze dzisiaj newsów, ma jakiś problem chyba z kompem czy cuś, kto go tam wie. Zamias tego napisze w środe. nara.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Panowie, taka luźno rzucona propozycja - parę dni temu pisał do mnie Hogi czy nie zrobilibyśmy jakiegoś wyjazdu na galę KSW do Łodzi, w sumie na początku nie podjarałem się tym, ale dziś rozmawiając z Pietrekiem stwierdziliśmy że a nóż widelec coś z tego wyjdzie. Także pytanie - byłby ktoś zainteresowany? Gala odbywa się 28 wrześnie w Atlas Arenie, bilety po 40 złotych, mamy obadany już dobry, przystępny cenowo nocleg... Bracia Yao, Tuptuś, Luba, Jazon, inni których nie było, albo którzy byli a o nich zapomniałem?

• Reputacja:   2

W sumie czemu nie. Mam nadzieję, że tym razem dałbym radę pojechać bez żadnych problemów. Bilety są naprawdę w przystępnej cenie, nawet takie z górnej półki :t_up:.

Kolejne spotkanie w wesołym gronie pełne kolejnych śmiesznych chantów :?: "Count me in" :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Inicjatywa dobra.Bilety nie drogie. Jednak nie wiem jak będzie wyglądała sytuacja z hajsem po Kempie. Wstępnie jestem na tak i o ile ekipa będzie spora to raczej postaram się ogarnąć i tam pojechać :). Mój brat mówi że raczej nie ale znając go to i tak pojedzie :).

#SmartFanZone

Zagadka znikających tematów rozwiązana...

2lu9usn.png

Nie wiem jak mozna być taką łajzą... 'Znudziło mi się forum/wrestling więc czemu by na pozegananie nie spieprzyć innym zabawy i pracy jaką w forum włożyli'... Na szczęscie jak zniknęla OD MitB zorientowałem się że znikają tematy w działach ktore moderuje nathan i odebrałem mu uprawnienia już pare godzin temu a później uświadomiłem sobie że moge to sprawdzić własnie w panelu moderatora i sie upewniłem... Normalnie brak mi słów na jakim trzeba być poziomie żeby robić coś takiego... Bana jeszcze przez chwile nie dostanie, niech ma szanse się wytłumaczyc aczkolwiek wątpie by miał na tyle jaj...

Yhh jutro napisze do Norbiego czy da się jakoś przywrócić usunięte tematy... OD MitB bez trudu się założy na nowo no ale jeżeli się nie da to typera już do końca roku mamy w plecy bo skasował nie tylko podliczenie ale i poszczegolne typery gal więc nie dojdziemy do tyego jak kto typował wczesniej...

Brak słów... Serio...

Jak się nie będzie dało odzyskać to się zacznie od nowa typer z tego roku jest jeszcze 6 gal. A co do Nathana to frajer jakich mało.

• Reputacja:   6

O ja. Nie mogę w to uwierzyć. Jak można być takim skur****nem?!!! Niech ma chłopiec chociaż jakieś wytłumaczenie, pośmiejemy się.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

A zagadka tego, że nie mogę założyć tematu bo w każdym poddziale wyskakuje Błąd Ogólny? A co do Nathana to aż żal komentować.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...