Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No, właśnie z Pro. ;) To wszystko wyjaśnia lata mi to. Z ligowym mogą być kłopoty. Steken kto teraz będzie drugim sędzią?

• 3 tygodnie później...

No, panie i panowie - do rzeczy. Wrestling w moim znaczeniu jest już chyba kompletnie niczym, co dało mi się odczuć już od schyłku zeszłego roku. Myślałem, że to taki chwilowy przestój, spowodowany faktem, iż nie sprawiał mi on kompletnie żadnej frajdy. BGZ był to początek a zarazem jedyne miejsce, w którym dzieliłem się swoimi opiniami o wrestlingu, mimo iż tym interesowałem się znacznie wcześniej. Nie oznacza to jednak, że przez forum coś się zepsuło. Cieszę się z faktu, iż spotkałem tutaj wielu ludzi, którzy docenili moje zdanie oraz byt na tejże scenie. Myślę, że dzięki wielu osobom mogę pocieszyć się faktem bycia administratorem na według mnie bez wątpienia najlepszym forum o takowej tematyce. Może to trochę dziwne, wrestling wkracza na polskie salony, a mi to zwisa? Owszem, ale po prostu uświadomiłem sobie, że lata minęły i nie sprawia mi to już zajawki. Myślę, że poza obejrzeniem nadchodzącej WMki (chociaż nie wiem czy już mnie nie ominęła) nie będę śledził tej części biznesu. Tak już było od dobrego miesiąca i pozwoliło to ujrzeć spory regres w mojej aktywności, w której ograniczyłem się tylko do obowiązków na forum, których i tak się po części wyzbyłem. Teraz wyzbywam się ostatecznie rezygnując z administrowania tym forum. Przykro mi, że po tylu latach jakoś wszystko się we mnie wypaliło. Cieszę się z tego, co tutaj udało mi się zdziałać, BGZ to z pewnością będzie mój dom, nie mam zamiaru odchodzić stąd na stałe oraz zrywać jakichkolwiek poznanych tutaj kontaktów. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe i nie, to nie jest niczyja wina, to jest po prostu moje odczucie. Nie mam zamiaru też nikogo blokować, forum nadal mocno stoi na nogach, przynajmniej w moim odczuciu, jednakże poprzez brak powiązania z jego tematyką nie pozostaje mi nic innego, jak odejść z jego ekipy, którą tworzą wspaniali ludzie. Gdybym miał wszystkim podziękować, to zapewne pogubiłbym się, ale jestem przekonany, że osoby które na forum były i są tylko w pozytywnym znaczeniu to dobry zakres tego grona, któremu chciałbym mile podziękować. Może niepotrzebnie się tak rozpisuję, ale nie chciałbymbyć źle odebrany. Po prostu z braku zapału, chęci i może czasu jestem zmuszony złożyć rezygnację. Mimo, iż i tak tu zostanę to pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie. Taka decyzja ma.

No Pro. Ty dałeś mi szansę na tym forum. Wszystko zawdzięczam Tobie. Szkoda że rezygnujesz z adminowania. Ale muszę Ci podziękować. Dobrze, że nie odchodzisz na zawsze... Dziękuję.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Hehe, coz za paradoks. To samo sie przydazylo mi. Wypalenie to wypalenie, rzecz naturalna, z ktora walczyc sie nie da i nie chce przede wszystkim. Twoja decyzje jest w 100% zrozumiala. No coz, nie pozostaje mi nic innego niz podziekowac ci za prace i takie tam. Zegnaj adminie, witaj VIP'ie :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

VIP'ie? Ty weź mu Edek nie dodawaj :P

No to fajnie, pisałem Ci już że dzięki itp. :> ... Ogólnie fajnie że zostajesz będzie z kim beke zbić i na mecza w necie się umówić bo te siermięgi (Lisicki i Rybiński <3) już wcale nie patrzą, także jak to się mówi "Dobrze że jesteś ktoś musi wrzucić węgiel do piwnicy"... No i tego tam najlepszego.

Ps. Ale będę złym adminem! Muahahahah!

Ps2.Tak na serio wcale go nie dostane :(

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

gólnie fajnie że zostajesz będzie z kim beke zbić i na mecza w necie się umówić bo te siermięgi (Lisicki i Rybiński <3) już wcale nie patrzą

No jak nie mówisz że ktoś gra i nie pytasz czy ogladam, to nie oglądam : >

Szkoda, ale dało się zauważyć w ostatnim czasie, że jestes trochę mniej aktywny. Odwaliłeś jednak kawał zajebistej roboty i trzeba Ci podziekować za Twój wkład w rozwój foruma.

Byle Tuptak koloru nie zmienił, iksde :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Każdy pewnie na tym forum dziękuje Ci za pracę, chęci czy też czas. Oddałeś się temu forum maksymalnie. Wiadomość o zrezygnowaniu z administratora nie jest dziwne. Nie oglądasz wrestlingu, nie interesuje Cię to, więc to było najlepsze wyjście. Nie mam zamiaru pisać mowy pożegnalnej, gdyż ty tylko zmieniasz kolor.

Jesteś miłym gościem, wprowadzasz pogodną atmosferę i jako VIP pewnie będziesz przyglądał się i doradzał nowym czy też starym użytkownikom.

Wielkie dzięki :t_up:

Byle Tuptak koloru nie zmienił, iksde :lol

Podpisuje się pod tym. :lol

Ja do Pro mogę skierować, tylko jedno słowo - dzięki. I chyba tyle wystarczy, bo co więcej się rozpisywać. Zawsze pomagałeś, kiedy ktoś potrzebował wszelakiej pomocy. Mimo, że nie gadałem z Tobą dużo na gg czy gdzie indziej, to wydawałeś się być fajnym gościem.

P.S Kiedy następny mecz Jezioraków, żeby się pozbijać z Tuptaka? :8

Byle Tuptak koloru nie zmienił, iksde :lol:

+1 :P

Ps. Ale będę złym adminem! Muahahahah!

=))

No cóż Pro, szkoda, że odchodzisz, dzięki Tobie, jestem w Ekipie, więc dzięki Ci za to i za robotę, którą wykonywałeś na forum ;)

P.S : Ale w temacie o żużlu masz pisać na bieżąco! :D

akerdrugi.png

Tak więc Pro! Na każdego kiedyś przychodzi czas, w dodatku w twoim wieku staruszku jest jeszcze mniej czasu na internet, dlatego decyzja zrozumiała dla nas wszystkich. Dużym plusem jest to, że zostajesz z nami jakby jako czlowiek, a odchodzisz jako zapierdalający od zawsze user! Na forum wnosiłeś wszystko co mogłeś (wliczając to największy w historii forum spam w kobietach - od razu dzięki za te wszystkie sesje dlaa mnie i nie tylko :D ) za co należy Ci się wielki szacunek. Oby jeszcze kiedyś przyszła Ci ochota na trochę wrestlingu i abyś jeszcze kiedys podyskutował troche o nim. Pacz, Xeb zaczał na Ciebie wolać admin, a tutaj twoje odejście - trzeba pomówić z chłopakiem :lol .

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No trudno, kurcze szkoda... Zrobiłeś dla forum na prawdę dużo i to za czasów gdy nie miałeś okazji jeszcze adminowania jak i za czasów "pomarańczowego". Moim celem było wyciągnięcie Cię na jakąś z audycji, ale chyba mi się nie uda. Może, miejmy nadzieję że jeszcze kiedyś Cię wrestling z powrotem wciągnie i powrócisz na dobre, lecz cieszę się że odchodzisz z takim nastawieniem, że nie zostawiasz całego forum oraz kontaktów zawartych tutaj... Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i odwiedzisz nas kilka razy (oby jak najczęściej). Tobie także mam wiele do zażyczenia i za wszystko serdecznie dziękuję! ;)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dziękujo za pracę włożoną w forum i mam nadzieję, że nie przepadniesz. ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Szkoda Pro, że wrestling już cię nie pociąga i co za tym idzie nie masz zamiaru dalej być administratorem. Cóż, odwalałeś na forum kawał dobrej roboty i każdy przyzna mi rację. Kto zdobywał więcej Goldbergów? Któż napisał więcej postów od ciebie na BGZ? Nie ma tu takiej osoby. To świadczy tylko o twoim wkładzie w rozwój naszego forum, gratuluję ci i jednocześnie dziękuję za wszystko. Zawsze byłeś pomocny, gdy miałem jakiś problem to zwracałem się do ciebie. Jeśli chodzi o grono adminów, to Tobie właśnie ufałem najbardziej, wiedziałem że nigdy mnie nie zawiedziesz. Teraz postanowiłeś zrezygnować tylko ze swojego koloru, lecz w zamian dostałeś nowy. Teraz możemy wołać na ciebie panie VIP'ie :D. W każdym razie cieszę się, że z BGZ nie odchodzisz, tylko zrywasz z wrestlingiem. Szczerze życzę ci sukcesów w innych projektach :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...