Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Vader

2. Sebu

3. Olz

4. Tuptuś

5. Kazek

6. Hacjend (50%)

7. Artx

8. Illusion

9. Prototype (50%)

10. Wonit (50%)

11. Patryniu (50%)

12. Steken (50%)

13. Mexx (50%)

lig48.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Zapodajcie jakieś działacjące linki :)

16476371734edf391100c30.jpg

http://www.meczyki.pl/ > Gala boksu we Wrocławiu: Tomasz Adamek - Witalij Kliczko, spory wybór.

http://livetv.ru/pl/eventinfo/76914_vit ... sz_adamek/ > Streamy pojawią się przed samą walką.

http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale - trzeba zlecieć do godziny 21.

http://www.sportlemon.tv/ - trzeba znaleść taki obrazek : boxing.gif

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Kurde, nie wiem w końcu kto to ogląda, ale ja ME będę oglądał na tysiąc procent, a jak uda mnie się (sięgnę) kablem z klawiatury do łóżka to z Wami chętnie pogadamy podczas walki, szczególnie, że będą takie osobistości, jak Sebu i 2Pak <33

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na jakim czacie bedziemy sobie gaworzyc bo nie wiem ;D

Sebu/Hory Portier/Kazek/Patryk, w takim towarzystwie to ja moge ogladac sex motyli :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zróbcie konfe na gg.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

SopCast

http://www.4shared.com/file/9GhYxGy7/Se ... 1-6-9.html

http://www.4shared.com/file/9GhYxGy7/Setup-SopCast-340-2011-6-9.html

http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale

Na dole musicie poszukać Public Sport 1, kliknąć PLAY i wtedy można oglądać :)

• Styl:  Jasny

Edek, I think one thing - DA FACK IS THIS :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Fuu... Ohyda. Od razu mi się nie dobrze zrobiło. Zdjęcie jest obrobione (chyba) ale weź to usuń :P.

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

To co teraz napisze nie jest dla mnie łatwą kwestią i długo nad tym myślałem. Postanowiłem odejść z tego forum chociaż kocham to forum,dużo tu przeżyłem i wiele się nauczyłem. Kiedyś myślałem że to forum jest najlepsze, swego czasu było jednak to co się teraz dzieje jest żałosne. Żałuje że kilka spamerów potrafiło zniszczyć tak dobre forum. Wiele osób zachęciłem do oglądania lucha,indy,puro wielu osobą pomogłem i jestem z tego dumny jednak teraz nie mam tu nic do roboty. Nie jara mnie komentowanie zdjęć sztucznych panienek,nie jara mnie off-topic, nie jara mnie pisanie głupot na SB. Ludzie tu piszą posty w dyskusjach jakby za kare. Wogóle takie pojęcie jak dyskusja na tym forum nie istnieje. Wolicie grać w e-fedy niż oglądać wrestling. Żal mi odchodzić od BGZ ale niemam wyboru gdyż niema tu dla mnie miejsca. Czy wrócę kiedyś? Może tak jeżeli poziom będzie dobry, jednak na razie piszcie dalej na shoutboxie. Róbcie co chcecie. Chcę wam uświadomić że tracicie najlepszych userów pamiętacie może Hayabusę,Periego,Zaqu7,Hunico i wielu innych którzy swego czasu byli czołowymi userami w dyskusjach teraz gdzie są? Nie ma dyskusji niema ich. Te forum niema nic do zaoferowania. Chciałbym podziękować wielu osobą które wiele razy mi pomogły,który dyskutowały ze mna w dyskusjach,które ze mną oglądały gale. Na BGZ mamy 5 Adminów z czego jeden się udziela a Pablo z tego co zauważyłem woli się udzielać na attitude co dla mnie nie jest dziwne gdyż tamte forum jest o wiele lepsze pod względem poziomu. W przeciągu swojej kariery na BGZ starałem się zachęcić ludzi do oglądania lucha,indy,puro jednak teraz gdy chcę coś o tym napisać wszyscy mnie hejtują mają w dupie i mówią że mają gdzieś latających ludzi w maskach. Wszystkim ludzią którzy myślą że lucha to tylko latający ludzie w maskach mówię "ch***j wam w dupe". Tak więc dzięki za całą przygodę z tym forum i pozdrawiam. Proszę o zdjęcie mi Globala... Szczerze mówiąc swego czasu myślałem że będę tu Adminem ale nie chcę być adminem dla ludzi wolących mieć większą liczbę postów niż czerpania rozrywki i przyjemności z wrestlingu. Na koniec chciałby pokazać wam filmik który pokazuje coś czemu poświęciłem całą karierę na tym forum. Trzymajcie się!

#SmartFanZone

W pewnym sensie Cię rozumiem. Ja również kiedy odchodziłem tj, poprosiłem o zdjęcie Moderatora kierowałem się nie tylko brakiem czasu, lecz niestety umierającą atmosferą. Zaczęli odchodzić najwięksi. Dyskusję tak jak wspomniałeś były i są pisane na siłę. Strasznie to wkur*** nie powiem. Sam pisałem w tematach , w których chciałem się wypowiedzieć. Co tu dużo mówić. To forum swoje już przeżyło. Ale z przykrością muszę stwierdzić, że atmosfera cały urok Wrestlingowy zanika. Spam typu "Nowe Fotki" czy "Oceń piosenkę" potwierdzają fakt, że jest źle. Niektórzy z Userów, którzy są na fali że tak powiem tj. pomagają udzielają się bądź kieruję swoim działem mogą mnie zhejtować za to co powiem ,ale poziom jakim dysponuje teraz "Ekipa" oczywiście są pewne wyjątki, jest poziomem "Żenującym". Dlaczego pytacie ? Jak moderator może mieszać z błotem zwykłego usera lub wdawać się w niepotrzebną kłótnie, która tylko zaśmieca np SB ? Czysty Idiotyzm. To jest dawanie przykładu innym ? Działa to chyba w odwrotną stronę. Co do Ciebie Yao tak jak już mówiłem podziwiam Cię , że tak długo wytrzymałeś na tym forum. Osobiście oddaje Ci szacunek i życzę powodzenia i większego zrozumienia w przyszłości. Peace Out.

paparoach.png

18659.png

Jako 15-letni hejter, który musi zrobić wiele szumu wokół siebie, pragnę "pożegnać się" (celowo, bo wchodzić będę ale postów nabijać już nie) z BGZ juz któryś tam raz (zawsze byłem słaby z matematyki). Wrestlingu mało oglądam, poziom dyskusji jest tutaj zerowy gdyż ich nie ma (a jak są, to głupie wyliczanki z idiotycznymi pytaniami - z podrowieniami dla niektórych), zdjęć Natalki P. nikt nie wrzuca, nikt mnie nie lubi, więc muszę odejść, przepaść.. czy jakoś tak. Pewnie od czasu do czasu pokłócę się z kimś w SB (ale nie będę tego robił tak często jak w ostatnim czasie), czy coś sobie "zatyperuje", ale w pozostałych działach nie macie co mnie szukać. Najlepiej zrobicie, jak nie odpiszecie na tego pseudointelektualnego posta, bo potem będę musiał wchodzić co chwilę i znów się z kimś pokłócę a załóżmy, że tego nie chcę. Pozdrawiam.

Jak mi przejdzie to napiszę czy coś, na dzień dzisiejszy mi się odechciało, no.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...