Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ja jestem za pomysłem Rejdena to świetny pomysł i dobre rozwiązanie.... aha to mój pomysł. Nie ma co trzeba coś z tym zrobić na pewnym forum jeden temat z panienkami sprawdza się więc myślę, że tutaj też by to pasowało;)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ech, a nie prościej po prostu aby pablo dodał punk do regulaminu, że fotki są tylko do oglądania? Po prostu to jest najlepsze wyjście, oglądasz i tyle, podoba Ci się strasznie? Daj repa założycielowi. ;)

• Styl:  Jasny

No w sumie też nienajgorsze rozwiązanie, bo i tak te komentarze są zawsze te same " Ooooo jaka ona piękna znowu super sesja", " Łeeee co to ma być brzydka jest" więc ten pomysł też jest spoko.

1. W dziale "Divas" posty nie są nabijane/nie wolno komentować zdjęć.

2. Robi siętemat "WWE Divas", "TNA KO" i tam wrzuca się wszystko, a nie spamuje ile wlezie.

3. Zdjęć kobiet w żadnym stopniu nie związanych z wrestlingiem zakazać, bądź też wsadzić w jeden temat.

Tak powinno być moim zdaniem. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Hmmmm, nie cierpie siebie juz za to, co teraz powiem ale faktycznie macie racje. Chyba faktycznie trzeba cos z tym zrobic... Eh, wczesniej bylo spoko, nie tak duzo osob sobie swojego posta walnelo, no i srednia wiekowa udzielajacych sie w owych dzialach byla troche wyzsza ( :roll: ) - nikt wtedy nie mowil na to spam... A teraz jest... Robcie co chcecie, raczej nie bede narzekac ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Zgadzam się z jednym - wyp****lać z tymi zdjęciami modelek! Zdjęcia div są spoko, można nawet zostawić tam licznik bo w końcu mają coś tam wspólnego i nie są wrzucane tak często. To samo dotyczy się ich fotek z twitterów - moim zdaniem tak samo do wywalenia. Moim zdaniem czasy gdzie liczba postów się liczyła minęły, więc.. rozwiązanie nasuwa się samo. Jednak mój plan wygląda tak.

Zdjęcia Div - zostają, są dobrze uporządkowane, można komentować (możliwość wyłączenia licznika). Nie wrzucamy fotek z twittera (tych wykonanych kalkulatorem).

Zdjęcia kobiet - znikają!

PS. Tak, wiem że Pablo już napisał..

Zgadzam się z Pietrkiem. Szczególnie, że jest już tych modelek sto na forum i można się napatrzeć, więc moim zdaniem najlepiej to zablokować, bo po co nam to? Rozumiem, jak kiedyś montoya dodawał co jakiś czas, ale teraz? Myślę, że powinno się to rozważyć. Bo tutaj pomysł Pietrka jest zajebiście zajebisty.

Ja może walnę coś z innej beczki. ;) Zapisuje się na oglądanie gali Money in the Bank.

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp

7. Hacjend

8. Urban

9. ...ktoś

10. Luba - problem w tym, że nie mam słuchawek, ale jakoś pocisnę na tym skype, tylko nic nie będę mówił. ^^

Poza tym, pomysł Piertka według mnie nie jest zły. Ogólnie dla mnie te zdjęcia zbytnio się nie liczą, bo ja tam trzy razy na tydzień spojrzę sobie do tych galerii div, więc co wy tam postanowicie, niech będzie. Ja się w to nie wtrącam. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeżeli chcecie oglądać galę na Skype to wam się z taką ekipą raczej nie uda. Skype będzie miał problemy z ogarnięciem tego wszystkiego. Bardziej polecam zrobić jakiś serv na teamspeak czy innym podobnym programie.

#SmartFanZone

• Urządzenie:  iPhone

Polecam vt. Gdy gramy mixa 5on5 nic sie nie dzieje. Czasami z kumplami siedzimy w 7 i też nic. Więc ja proponuje vt :]

37184451712723064921.png

Ale pisemny czat też będzie czy nie ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ja na pewno będę na Money in The Bank, a na skype też się zapisze choć nie na 100%

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp

7. Hacjend

8. Urban

9. ...ktoś

10. Luba - problem w tym, że nie mam słuchawek, ale jakoś pocisnę na tym skype, tylko nic nie będę mówił. ^^

11.Olz

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp

7. Hacjend

8. Urban

9. ...ktoś

11.Olz

12. Karling

Sebu nikt płakał nie będzie ^^

Edytowane przez Gość

Aż jakoś dziwnie straciłem chęć na oglądanie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ej, no ludzie, a kto będzie na dziewiątym miejscu? Ja, nie mogłem, bo numer dla mnie zarezerwowany to oczywiście dziesięć, więc niech ktoś sobie weźmie tamten. xD Sebu, on chyba należy do ciebie. ^^Ten numerek wie, że chcesz to obejrzeć z taką ekipą. :lol

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Inner Circle 19 - Homecoming Data: 05.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Essen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turock Publiczność: 300 Format: Taped Data emisji: 07.03.2026 Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...