Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co nie zmienia faktu że zdanie "Carlos a w ryja chcesz?" jest groźbą. I akurat mało istotne do kogo skierowaną. W takim razie to ja proszę Ciebie o pohamowanie swojej agresji i nie wymuszanie na mnie opuszczenia forum tylko dlatego że śmiałem się zwrócić Ci uwagę na Twoje niestosowne zachowanie.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Lecz uż. Tuptuś czy to zezwala Ci na bezczelne obrażanie owego osobnika? Nie sądzę. Walczmy o internet bez chamstwa, dokładnie takiego, jakie prezentuje swą osobą uż. Tuptuś. Póki co, to właśnie uż. Tuptuś się upokarza dodatkowo chce się pozbyć użytkowników, którzy są tu od niego dwa razy dłużej, więc uważam, iż powinien znać swe miejsce w szeregu. Dziękuję.

Sądzisz że staż na forum jest tutaj rzeczą przewodnią? Nie pozostaje mi teraz nic, prócz powiedzenia "Nie ma to jak stary dobry user, młodych na gnój!"

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ej ej panowie spokojnie. Uż. Tuptuś upomnaiłem słownei na GG, do tego dąrzył Carlos, a, że jest to mod to nie można mu dawać warna za 1 groźbę. Było to groźbą, ostrzeżenie slówne jest, mozna zrobic screena jak nie wierzycie chodz nie umiem, ale mozna jakos i zostawcie te sprawe w spokoju i przestancie spamowac juz nawet na temat tych gróźb itd.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie jest "rzeczą przewodnią". Lecz uważam, iż jako ktoś nowszy tu powinieneś zachować wobec niego szacunek, który chyba winien być tu podstawową sprawą. Póki co to Ty atakujesz czy to uż. Carlos czy to uż. Mata, więc o czym my rozmawiamy? Chcemy tylko odrobiny kultury.

Lejta się :lol ... A tak naprawdę to powiem to co Sebu, dajcie sobie siana... I o tym że często widzę że inni userzy piszą również w SB niedozwolone rzeczy i dużo gorsze wpisy, więc możecie zakończyć sprawę... Tupek, a Ty też nie gadaj im żeby wypadali z forum bo wiesz. Jesteś modem i powinieneś dawać przykład innym, a nie wypraszać z forum ludzi, którzy wejdą na forum raz na kilka tygodni, które miały duży wkład w forum.

Koksik - lubię TO! :thumb:

Brus. Oczywiście szanuję tych userów, a nawet ich lubię gdyż mam z nimi styczność na innym, powiedzmy konkurencyjnym forum o wrestlingu, lecz na obrazę typu "twój stary" odpowiadam tak samo lub podobnie więc rozumiem że mam się nie bronić gdy Ci "starzy" mnie atakują bo mam czuć respekt?

wce.png

Ależ uż. DonCarlos napisał, że to nie było do Ciebie ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tak zaspamowaliście, że nie ma obecnie tego wpisu w archiwum shoutboxa, lecz z tego co widziałem wpis ten nie był bezpośrednio po Twoim, więc nie koniecznie musiał on się odnosić do Ciebie. W przypadku Twych ataków na uż. Carlos i uż. Mata jest to jednoznaczne, widoczne, nie da się tego podważyć. Szacunkiem nazywasz wpisy typu "chyba za twarz" lub "chcesz w ryja?"? Jeśli tak ma dziś wyglądać szacunek, to nie chcę wiedzieć jak wygląda totalny brak szacunku.

Drogi Fanx3 - nie jest to spamowanie, tylko w miarę merytoryczna dyskusja o zachowaniu co niektórych użytkowników tego forum. Nie zgodzę się z Tobą że jako iż osoba posiada funkcję moderatora nie można jej karać za pojedynczy wpis. Wg takie osoby powinny zwracać większą uwagę na swoje zachowanie, w końcu reprezentują forum. Oczywiście nie dążę do tak srogiego karania tego usera, o czym z resztą pisałem w pierwszym poście tej dyskusji. I pragnę Ci podziękować za upomnienie go w prywatnej rozmowie. :)

lecz na obrazę typu "twój stary"

W ramach wyjaśnienia - to mój wpis. Nie był on skierowany do Ciebie, co z resztą zaznaczyłem minutę później gdy się oburzyłeś w sb. i nie miał na celu nikogo obrażać. Jeśli odebrałeś to w inny sposób to jest mi bardzo przykro.

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Teraz będziecie mówić kto tu ma racje. Carlos nie napisał o Tupku go trochę poniosło zdarza się. Macie racje że Tupek jako mod nie powinien tak się zachowywać i dostał za to ostrzeżenie słowne. Tak więc wszystko zostało wyjaśnione i moim zdaniem można skończyć już ten spór gdyż nie prowadzi on do niczego dobrego.Saludos!

#SmartFanZone

Widzę że nie dojdziemy do porozumienia i chyba jedynym wyjściem z sytuacji będzie zdjęcie mi rangi moderatora działu Wrestle Games i trzy miesięczny ban w celu porozumienia. Nie mówiłem tutaj że wspomniane cytaty przez Brusa były moim wyrazem szacunku, a wręcz przeciwnie. Poniosło mnie czego oczywiście żałuje, jednak decyzję co do tej sprawy zostawiam administracji, postąpią jak uważają jednak ja z forum nie odejdę.

wce.png

Dołożysz litrowego sprite'a i paczkę Westów i będziemy kwita. A ban może być dwumiesięczny :roll:

Mówiłeś, iż szanujesz ich, lecz dałbyś im w ryj, obrażasz ich. Ciężko będzie dojść do porozumienia w momencie, lecz myślę, iż damy radę. Otóż po forum grasuje pewien troll z jedną brwią. Nick jego to luca09, pokazał już wcześniej tu absolutny brak klasy. Ban dla niego myślę, iż załatwi sprawę w 100%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...