Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej bez kitu...Ktoś pisze dajmy na to w temacie o filmach posta na trzy strony A4 i ma on nie zostać nie zaliczony? Z resztą róta co chceta, ja już się nie mieszam....

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie wiem czy Xeb pisał na poważnie z tym wyłączeniem tego licznika postów, ale wygląda na to, że jeżeli reszta tematów w wolnej dyskusji pójdzie w ślady tematu o filmach, więc to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji...

Kiedyś był taki pomysł o wyłączeniu licznika ale Norbas się na to nie zgodził. A jak wiemy Norbi rzadko zmienia zdanie czyt.Nigdy :waving:

#SmartFanZone

Nie wiem czy Xeb pisał na poważnie z tym wyłączeniem tego licznika postów, ale wygląda na to, że jeżeli reszta tematów w wolnej dyskusji pójdzie w ślady tematu o filmach, więc to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji...

Kiedyś był taki pomysł o wyłączeniu licznika ale Norbas się na to nie zgodził. A jak wiemy Norbi rzadko zmienia zdanie czyt.Nigdy :waving:

Ale w ogóle po co w tym dziale wyłączać licznik postów? Rozumiem, było kilka spamerskich tematów, w tym ja jeden założyłem (no cóż zdarza się :P), lecz teraz już ich nie ma i sądzę, że pozostały już same dobre tematy, w których można podsykutować bez żadnego spamu. Poza tym szkoda, że bez uprzedzenia skasowaliście tamten wątek, bo mi się usunęło kilka ciekawych postów, których już raczej nie da mi sie odtworzyć w mej pamięci, cóż trudno się mówi. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   6

Z cyklu Historia BGZ:

- licznik postów był już wyłączany w różnych działach nie raz i nie dwa.

- dyskusja o liczbie postów również była kilka razy

- wojna o posty również

- wojna o tematy też,

- słowem - nuda.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja powiem, tylko tyle że ten temat był fajny i na prawdę, obejrzałem Green Street Hooligans po przeczytaniu tego co Sebu napisał i później ogarnąłem że już go kiedyś widziałem, także jak dla mnie jest to bardzo fajny temat i szczerze chętnie zobaczyłbym go otwartego :)

Ps. Carlos ( :waving: ) Ja Ci zaklepie miejsce! :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   66

TripleMan%C3%ADa_XIX.jpg

AAA TRIPLEMANIA XIXLIVE

Już dziś najważniejsza gala roku Triplemania. Święto każego fana Lucha Libre. Tak więc chciałbym was zaprosić do wspólnego oglądania tej gali razem ze mną i innymi fanami Lucha. Gala zaczyna się o 1 w nocy naszego czasu. Razem z Hayabusą w internecia znalazłem kilka steamów które powinny to transmitować jednak ostrzegam że nie są one pewne. Jednak co nam szkodzi spróbować przecież i tak sobota a taka gala jest tylko raz do roku. Nie wiem jeszcze jak będziemy to oglądać może czat,może skype a może gg. Jednak narazie zapraszam do zapisów u mnie na gg :) Viva Lucha Libre

Lista:

1.Yao

2.Hayabusa

3.Peri

4.Droops

5.Kazek

6.OLZ

7.Lobas

8.Kondziom

9.Mordornas-One

10.Blazi

Steamy:

http://www.livestream.com/aaatv

http://www.tv14.net/triplemania-ppv/

http://hiperlatinohd.blogspot.com

http://wrestling-free-rules.blogspot.com/

http://livewwesportv-hd.blogspot.com/

http://wsonlinehd.blogspot.com/

http://wwegoldhd.blogspot.com/
#SmartFanZone

wwe-capitol-punishment-20111.jp

WWE Capitol Punishment Live

Jak wiemy dziś odbędzie się WWE PPV Capitol Punishment. Zapraszam do wspólnego oglądania na czacie: http://xat.com/web_gear/chat/go_large.php?id=148942091

Zapisywać się do mnie na gg: 10443345

Stream:

http://www.firstrowsports.eu/watch/49045/1/watch-wwe-tv.html

Jak coś to podczas gali wrzucę więcej na czacie ;)

Wnoszę o bana dla usera luca09 :!:

Powód: Chamstwo na sb :waving:

Oj Mateusz, Mateusz. 20 parę lat a zachowuje się jakby miał 13 :applause:

Sergio+Aguero07.png

shejmussygna.jpg

Dołączam się do prośby uż. Mata. Dodam jeszcze również pseudośmieszne wpisy owego użytkownika i jego jedną brew.

Wnoszę o ukaranie usera "Tuptuś". Osoba ta jest moderatorem a dopuszcza się przekleństw i gróźb co zresztą uwieczniłem na poniższym skrinie.

24753077697382081956.jpg

A wg punktu 4.3 zabrania się "gróźb wobec innych użytkowników."

Jako że nie jestem osobą mściwą i wierzę w dobre serce tego użytkownika proszę by kara nie była zbyt surowa, można poprzestać na upomnieniu słownym. Jednakże nie chciałbym by takowe sytuacje miały miejsce w przyszłości.

Pozdrawiam.

ps - podpisuję się pod apelem o bana dla usera "luca09", ten osobnik stoi za większością konfliktów i jest że zacytuję "mendą społeczną" :t_up:

ps2 - nie zdążyłem dokończyć pisania, a już pojawiała się kolejna obraza ;/

47613973930186840322.jpg

:t_down:

Z tego co widzę, twój nick brzmi DONCarlos a nie żaden Carlos, po drugie, chyba za twarz nie było do Maty lecz chodziło mi o co innego ;) Dziękuję i proszę o opuszczenie forum wrestlingforum.pl gdyz wasz spam w shoutboxie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu forum.

wce.png

a) Mógłbyś powiedzieć o co innego chodziło?

b) Niektórzy userzy na tym forum piszą w SB dużo większe głupoty i nie kara się ich.

Dajcie se siana niektórzy kurde. :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Rzeczywiście niekoniecznie musiałeś tą groźbę kierować do mnie, w takim razie występuję w imieniu usera memberlist.php?mode=viewprofile&u=433 . Nie będę jak większość ludzi stał i nic nie robił gdy dzieje się źle. Znieczulica to zła rzecz.

Co do sb - nie wiedziałem że są jakieś wytyczne dotyczące częstotliwości używania tego. W regulaminie nic takiego nie widzę. Jednak jeśli coś takiego jest to prosiłbym o pokazanie mi tego. Postaram się dostosować. :)

Kolego DonCarlos, proszę o to by się kolega nie upokarzał, gdyż dobrze wie że ten użytkownik nie wchodzi na forum do roku 2006, czyli 5 lat. Dziękuję ;)

wce.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...