Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Poza tym na czas ciszy spoilerowej możnaby zrobić ogłoszenie, że trwa cisza spoilerowa i wyjaśnienie o co z tym chodzi, bo nie każdy no name to rozumie.

Według mnie można zamknąć temat SB na wypowiedzi Prototypa, ponieważ macie całkowitą rację z tą ciszą i nudzeniem się na BGZ gdy zabraknie tam magicznego okienka - SB. Wystarczy założyć nowy temat, dać go jako Ogłoszenie globalne i zareklamować na SB oraz powysyłać wiadomość systemową do każdego na PW. Zazwyczaj spoilerują ci szarzy, którzy wejdą na chwilkę, zasysają galę i mają to gdzieś. Myślę że na tym możemy zakończyć temat SB :)

A co do Luby, to widzę że przechodzisz na język Polski i spolszczasz nazwy. Według mnie jest to dobry pomysł i nazwa od razu wygląda oryginalniej :) Wraz ze zmianą nazwy można by dodać coś do konkursu, ale nie wiem co :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Wystarczy założyć nowy temat, dać go jako Ogłoszenie globalne i zareklamować na SB oraz powysyłać wiadomość systemową do każdego na PW. Zazwyczaj spoilerują ci szarzy, którzy wejdą na chwilkę, zasysają galę i mają to gdzieś.

Zamykając ten temat, chcę tylko wyjaśnić, że miałem coś innego na myśli. Chodziło mi o taki pasek informacyjny (Informacja:), który to czasem już widniał pod logiem strony.

Chodzi o to, aby w treści było wyraźnie jak do 'zielonych' napisane co to jest cisza spoilerowa i na czym polega. Chociaż z tym PW to nie głupi pomysł, bo każdy nawet szary przeczyta, chociaż możliwe że po fakcie (czyt. zarzuceniu spoileru).

Nawiązując jeszcze do STBGZ, to jestem jak najbardziej na tak, a co do wprowadzenia czegoś jeszcze to chyba jest dobrze i nie ma co więcej na siłę kombinować.

Ech. Ludzie nie ma SB, więc pozwolę sobie tutaj, wszyscy napaleni na WCE PPV, a komentarzy brak! Więc ruszcie dupy. Bardzo Was Proszę. :) Poza tym to z SB dla mnie zbędne po prostu nie trzeba patrzeć, a jakbym się nadział na WM'kowy spoiler to bym na Was najechał z armią Gondoru. :) Czyli pomysł z wyłączeniem obecnie jest trafiony jednak brakuje troszkę SB. ;)

P.S Schalke :*, Raul :*, Real :*

Xeb, nie siusiaj w gadki o to WCE, daj ludziom pogladac WM'ke, bo pewnie nie wszyscy jeszcze obejrzeli. Ja wlasnie przed chwila skonczylem i...no, tyle :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Kurde ciężko mi to napisać, ale muszę... Odchodzę z BGZ. Powód tego to brak czasu, nauka, ogólnie dużo się w moim życiu porobiło... Niestety BGZ spadło na dalszy plan, a dlatego że jestem modem, a praktycznie byłem bo chciałbym zrezygnować z tej funkcji... Po prostu jako mod miałem wypełniać swoje obowiązki, ale nie jestem w stanie i muszę powiedzieć sobie dość, choć wiem że zawiodłem was bo dostałem tego moda nie tak dawno, ale wolę sam zrezygnować niż miałbym go stracić po pewnym czasie za nie wypełnianie obowiązków... Chciałbym najbardziej przeprosić Prototype bo wiadomo że narobiłem mu problemów bo musi szukać teraz kogoś na moje miejsce w newsach... O dział MMA się nie boję bo ostatnio pojawił się TadziuU i on będzie ten dział trzymał bo widać że mu zależy.... Chciałem też przeprosić Urbana bo mi zaufał, a ja niestety go zawiodłem.... Przepraszam was wszystkich, nie myślcie o mnie w zły sposób... Sorry!!!

Już wczoraj rozmawiałem z Kazkiem na temat BGZ, no i jak wiemy trzymać na siłę nikogo się nie da. Każdy ma swoje życie i swój czas i jak wiadomo niektórzy mają co nieco w nim do poukładania. Szkoda, że Kazek odchodzi, ale wszystko musi tętnić życiem dalej.

Tak więc z tego miejsca ogłaszam, że poszukuję ogarniętego Newsmana, który mógłby pisać newsy w niedziele na stałę. Każda zainteresowana osoba mile widziana na PW. Jak wiadomo Newsy to czasem czasochłonna sprawa, tak więc będę czekał na zgłoszenia.

Do objęcia jest niedziela. Dopowiem, że nie tylko Newsami człowiek żyje, tak więc jeżeli ktoś ma większe ambicje będzie to dobra promocja do pomocy w innych działach.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Swoją drogą w czerwcu minie 6 lat od powstania forum BGZ. 5 od forum na tym serwerze, zobaczcie sobie listę użytkowników a dokładniej jej początek:

memberlist.php

Naprawdę mało kto wytrwał tyle czasu :P

Rada ode mnie: raz jest lepiej raz jest gorzej, ale nie ma co się załamywać. Sam kilkakrotnie miałem dość, ale jak widać zawsze wracałem, także nigdy nie mów nigdy i nie żegnaj się z userami! ;) Tzw. wypalenie dotknęło już tylko znakomitych userów, że nie jestem w stanie ich zliczyć nawet. Trzeba znaleźć jakiś swój złoty środek. Wiadomo, forum to nie centrum świata, sens życia itd, ale to całkiem przyjemna rzecz współtworzyć takie forum z miłą atmosferą i fajnymi userami. Tyle :thumb:

P.S. Dzięki za Twój wkład w rozwój forum! :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

Dokładnie Kaziu. Ja na przykład odchodziłem już dwa razy, a wracałem po tygodniu, a wypisywałem w tym gadulcu głupoty jak mało kto i żegnałem się nawet z własną babcią :D. Nie ma co rezygnować od razu, mam nadzieje, że wrócisz, bo dobry user z Ciebie był :)

EDIT:

Co prawda istnieje temat 'wspólne oglądanie gal', ale ten temat nie wyświetla się w ostatnich postach, więc pisze tutaj - zamierza ktoś oglądać na żywo RAW? Ja mam wolne, więc na 90% będę.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Przeglądając newsy na WP a konkretnie komentarze internautów do tych newsów natknąłem się na bardzo ciekawy wpis internauty o nicku Bho

Pozwolę sobie zacytować.

Wygrywa pis i...

Rankiem następnego dnia o godz. 5 funkcjonariusze wpadają do mieszkań opozycji i aresztują wszystkich. Żony płaczą, dzieci płaczą. Było kilka pomyłek, aresztowano niewinne osoby, w dwóch przypadkach zastrzelono osoby które krzyczały, że to nie one. Okazało się, że faktycznie to były osoby nie związane w ogóle z polityką, jeden stolarz i jeden listonosz.

Stanęły wszelkie inwestycje, trzeba było je zbadać pod kątem korupcji jak nakazał Jarosław Kaczyński. Cała Polska stoi, całą Polskę toczy marazm i zwątpienie.

Młodzi nie tego się spodziewali, zapomnieli co było 3 lata wcześniej i zagłosowali na PIS, teraz uciekają z kraju beznadziei, krzyży, kraju w którym rządzi Ojciec Dyrektor.

Środki z wstrzymanych inwestycji zostają transferowane na zbrojenia. Polska kupuje 700 czołgów, 200 rakiet ziemia-ziemia, kolejne 400 Rosomaków i inny sprzęt. Cofnięta zostaje decyzja o wojsku zawodowym. Wszyscy młodzi zostają wezwani do wojska. Liczebność wojska zwiększa się do 2 milionów.

Następuje ograniczenie spożycia artykułów spożywczych, gromadzone są duże zapasy paliw. Wszystko wskazuje na to, że Polska przygotowuje się do wojny. Z kim? Na forum UE Kaczyński krzyczy, że Rosjanie podle zamordowali mu brata i ani Unia ani NATO nie może tego puścić płazem. Niestety nikt go tam nie słucha, są za to próby mediacji ze strony USA. Całość zakończona niepowodzenie.

USA i NATO mówią w wiadomościach telewizyjnych CNN, że jeśli Polska zaatakuje Rosję to zachowają się tak samo jak w Gruzji. Nie będą pomagać agresorowi mimo, że należy do tych organizacji powołując się na zapisy, że NATO jest paktem OBRONNYM.

W Polsce bieda, ale za to codziennie są transmisje mszy świętych z różnych stron świata, może oddać na tacę wysyłając SMS. Raz na miesiąc każdego mieszkańca odwiedza ksiądz. Bez koperty nie wychodzi. Pieniędzy coraz mniej.

Polska nie dostaje już żadnych kredytów, staje się państwem totalnie niewiarygodnym. Co tydzień w telewizji puszczane jest przemówienie Najwyższego Króla Polski Jarosława Kaczyńskiego.

W telewizji publicznej, za którą kazdy musi płacić abonament lub jest wtrącany do więzienia. Nie istnieje TVN, Polsat, Radio Zet ani RMF i żadne stacje prywatne, zostały zlikwidowane. W piątkowy wieczór wpadli antyterroryści aresztując wszystkich pracowników tych stacji. Ci którzy podpisali lojalkę zostali wypuszczeni. Musieli napisać "Kocham IV RP i jaśnie króla".

Istnieje wyłącznie TVP1 i jedno radio państwowe. Na półkach coraz mniej towaru. Dolar kosztuje 8zł, funt 12zł a EURO po równe 10zł. Wprowadzono bony towarowe, którymi wydaje się w luksusowych sklepach ludziom którzy płacą obcą walutą, zazwyczaj przesyłaną z zagranicy przez tych którzy zdążyli uciec.

Na Krakowskim Przedmieściu powstaje wielki, o wysokości 100 metrów pomnik Lecha Kaczyńskiego. Pałac Kultury zostaje zburzony i w jego miejsce powstaje drugi pomnik Lecha Kaczyńskiego, tym razem 300 metrowy. Pieniądze na niego są z pieniędzy OFE, które zostały zlikwidowane. Najpierw pozwolony wybierać ludziom gdzie chcą mieć emeryturę. 90% wybrało ZUS. 10% niezbyt głośno protestowano gdy następowała likwidacja totalna OFE i przejęcie 200 miliardów złotych na budowę pomników Lecha Kaczyńskiego, największego Polaka wszechczasów.

Żródło:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,50352,oid,3 ... caid=1c1c1

Jakieś komentarze?

94370642845de365932a94.jpg

Teraz tylko czekać kiedy to pojawi się w TVN :D No po prostu koleś miał wene i nie starczy aby napisać że ma dobrą wyobraźnie, ale na dzień dzisiejszy można powiedzieć że po prosu przepowiedział przyszłość komicznym sposobem :) Przed tym internautą tylko trzeba czulić czoła i chwalić za to co napisać. Jednocześnie można było się pośmiać i zobaczyć w jakim gównie leży Polska i jeżeli z tego nie wybrniemy to tak się stanie. Jeszcze koleś zapomniał napisać, że kazano zdjąć z wszystkich klas szkolnych krzyże i zawiesić takie, na których w kamieniu na krzyżu jest wyryte - Mój Brat, Lech Kaczyński zmarł jako męczennik. Chwała "Bho" za tą opowieść o położeniu w Polce w gównie.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Co do Jarka to zgadzam się z Hołdysem:

Zbigniew Hołdys jeszcze niedawno zapewniał, że nie będzie więcej komentował polityki. Szybko mu jednak przeszło. Powrót do redakcji Wprost sprawił, że postanowił mocno zaatakować lidera Prawa i Sprawiedliwości. Muzyk otrzymał od Tomasza Lisa pozwolenie na publikacje kontrowersyjnych wypowiedzi. Redaktor naczelny gazety stwierdził: Zamykamy oczy, niech Hołdys pisze, co chce.

Zapewne takiej wypowiedzi Hołdysa by jednak nie opublikował. W komentarzu dla miesięcznika Press artysta wypowiedział się na temat niedawnych obchodów rocznicy katastrofy w Smoleńsku, a także dobitnie wyraził stosunek jaki ma wobec Jarosława Kaczyńskiego, którego, przypomnijmy, nazwał już publicznie "ponurym ch***jem":

Bo akurat to jest dla mnie ch***j - wyjaśnia. Człowiek, który tak strasznie podzielił naród, wprowadził do polityki element nienawiści, szczucia Polaków na Polaków, tak to jest ch***j. Pewnie znalazłoby się jakieś mocne słowo z kolekcji tych eleganckich, ale wolę powiedzieć moim emocjonalnym językiem – powiedział w rozmowie z miesięcznikiem

.

16476371734edf391100c30.jpg

Po kilku glebszych i obejrzeniu paru dramatow o tematyce anarchistycznej daloby rade cos takiego napisac. Przypuszczam, ze osoba to piszaca postapila podobnie badz poprostu wstala w nocy po tym jak jej sen o wyobrazeniu sobie IV RP prowadzonej przez Kaczynskiego The Second sie zakonczyl po czym przystapila do pisania tego, co jej sie przysnilo ;) ...

Anyway, podoba mi sie to :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ostatnio nudząc się na kompie patrzyłem sobie wyniki gal TNA, aż zauważyłem coś ciekawego związanego z ECW. Mianowicie w 2005 roku odbyła się gala poświęcona ECW, a nosiła ona nazwę ECW Hardcore Homecoming! Teraz moje pytanie jest takie czy jest ktoś chętny obejrzeć tą galę. Jeśli znajdzie się parę osób to napisze w odpowiednim temacie o niej i wstawię linki do pobrania. Więc teraz się tylko pytać co o tym sądzicie.

P.S. Jak patrzyłem na walki jakie tam są to trzeba przyznać, że jest co oglądać. :)

ahfo.png

luba_049.png

zauwarzyłem

Zauważyłem ;).

Mianowicie w 2005 roku odbyła się gala poświęcona ECW, a nosiła ona nazwę ECW Hardcore Homecoming!

Trzy, cztery lata później kolejna taka gala miała miesjce ;)

O ile nie będzie to oglądanie poprzez rozmowe na skype, to jak najbardziej jestem chętny, oczywiście teraz w czasie świąt :).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra panowie, ogólnie zgarnąłem dwie osoby. Xeb'a oraz Sebu, więc jest nas trzech. Jeszcze ktoś pewnie dojdzie, więc najlepiej teraz ustalmy termin. Przykro mi, ale linki są tylko z RS, więc trochę się to będzie ściągało, więc najlepszym przynajmniej według mnie terminem była by sobota, lub poniedziałek. Godzina akurat jest mi obojętna, ale najlepiej tak pod wieczór. Lecz chwila, ja mam przygotowanie do Bierzmowania, więc w sobotę pod wieczór nie mogę, ale za to w poniedziałek tak. A wam jak pasuje?

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...