Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja jestem na tak ale pod warunkiem, że będzie to 1 dzień. Kto chce to wtedy już obejrzy galę a 2 dni to będzie zbyt nudno 4 dni w miesiącu bez SB więc 1 dzień i będzie git :t_up:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem na tak, ale tylko i wyłącznie wtedy, jak SB zostanie wyłączone do wtorku, a nie środy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja jestem na nie, brak SB jest bardzo odczuwalny, na forum jest cisza, nuda, nie mogę Wam przypominać o dyskusjach i ogólnie jest słabo. Co do spoilerów to nigdy nie rozumiałem z czym macie problem, nikt Wam nie karze patrzec na SB. Ja w poniedziałek po gali jak wchodzę na forum to nigdy po prostu nie zaglądam do SB puki gali nie zobacze. Nie jest to ani trudne ani skopmlikowane rozwiązanie dla każdego kto nie chce się natknąć na spoiler. A ludki którzy oglądali na żywo lub z jakichś innych powodów znają wyniki lub nie będą oglądac dfanej gali pilnują SB przed spoilerami. Naprawde nie widze powodu by paraliżować forum co gale, wystarczy nie patrzeć w SB :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

A może zamiast wyłączać dać po gali SB na dół forum.Jak ktoś nie chce spoilerów to nie zjedzie na dół.To chyba by było dobre rozwiązanie nie???

#SmartFanZone

Patrzę na forum temat - "TNA..czy uda się odbudować potęge'. Sebu myśli sobie - Brem to ma łeb, w takiej dyskusji to ja się rozpisze, bardzo ciekawy temat. Sebu wchodzi, a to Diary od Kazka :hhh: . Sebu właśnie wysyła Bremowi propozycje na ciekawą dyskusje :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A może zamiast wyłączać dać po gali SB na dół forum.Jak ktoś nie chce spoilerów to nie zjedzie na dół.To chyba by było dobre rozwiązanie nie???

Pomysł jak dla mnie przedni! Jest jeszcze inna opcja, czyli zwinięte SB, jaka to możliwość jest robienia z działami. Wystarczy [-] i jak ktoś nie chce - nie ma SB. Może jak Norbi wbije, to się wypowie o możliwościach :)

Yao Twój pomysł wydaje się najrozsądniejszy. Rzeczywiście bez SB atmosfera na BGZ jest lipna. Chociaż jeśli spojrzeć na to z drugiej strony i co za problem zjechać na sam dół i napisać "Cena obronił Pas szok!!!" ? Bez problemowo. Zostałbym za tym, żeby przywrócić SB na czas gali również i jeśli ktoś coś powie "głupiego" odpowiednio ukarać. Jak zrobicie to już od Was zależy :).

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

"Cena obronił Pas szok!!!"

Dla tego ci co nie obejrzeli jeszcze gali,o ile potrafią myśleć to by nie zjerzdzali na dół dla własnego dobra a jak zjadą to sami się narażają i nie mają mieć do kogo pretensji.Jednak po PPV niech SB będzie na górze gdyż już raz był na dole i słabo to wyglądało.

#SmartFanZone

Jak dla mnie pomysł Prototype'a z tym rozwiniętym SB jest bardzo dobry :) Po prostu najlepszy choć pomysł Yao też może być ale ja bym się kierował przy pomyśle Pro

Edytowane przez Gość

Myślę, że taki dwudniowy brak SB raz do roku jest potrzebny. Wrestlemania to coś wielkiego, więc głupio byłoby nadziać się na spoiler. Co do reszty PPV to cóż... Nieraz nadziałem się na jakiś spoiler i co? Dałem dwa warny, podenerwowałem się 2 dni i przeszło... A tak podsumowując, to pomysł Yao jest najlepszy :D.

A ja powiem tak. Mi nie podoba się pomysł Prototypa. Po co robić zwijane SB? Przecież to bez sensu... Brem ma racje... Nie chcecie się nadziać na spoiler to nie zaglądać na SB. Jeżeli już nie chcecie aby SB został wyłączany po gali PPV to najlepiej go nie ruszać. Macie także racje przy tym że bez tego naszego niezbędnego SB jest nudno i atmosfera nam upada. Z SB zawsze jest weselej i ciekawiej. Ja nadal jestem za tym aby wyłączać SB chociaż na te 24h, albo włączać już je wieczorem np. Gdy PPV będzie w niedzielę (jak zawsze) to włączać SB już w Pon. w godzinach wieczornych (ok. 21.00 - 22.00).

Tak, brak SB jest bardzo odczuwalny, ale...jestem za Pro. Niech SB znika na najważniejsze gale TNA i WWE, bo wtedy dostać spoilera to jest po prostu samobójstwo, a na takie małe gale jak Extreme Rules, czy jakieś Hardcore Justice nie warto zamykać SB. Przez dwa dni chce napisać abyście robili pracki na sotw i oceniali, a nie mogę, więc SB najlepiej zamykać na takie ważne PPV, lub na takie co karta zapowiada się bardzo godnie. Poza tym co sądzicie o zmianie nazwy sotw na STBGZ? :D

Dop. Ogólnie ten pomysł ze zwijaniem SB jest po prostu miodny i niech od razu wejdzie w życie.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   6

Mam pytanie: a umiecie zrobić zwijany SB?

P.s. Wyłączenie SB to tylko wyjątek na WM. Po co ta cała dyskusja :P Przy normalnych PPV nie ma to takiego znaczenia. :)

16476371734edf391100c30.jpg

No i tu muszę zgodzić się z pablem. Jak dla mnie nie ma to sensu, Wrestlemania, a pozostałe PPV to jednak co innego.

Mam pytanie: a umiecie zrobić zwijany SB?

Ja tam nie wiem, jakie są możliwości, chodziło mi coś w deseń, jak to jest w przypadku działów, gdzie jest widoczne [+] / [-].

Ale to była taka alternatywa. Cały czas trzymam swoje pierwsze zdanie, optując za zostawianiem włączonego SB. Wrestlemania to był wyjątek, wszyscy są zadowoleni i chyba nie ma co tu długo przedłużać.

Poza tym na czas ciszy spoilerowej możnaby zrobić ogłoszenie, że trwa cisza spoilerowa i wyjaśnienie o co z tym chodzi, bo nie każdy no name to rozumie.

Poza tym co sądzicie o zmianie nazwy sotw na STBGZ? :D

Myślę, że mając na celu jakieś drobne innowacje, przyda się jakaś oryginalna nazwa. Nie za bardzo rozumiem STBGZ, ale coś mającego w nazwie BGZ (bardziej kreatywnieszego) byłoby na miejscu :)

Dop. Lubecki Już ci wszystko tłumaczę:

BGZ - to oczywiście nazwa naszego forum

ST - to skrót od polskiej nazwy "Sygnatura Tygonia". :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...