Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SB będzie prawdopodobnie przywrócony po ciszy spoilerowej. Było to już mówione, modjo informował o tym :P.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Aha.. Dzięki.. Akurat mnie nie było wtedy przy kompie..

Ja w kwestii informacji, chciałbym zaspokoić, iż jutro mam na celu znalezienie kolejnych paru osób do Pokoju Zwierzeń, więc można się spodziewać się paru ofert na PW userów.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Norbi chciał być po raz 2 jakby co. ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Dałbym mój post w propozycjach, ale chcę aby zobaczyli to wszyscy userzy BGZ, więc...Chciałbym porgatulować tych sotw'ów i tego, że udało się dobić prawie do 40-stki. Pewnie myślicie, że chcę teraz odpuścić sobie ten dział? Odpowiedź brzmi nie. Po prostu pomyśłałem sobie, że można było by zmienić nazwę sotw na...BGZST i BGZSM, może nazwy trochę ssą i mało jest to potrzebne ale piszę, bo wpadło mi to do głowy, a do nazwy zawsze można się przyzwyczaić. Teraz już mogę się zapytać tylko o jedno, co o tym sądzicie?

ahfo.png

luba_049.png

Wczoraj podczas oglądania WMki na czacie padła propozycja oglądania RAW dzisiaj. Dalej aktualne ?

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

RAW zaczyna się o trzeciej, tak? Myślę, ze mógłbym obejrzeć.

Wszyscy, którzy chcą oglądać RAW na żywo, niech koło godziny 2:50 wejdą na ten chat od Yao(o ile można). Ja postaram się być..jak wstanę.

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja oglądać z wami niestety nie będę, ponieważ czasu brakuje, a przede mną ciężkie dni więc trzeba być wyspany i pełen sił :D

___________________________________________________________________________________________________________

Tak dla wyjaśnienia wszelkich pytań które mogą się pojawić to napiszę co i jak leci :)

WWE Hall of Fame - (8 PM) - U nas: 2.00

WWE Monday Night Raw (9 PM) - U nas: 3.00

WWE Tough Enough (11.05 PM) - U nas 5.05

I polecam was Streama na WrestlingBay.com Jakość = AWESOME!

http://www.wrestlingbay.com/showthread.php?t=36633

Mam pytanko - SB zostanie przywrócone już dzisiaj, czy dopiero po ciszy spoilerowej?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z tego co wywnioskowałem z bełkotania Droopsa to, to że SB zostanie przywrócony po ciszy spoilerowej i według mnie to jest dobrym pomysłem i niech tak będzie :)

Ja optuję za tym, aby zostało włączone już dziś, ale wiadomo że trzeba poznać zdanie pabla, który (dobrze) zarządził, aby wyłączyć ShoutBoxa z działania. Myślę, że dużo wiary jest już po Wrestlemanii i możnaby już wszystko uruchomić, oczywiście cisza spoilerowa trwa do końca dnia (także z Raw).

P.S. Zapraszam tu viewtopic.php?p=229447#p229447 i tu viewtopic.php?p=229429#p229429 :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

SB może włączyć/wyłączyć tylko Norbi i miał nastawić chyba automatycznie na 48h.

16476371734edf391100c30.jpg

A może i by te wyłączanie SB na forum powtarzać co galę PPV? Oczywiście mam tutaj na myśli dwie federacje: WWE i ewentualnie TNA. Bo reszta federacji to wiecie, mniej ludzi ogląda, a jak ogląda, to użytkownicy tzn. ogarnięci którzy mają szacunek dla osób którym czas nie pozwolił zobaczenia gali i nie chcą im psuć przyjemności. Jeżeli 48h bez SB za dużo, to choćby na te 24 godziny. Co wy o tym myślicie? Oczywiście przedstawię plusy i minusy pomysłu:

"+"

- Wygoda oglądania gali i swobodne wchodzenie na forum bez obawy na nadzianie się na spoiler

- Uruchomiło by się wtedy gg niż spamowanie na SB

- Mniej warnów

"-"

- Gorszy wygląd forum

- Brak reklamowania nowych newsów czy dyskusji

- No i brak ogłoszeń na SB

- Zepsuta atmosfera (Nuda i cisza) - by Prototype

Co myślicie? :)

Edytowane przez Gość

Muszę powiedzieć, że na dłuższą metę z tym pomysłem jestem na nie. Szczerze mówiąc to brakuje trochę tego ShoutBoxu i chyba można zauważyć, że wydaje się być cicho, przez co atmosfera jest leciutko podkulona. Wrestlemania to jedyna taka gala w roku i to był dobry, pomysł, ale dwa dni bez SB przez jakieś Extreme Rules, które może wypaść jak tygodniówka? Ja tego mile nie widzę. Co do spoilerów to myślę, że prawdopodobieństwo jakieś zawsze jest, ale patrząc na ostatnie miesiące i gale, jest ich znacznie mniej.

Wypaść jak tygodniówka? Spójrz na WrestleManię. Moim zdaniem to dobry pomysł bo wiele razy nadziałem się na spoilery właśnie na BGZowskim shout-boxie. Nie chodzi mi oczywiście o naszych znanych, zasłużonych userów, tylko.. o jakichś no-name'ów, którzy wbijają na sb i piszą - ale jajca! Sting zakończył streak Takera! Jestem ZA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...