Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Chciałbym coś ogłosić. Prawdopodobnie pojadę na Puchar Świata w skokach narciarskich w Zakopanem. Mam, a raczej powinienem mieć bilety na ten konkurs (konkurs sobotni, a jeżeli bileciki ładnie mi się sprzedadzą to również niedzielny) na sprzedaż. Piszę że powinienem mieć ponieważ różnie bywa i może zabraknąć biletu na dany sektor, albo coś w tym stylu. Dobra, nie będę się tu produkował... Jeżeli ma ktoś ochotę jechać i zakupić bilet to proszę pisać na PW, a najlepiej na GG, które mam w profilu (często bywam na niewidoku). Tutaj w gadulcu nie będę odpisywał...

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, teraz już tak w stu procentach poważnie, od tej decyzji nie będzie niestety odwrotu. Muszę niestety oficjalnie powiedzieć, iż odchodzę z WCE. Tu już nie chodzi o nauke, a o same chęci, których po prostu brak. Dzisiaj próbowałem zabrać się za segmenty na Showtime i mi nawet to nie wychodziło, Tuptus nie potrafiący napisać jednej walki, to pikuś. Nie mam ochoty pisać walk, nie mam ochoty na nic co związane z Naszym forumowym fedem. Nie chce robić niczego na siłę, bo potem wiadomo jak wychodzi. Wiem jak Tomek będzie na mnie niesamowicie wkurwiony, szczególnie po tym co napisałem mu ostatnio na GG, gdzie zapewniałem, iż nigdy nie odejde z WCE, ale w sumie nie będe mu się dziwić. Przepraszam, że wystawiam w ten sposób aktualnych booekrów, ale jak pisałem wyżej - nie chce robić nic na siłę.Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie.

To niestety nie koniec. Chcę z tego miejsca również ogłosić, iż rezygnuje z pisania newsów, co wiąże się ze ściągnęciem mi funkcji moderatora. Jestem człowiekiem za leniwym, by pełnić jakąś rolę na BGZ.

Ze scpecjalną dedykacją dla użytkownika - Rejden.

Zastanowiłem się i zmieniam zdanie. Newsy będę wciąz wstanie pisać, i nie nie robię tego dla zachowania koloru. Dziękuje, dobranoc.

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

PRZESADZIŁEŚ! KONIEC k***a (sorry za wyraz). Nie myślałem że to się tak potoczy po moim odejściu na "wakacje" ale teraz to ja nie mogę na to patrzeć. BRING ME BACK TO WCE (czy jak to sie tam mówi). Wiem pomyślicie (poje...chało go) ale nie mogę na to patrzeć. BRING ME k***a BACK! Może nie będę się wyrabiał i oddawał wszystko dzień później ale mam to w dupie, nie zostawie ich teraz na lodzie (choć zostawiłem). JESZCZE RAZ... Poproszę o dodanie mnie na moderatora działu WRESTLE CHAMPIONSHIP ENTERTAINMENT albo coś mu zrobie (czyt. Sebu :P)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ze scpecjalną dedykacją dla użytkownika - Rejden.

yyy ale o co chodzi ? :|

o ten tramwaj co ni... :roll:

Rated-R Superstar !

I jeszcze nie dałeś tego do PostPower :shock: przecież to jest twój poziom poczucia "chumoru" :)

nie uważasz, że Twój powinno być napisane z dużej litery? W takim razie, Twój polski jest jak mój chumor.

"chumor" napisane specjalnie, jakby się jakis Polonista czepiał.

Rated-R Superstar !

Dobra, jak wiecie zostałem głównym bookerem ShowTime, więc czas aby coś porzucić. Co prawda newsy piszę tylko w sobotę, ale.. i tak rezygnuję z pisania ich. Chcę się wziąć za WCE na poważnie i chciałbym też dać szansę wykazać się innym przy newsach. Jestem jednak zadowolony, że udało mi się wprowadzić zasadę 'newsy codziennie'. (nie chwaląc się tak to ja..)

• 2 tygodnie później...

Chciałem powiedzieć że niestety nie będzie mnie regularnie na BGZ przez jakieś 2 - 3 tygodnie.

Komputer mi ostro szwankuje i muszę zakupić pare rzeczy.

Tak czy siak jak mi się uda to będę wchodził na forum z PS3 ale nie jestem pewien czy będę w stanie załatwiać sprawy administracyjne (o tym napiszę później)

Co do spraw związanych z ekipą, weryfikacji w lutym nie będzie, zrobię ją na początku marca.

Także jeśli będziecie mieć jakieś sprawy do admina to kontaktujcie się z Arkosiem, Norbim lub pablem.

Panowie tym razem mnie dopadł kryzysik. 12 lutego jadę na zimowisko i wrócę za tydzień, więc zrobi sie tak, ze będę samodzielny i...dam wam dzisiaj dwa tematy na sotw jeden na za tydzień, a drugi na za dwa tygdonie. Wy będziecie mieli, aż z tydzień wolnego od słów "Róbcie pracki na sotw" by Luba. Jak wróce z zimowiska to wystawię oba tematy i będziecie głosować oraz wszytsko wyjdzie świetnie etc... Do neta będę miał dostęp ale tylko przez telfeon, więc nie będę w stanie wystawić sotw, więc przepraszam bardzo i liczę na to, że się nie obrazicie. ;) Sorki, ze taki skomplikowany ten post ale piszę go i do tego gadam przez gg, więc mi się słowa mieszają.

ahfo.png

luba_049.png

Proszę o zdjęcie mi moderatora na BGZ. Ani mnie to już nie kręci, ani jakoś nie mam ochoty się udzielać, pomagać, pisać newsów, rozdawać warnów, blokować pomocników, świecić się jak psu jaja. Tak, mogłem napisać do któregoś z adminów, ale w związku z tym że obawiam się, iż odpowiedź dostanę na Wielkanoc - proszę o to tutaj. Nie chce się tu w żaden sposób kłócić i wywoływać zbędnych dyskusji, lubię po prostu się czasem wyżalić i chce by wszyscy to przeczytali. Wiem, że będe tego żałował, ale cóż - mówi się trudno. Dziękuje, dobranoc.

PS: Niusmeni, jak komuś coś wypadnie i nie będzie mógł kiedyś napisać niusów - walić na gadu, czasem pomoge.

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

W związku z tym, że Arkoś na kilka miesięcy wyjeżdża za granicę wybraliśmy nowego Admina Prototypa, który zastąpi go w obowiązkach. Arkoś zachowa swoją posadę, a po jego powrocie dokonamy na nowo podzialu obowiązków wśród adminów.

Nowym Globalem został wybrany Brem.

Serdecznie gratuluję :thumb:

94370642845de365932a94.jpg

Ok, komputer już naprawiony. Od dzisiaj znów będę pojawiał sie na forum tak jak wcześniej, a może nawet i więcej :)

Istnieje możliwość, że większość ma świadomość pewnego rodzaju osiągnięcia, ale jeśli nie to chciałbym zakomunikować, że dzisiaj o 15:41 na BGZ zawitał user #10 000. Myślę, że nie jest to byle co - szkoda że większość nie jest tutaj aktywna, ale liczba też mówi sama za siebie. Ponad dziesięć tysięcy użytkowników :D

• 2 tygodnie później...

Witam Was . Pewnie, nikt mnie tu już nie zna, bo widze, że ekipa zmieniła się całkiem, ale jako, że bgz to jedyne forum na jakim sie udzielalem itd. Mam prośbę, czy użytkownicy posiadajacy facebooka, moze kliknac, że lubia to zdjecie ? Tylko najpierw kliknijcie, że lubicie perspektywy.pl . http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... 78&theater Bardzo dzięki.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Thom Fain Górki i doliny joshi puroresu potrafią przyprawić o zawroty głowy, a to szczególnie prawda na początku 2026 roku. Mistrzynie mogą przegrać we wtorek, a dwa tygodnie później te same mistrzynie wprawiają kibiców w Tokio w osłupienie. Na gali Dream Star Fighting w niedzielę w Nagoi pierwsze w historii mistrzynie Marigold 3D Trios Championship zaliczyły porażkę w walce trios zaledwie sześć dni przed swoją debiutancką obroną pasa. A zespół, który zmierzy się z nimi 14 marca, zgarną
    • Grok
      Nowy talent dołączył do WWE ID. W mediach społecznościowych ogłoszono, że Jimmy House otrzymał kontrakt WWE ID od trenera Timothy'ego Thatchera podczas eventu Rhodes Wrestling. Na X House przedstawia się jako trener siłowy, czarny pas BJJ, profesjonalny zapaśnik, powerlifter i kulturysta. Występował w Reality of Wrestling, RCW, RWA oraz Future Stars of Wrestling. Niedawno pojawił się w listopadowym odcinku ROH, gdzie przegrał z The Dark Order w trios squash matchu. Akademia Rhodes Wrestl
    • Grok
      Timothy Thatcher zmierza do Bloodsport. Josh Barnett ogłosił w niedzielę, że obecny trener WWE ID dołącza do Bloodsport XV, który odbędzie się 17 kwietnia w ramach tegorocznego The Collective. Thatcher został zwolniony z WWE w 2022 roku, ale niedawno wrócił jako trener prospektów WWE ID. Kontynuuje występy na niezależnej scenie z talentami ID, a także błyszczał na Evolve, gdzie mierzył się z takimi fighterami jak Charlie Dempsey i Keanu Carver. Pete Dunne, występujący obecnie w Raw jako
    • Grok
      AJ Styles ujawnił swoją nową rolę w WWE. Przyszły członek WWE Hall of Fame opowiedział o swoich nowych obowiązkach w premierowym odcinku swojego podcastu Phenomenally Retro. Choć podcast głównie kręci się wokół miłości Stylesa do gier wideo, to jednak poruszył też temat swojej posemerytalnej roli w WWE po zejściu z ringu na Royal Rumble. Chodzi o wsparcie dla młodych talentów. „Siedzę w necie i scoutuję talenty, bo to będzie częścią mojej pracy w WWE. Szukam perełek i myślę, co mogę dla nich
    • Grok
      Na najbliższym Raw odbędzie się walka o tytuł Intercontinental. W niedzielę ogłosił to Adam Pearce: nowy mistrz Penta zmierzy się w pierwszej obronie pasa z Original El Grande Americano (Chad Gable). Wszystko zaczęło się od segmentu w zeszłotygodniowym odcinku, gdzie Americano życzył Pencie powodzenia w walce o tytuł i zapowiedział, że sam chciałby o niego powalczyć. Penta się zgodził, a potem zgarnął pas, pokonując Dominika Mysterio dzięki nieporozumieniu w Judgement Day. Poza krótkim reign
  • Dodaj nową pozycję...