Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Brem ja jak widze na przykład jakiś wielki kawał tekstu to sie czasami zniechęcam do czytania . Popieram Daimona jakieś pogrubienia oddzielenia nie zaszkodzi . Ja jestem za tym żeby stosować różne pogrubienia i tego typu rzeczy .

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Brem,pogrubianie jest zbędę bo to też w nadmiarze nie wygląda najładniej. Jednak akapity jak najbardziej.Bo rzeczywiście takie długie teksty ciężko się czyta.

Druga sprawa polega na połączeniu Typera MMA 2010 z 2011. Wiadomo, chodzi tu o połączenie punktacji z racji małej ilości typowań.

To samo tyczy się typera sceny niezależnej.

#SmartFanZone

Chętnie bym się wybrał na coś takiego, ale jak będzie bliżej mnie. Kiedyś było w Zabrzu (20 min busem ode mnie), a ja nawet o tym nie wiedziałem :(

1. Zarejestrowany 15 stycznia 2010 roku, więc nie wiem o co ci chodzi, skoro spotkanie było bodajże w maju 2009 roku...

2. Luks to nick dla mnie minimum anonimowy, więc jak mielibyśmy się z tobą wtedy spotkać, jak twój nick widzę po raz pierwszy.

Ja się nie dziwie, że nic o tym nie wiedziałeś.

Pozdro inteligencja :D :D :D

Właśnie dlatego napisałem, że nie wiedziałem. Kiedyś ktoś napisał o tym w SB i stąd się o tym dowiedziałem. A to, że mnie nie znasz to już twoja sprawa, bo inni mnie chociaż trochę kojarzą ( jeszcze 6 listopada nazywałem się "thehardyz" i zmieniłem nick na "Luks, może to ci coś mówi). Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia :)

ksgj.png

Hehe, dopiero przed chwila dowiedzialem sie czegos ciekawego o Justinie Gabrielu. MIal ksywke Ricochet, wystapil podobno na ostatnim PPV DragonGate USA no i jego finisher, ktory chetnie bym widzial podczas jego wystepow w WWE jest 630 senton:

http://www.youtube.com/watch?v=HCnUdvvKjUw&feature=player_embedded

Moze niektorzy z was o tym wiedzieli ale dla mnie to nowa ciekawostka :P .

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gabriel to nie Ricochet :x To kompletnie dwie inne osoby/

#SmartFanZone

Dobra, myślę że trzeba to tutaj napisać, żeby potem nie było. Otóż, chciałbym ogłosić, iż od dnia dzisiejszego będę mniej włączał się w życie forum. Chodzi o to, że nie będe pisał tutaj tak często jak dotychczas, brak mi po prostu chęci. Nie oznacza to oczywiście, że rezygnuje z funkcji moderatora(Nie tak prędko Rejden :P ), nadal będę wchodził na BGZ, nadal będę pisał newsy, nadal będę pisał gale dla WCE, jednak jak mówiłem, nie często będziecie mnie widywali w innych działach.

No i jeszcze chce życzyć wszystkim użytkownikom BGZ wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra, myślę że trzeba to tutaj napisać, żeby potem nie było. Otóż, chciałbym ogłosić, iż od dnia dzisiejszego będę mniej włączał się w życie forum. Chodzi o to, że nie będe pisał tutaj tak często jak dotychczas, brak mi po prostu chęci. Nie oznacza to oczywiście, że rezygnuje z funkcji moderatora(Nie tak prędko Rejden :P ), nadal będę wchodził na BGZ, nadal będę pisał newsy, nadal będę pisał gale dla WCE, jednak jak mówiłem, nie często będziecie mnie widywali w innych działach.

No i jeszcze chce życzyć wszystkim użytkownikom BGZ wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia :)

Heh, wyobraź sobie, że mam bardzo podobnie. Do dyskusji mnie jak na razie zupełnie nie ciągnie, w ankiecie jeszcze napisze, bo w końcu dużo nie ma do napisania :) , ale to zawsze musi być chyba taki okres, bo przecież nie można brać udziału w życiu forum 356 dni w roku na 100%. Trzeba zrobić sobie 1-2 miesiace przerwy, trochę wyluzować, aby nabrać siły i zacząć funkcjonować tak jak dawniej. Przynajmniej ja tak sądzę i mam nadzieje, że w moim przypadku te 2 miesiące wystarczą, aby nabrać chęci :t_up:

Również chciałbym złożyć wszystkich użytkownikom BGZ-ta najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia. Zdrowa, pogody ducha i wszystkiego czego sobie życzycie.

DEAD MAN WALKING

Jak wiecie, The Orton zrezygnował z funkcni Globalnego Moderatora, co oznacza że mamy jedno wolne miejsce na to stanowisko.

Ja i Arkoś mamy pewnego moda na oku, ale chciałbym poznać wasze opinie kto powinien zostać nowym GM.

Także jak możecie to odpowiadajcie tutaj. Aha i wybierać można tylko z grona moderatorów (tych w kolorze ogóra :D )

PS - Wesołych Christmas :D

• Styl:  Jasny

Ja stawiam na Brem'a, dwoi się i troi żeby dyskusję ruszyły i jego dyskusje, są już na wysokim poziomie :)

Wiadomość troszkę mnie zaskoczyła, ale trzeba żyć dalej. Co do wyboru to jest ciężki bo na forum są różne typy modów. Ważne jest doświadczenie, a zieloni przybywają w ostatnim okresie dosyć często i dobrze. Sądzę, że należy wybrać osobę dojrzałą i sumienną. Osobę, która wykonuje swoje obowiązki znakomicie i jeszcze lepiej. Ktoś kto z pewnością ogarnie funkcje i bycie Globalem. Tą osobą jest T0meq i widzę go jako Globala BGZ!

Co do Brema jak już wyżej zauważyłem to nie wiem czy nie za szybko na takie decyzje. Ale głosu nie zmieniam, T0meq na Globala! ;)

Nie chce nikogo urazić, ale głosowanie na Brema jest trochę...dziwne? On dopiero co ma moderatora, uważam, że to zdecydowanie za wcześnie, by dostał czerwony kolor.

A swój głos oddaje na Tomka. Człowiek, ktory nigdy nie zostawi WCE, stara się jak może, jego walki są po prostu najlepsze. Nie widzę nikogo innego na to stanowisko.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ciężki wybór. Brem stara się żeby dyskusje były na poziomie, Pietrek daje dobre newsy, Kacpios dba o rozwój oficjalnej dyskusji, Tuptus, TOmeq, Sebu dbają o WCE, pacjend dodaje wyniki na bierząco jak tylko może, Rejden zajmuje się OvO, liczy głosy. Trzeba przyznać, że jakby każdy z moderatorów przyczynia się do życia tego forum. Jakieś ulepszenia, rozwój to wszystko jest ważne. Ale można wybrać tylko jednego. TOmeq faktycznie gydyb nie ten człowiek to nie wiem czy WCE było by takie dobre. Stara się jak może, udziela się na forum. Ale i tak najważniejszy głos należy do Adminów. Powodzenia :)

Patrząc na osoby które akurat są moderatorami to mogę stwierdzić, że nie będzie to łatwy wybór. Brem siedzi ciągle w dyskusjach i powiem, że dobrze mu to wychodzi ale zbyt krótko jest mod'em, więc po co mu na razie awans na lepsze stanowisko. :P Poza tym jeśli chodzi o Tomqa to sam nie wiem, bo on...no przyznam dobrze zajmuje się swoim działem ale GM musi się też interesować innymi działami, a w innych działach to go nie widzę. Dobrym IMO kandydatem był by Pietrek który może i jest od niedawna mod'em ale przyznam, że jest na tym forum długo i patrząc na jego zaangażowanie sądzę, że jeszcze długo tu posiedzi. Więc według mnie on jest najlepszym kandydatem. :) Choć szczerze mówiąc nie potrzebny nam kolejny mod, jak mamy trzech bardzo aktywnych GM. Ale to jest moje zdanie na ten temat.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No no nowy Global nam się szykuję :D Ja powiem krótko i zwięźle, wszyscy wykonują swoją robotę prefect i nie mam nikomu nic do zarzucenia, ale jeżeli już trzeba zagłosować to głosuje na tego świra Sebu, może i jest totalnie powalony ale dobrze wie jak to koło powinno się kręcić i nie raz opieprzał userów... także głosik na Sebu :)

Ps. Wesołych Świątów! :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...