Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie to jak będzie z Tym Tag Teamowym Quizem po pomysł mi się spodobał ;):?:

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mogę z Pietrasiakiem takie coś poprowadzić.... Tylko czy byliby chętni, przynajmniej 8 osób musiałby się zgłosić żeby takie coś przeprowadzić...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Znajdą się na pewno.Napiszcie do Luby albo utwórzcie temat Wrestling Tag Team Quiz - Zapisy albo napiszcie w starym temacie i gitarka :).

paparoach.png

18659.png

Na każdego kiedyś przychodzi czas. Dziś przyszedł na mnie. Łajt zarejestrował się na tym forum w sierpniu 2008 roku. Do końca tego roku napisał nie więcej niż sto i paredziesiąt postów. Od 2009 się wziął do roboty, pisząc jak najwięcej w dyskusjach i innych dobrych tematach. Na początku czerwca White dostał szansę i został pomocnikiem. Nie nacieszył się nią długą, gdyż po niecałych 4 tygodniach został już moderatorem. od tego czasu Łajt na tym forum zyskał troszeczkę szacunku, pisał, tworzył, dobrze się bawił. Ku jego zdziwieniu, w grudniu (bodajże 17) został następcą Masta w kategorii Globalny Moderator. Szkoda, że 4 dni później wszystko padło... Niemniej jednak ludzie docenili Łajta na tym forum, dając mu 3 Goldbergi (użytownik, moderator i dyskutant roku). Po rozpadzie Łajt nie odszedł w całości. Starał się czyścić, ratować, pracować nad forum. Myślę, że trochę się to udało, bo forum wyszło na prostą, a dziesiątki warnów i banów, jakie Whitedruid rozdał, nie poszły na marnę. Z czasem Łajt zaczął zyskiwać jako osoba, która jest dawno na forum i wie lepiej, choć generalnie to był ten sam, niezbyt rozgarnięty Łajt. Cóż, obecnie Łajt nie ma już tyle czasu, by tworzyć przyszłość BGZ. BGZ już absolutnie nie potrzebuje whitedruida. Sam użytkownik uważa, iż chamskie jest piastowanie jakiejkolwiek funkcji, jeśli się na nią nie zasługuje. Tak jest teraz, dlatego abdykuję.

Spędziłem na tym forum wiele chwil. Wiele, wiele godzin spędziłem tutaj dobrze się bawiąc. Ale... nigdy więcej nie można myśleć tylko o przeszłości. teraz jest nowa ekipa, którą szczerze mówiąc nie za bardzo znam, lecz szanuję. Nastała na BGZ nowa era, nie potrzebująca już mnie. Będę tutaj dalej wpadł, jak najczęściej tylko mogę, lecz nie chcę już być tu Global Modem "za nic". Dziękuję wszystkim starym userom, którzy wprowadzili tutaj taką świetną atmosferę. to dzięki BGZ poznałem tak świetne postacie, jak Kuba, Mata, Pietrek, Daniel, LK, IIL'a, Pietrek, Jacek_D, Daimon, Dziko, Mast, Eddy, Gabisław, Icon, tomo, Wronek, Yanki, czy Modjo. Dziękuję za wszystko i zawsze będę dażył tę witrynę wielkim szacunkiem.

Łajt schodzi z pierwszych stron, ale wciąż tu będzie.

O Damn.. Szkoda, Łajt.. Bo to Ty byłeś tym ostatnim. Z wielkich. No, ale rozumiem Cię. Chcesz zejść z ringu sam. Szkoda mam nadzieję, że będziesz coś się czasem udzielał :) Pamiętam jak mi pomagałeś być porządnym userem na początku mojej przygody.. Dzięki :) I powodzenia.

Nanana na, nanana na, hey hey hey, goodbyeee! x2. Byles jak najbardziej jedna z najlepszych postaci na BGZ, ktora po pewnych wydarzeniach wciaz pozostala na forum. Wielu ludzi docenia to, co zrobiles dla tego forum i nie zapomni tego wszystkiego. Ja takaze doceniam i dziekowac ci za to i zycze ci powowedzia w zyciu realnym :) .

ps. 18 strzelila do glowy i powinienem zakonczyc z piciem =)) ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zaczynałem się już obawiać, że konieczna będzie już niedługo zmiana konta na serwerze na dużo droższe, ponieważ miesięczny transfer zużywany przez forum wynosi aktualnie już 80 GB (dla porównania w listopadzie zeszłego roku wynosił 33 GB, w kwietniu 58, także jest to, jakby na to nie patrzeć dowód na rosnącą lawinowo popularność naszego forum.), natomiast limit na serwerze wynosił 100 GB miesięcznie.

Ale webd.pl zrobiło miłą niespodziankę zwiększając limit (w tej samej cenie) do 200 GB miesięcznie. Także myślę, że obejdzie się bez zmiany konta na dwa razy droższe już w przyszłym roku. :t_up:

94370642845de365932a94.jpg

• 3 tygodnie później...

Panowie, i co z tym Tag Team Wrestling Quizem, bo grupy są już rozlosowane, a sprawa ucichła?? Jest jakiś konkretny powód, czy to po prostu lenistwo?? :P

DEAD MAN WALKING

Panowie, i co z tym Tag Team Wrestling Quizem, bo grupy są już rozlosowane, a sprawa ucichła?? Jest jakiś konkretny powód, czy to po prostu lenistwo?? :P

No właśnie też się zastanawiam.Miałem mieć mecz razem z Tymkiem między Tuptusiem i Xebem..Albo pomysł nie wypalił albo po prostu lenistwo..A szkoda bo zapowiadało się fajnie :t_down: .

paparoach.png

18659.png

Ja bym zrobił tak. Niech drużyny ustalą pomiędzy sobą w jakie dni i o której godzinie mają czas. Każda drużyna wyśle wiadomość z taką treścią do Pietrka, albo Tuptusa, oni napiszą to w temacie quizu i tak łatwiej będzie się dogadać...

• 2 tygodnie później...

Chciałbym poinformować, że na powrót obejmuję stanowisko głównego admina, mój brat pablo modjo rezygnuje z tej funkcji z powodu braku czasu.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Oo Czy to znaczy że będziesz nam tu częściej wchodził i się udzielał?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Możecie się spodziewać nowych usprawnień w funkcjonowaniu forum, np nowych modyfikacji skryptu, w miarę możliwości też będę się udzielał choć na chwilę obecną nie na tematy związane z nowymi wydarzeniami we wrestlingu, bo mam już kilkumiesięczną przerwę w oglądaniu nowych gal.

Ok z dniem dzisiejszym wprowadziłem taką małą ,,rewolucję'' na BGZ. Ekipa została troszkę usprawniona, i sądzę że z taką ekipą można ,,więcej'' :)

Mianowicie Prototype i Yao zostali naszymi nowymi Globalnymi Moderatorami, a dobrze wszystkim znany Tomo został Vipem.

Nie znaczy to, że Tomo nadal nie ma wpływów bo jest Vipem. Tomo nadal ma uprawnienia w działach z wynikami. Należy mu podziękować za wspaniałą pracę i staż tutaj, bo niewielu jest tutaj na forum tak długo :)

Nowymi moderatorami zostali Pietrek i Brem. Obaj zasłużyli na te nowe stanowisko. No i jeszcze jest Droops który jest nowym ,,starym'' pomocnikiem - tym razem w działach z wynikami TNA i scen niezależnych.

Gratulację dla was wszystkich i dajcie z siebie 110% :)

Również przypominam że nabór do ekipy jest tymczasowo zawieszony z powodu dużej ilości userów w ekipie. Przypominam gdyż po napisaniu o zawieszeniu dostałem parę PW o pomocnika. Wiem że parę osób może być pokrzywdzonych bo starali się wcześniej o pomocnika, ale niektórzy nie wyróżniali się swoją pracą, a inni mnie do siebie nie przekonali. (np. co miesiąc aspiracje do innych działów co oznacza tylko i wyłącznie chęć bycia w ekipie, a nie pomoc w rozwoju forum)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...