Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Drops schudłem troche znowu:

pomocnik3.jpg

A Tu Admin zmieniony jak chciałeś:

administrator3.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

2gv1xt4.gif

2nkooao.gif

2i2c2kx.gif

21to91.gif

121pso9.gif

2jbsch1.gif

2mwgugy.gif

2ylpy76.gif

33krc3s.gif

1e3z1c.gif

Te trochę zgapione, chodzi oczywiście o to że pojawiają się twarze wrestlerów.

ivgv9v.gif

2hfl5j5.gif

14vqtk6.gif

242zrix.gif

I co myślicie?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Fiszka, jest ok, ale przerzucam się na Tuptka. Tuptus te ikonki bez twarzy są bardziej przejrzyste i bardzo pasują do ogólnego wyglądu forum. Jestem na tak :t_up: .

Wygrałeś Tuptuś a dodaj do rang też jakiś wrestlerów proszę :) Nie no rangi Tuptusia i na temat i wgl rządzisz Miszczu :D Reszta przy twoich ssie. A twoje Sebu za ciemne :P

Też wszystkie są spoko ładny styl, też mogły by być moim zdaniem :)

Here is your Winner and The New Icons in BGZ made by Tuptus :!::!: .Gratulację :).

paparoach.png

18659.png

Te Tuptusia najlepsze, szczególnie z tymi twarzami zawodników. Troszkę udoskonalić i będzie wyśmienicie.. Teraz poczekać co Norbi powie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Moim skromnym zdaniem to:

a) te które są 'zainstalowane' obecnie są za wielkie, poza tym mi się nie podobają

b) każde zaprezentowane później są albo za wielkie, albo za prymitywne, albo po prostu za brzydkie.

Nie wiem po co w ogóle zmieniać te ikonki, skoro te najstarsze sprawdzały się najlepiej

To ja myśle coś takiego:

First: Stare rangi jednak były najlepsze i żadne z tych nie są tak dobre jak tamte

Second: Twoje rangi Tuptus mają słabe tło i po co robiłeś tam białe ramki, jak i tak masz je w dupie i niektóre napisy i głowy wrestlerów wychodzą poza nie. Lecz ogólnie fajny pomysł z tymi głowami. :D

ahfo.png

luba_049.png

Skoro juz jest jakas okazja na zmiany, to mozna ja wykorzystac. Co do ikonek to te Tuptusia wydaja mi sie troche tandetne, wiec jestem z nimi na nie. Co do tych wypocin Fiszki to moga byc, calkjiem niezle sie prezentuja, choc wciaz wydaja mi sie za wysokie. Daje ci mala rade-splaszcz je bardziej i uzyj skrotow nazwy rang i powinno byc OK. Ja wciaz jestem za pracami Pietrka, ktore sa swietne, tylko i w jego przypadku tez wypadaloby dac skrocone nazwy :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jak znajdę odrobinę czasu to powinienem wykonać dziś wieczorem wszystkie ikonki. ;)

scaled.php?server=809&filename=adminb.gif&res=gal

scaled.php?server=831&filename=globald.gif&res=gal

scaled.php?server=827&filename=modlo.gif&res=gal

scaled.php?server=529&filename=pomocnik.gif&res=gal

scaled.php?server=185&filename=elita.gif&res=gal

scaled.php?server=180&filename=teamd.gif&res=gal

scaled.php?server=837&filename=vipy.gif&res=gal

scaled.php?server=19&filename=sponsoreg.gif&res=gal

scaled.php?server=295&filename=nowicjusz.gif&res=gal

scaled.php?server=801&filename=zbanowany.gif&res=gal

scaled.php?server=28&filename=87368886.gif&res=gal

scaled.php?server=811&filename=midcarder.gif&res=gal

scaled.php?server=826&filename=lowcarder.gif&res=gal

scaled.php?server=203&filename=jobber.gif&res=gal

No i moim zdaniem te ikonki Pietrka są zdecydowanie najlepsze. Te cztery ostatnie ikonki zajebiste, co nie oznacza że te wyżej nie są dobre. Takie coś chciałbym widzieć pod swoim nickiem :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Te Rangi są kozackie jak dla mnie najlepsze zdecydowanie, Pietrek dobra robota jak dla mnie :t_up:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Raczej skłaniałbym się ku pracy pietrka, ale poczekajmy jeszcze kilka dni - w tym czasie osoby, które chcą mogą tu też zamieścić swoje prace. Tylko proszę już zamieszczać całościowo wszystkie ikonki.

Potem zrobimy głosowanie i wybierzemy jedną z nowych prac, będzie można też zaglosować na stare ikonki.

94370642845de365932a94.jpg

4 ostatnie sa wprost swietne, well, WELL done! Mam tylko 2 male zastrzezenia co do reszty;

-dospasuj kolorystycznie do rang (rozjasnij admina i pomocnika, przyciemnij kolor globala i VIP'a itd :P )

-uzyj na kazdej ikonce skrotow (MOD, GLOBAL, ADMIN) by kazda miala ta sama wielkosc czcionki (taka jaka ma teraz Global Mod)

Po korektach powinno byc w 100% idealnie, choc i bez nich dalo by sie zyc, bo same pracki sa na prawde dobre :):t_up: .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...