Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trochę szkoda że już nie będziesz Moderatorem,Przyzwyczaiłem się już po prostu do tego że jednak nim byłeś.Zawsze pilnowałeś Porządku i dobrze się spisywałeś jako Głowny szef WCE.Ale Ty tylko rezygnujesz z funkcji Moda czy już nawet z Usera naszego forum

A z jakiej okazji napisałeś z dużej litery takie słowa jak : przyzwyczaiłem,porządku i główny?

EDIT: Zapomniałbym dodać, że chciałbym jeszcze piwkiem opić z kolegami odejście z BGZ, no ale Beer Mod znikł ;((

Powróci,razem z shoutem jak Polacy wygrają Euro 2012 :waving:

Czyli nie powróci :D Jak Polacy w ogóle zdążą zrobić stadiony na Euro 2012 to będzie dobrze, jak wygrają chociaż jeden mecz to będzie jeszcze lepiej. Jak wyjdą z grupy to będzie bajecznie, a jak wygrają Euro 2012 to się chyba zabije, czemu wieszam na szali swoje życie ? Bo wiem, że nie wygrają tego Euro ;) Nie wygrają tego, ani następnego... Niestety taka prawda, Polska piłka jest bardzo słaba... Jedynie można znaleźć paru dobrych piłkarzy typu Jeleń bo on coś tam gra, ale te wszystkie Smolarki, Rasiaki, Rogery, Obraniaki... To się już powoli wypala wszystko. Smolarek, na początku wielka gwiazda a teraz ? H*j wie gdzie on gra, Roger - kolejna wielka gwiazda, a już przestaje grać, powoli przestaje... Obraniak czy jak mu tam, wielki piłkarz, póki co może trochę pogra, ale w końcu też się przeterminuje i zgnije tak jak inni. Czyli nie mamy co mażyć o Beer Modzie i shout boxie bo Polacy nie wygrają Euro 2012... 8)

Koper odchodzi, jedni się cieszą, a drudzy nie. Mi to zwisa bo Kopera zbytnio nie znałem, może trochę pogadaliśmy na gg i koniec.

Puszek, masz jakieś tam forum z Koprem czy tam Koperem i teraz będziesz mu lizał dupe ? Będziesz obrażał każdego z którym się lekko pokłócił ? Wg. mnie te wg. ciebie głupie dziecko Artx czy jak mu tam, jest głupim dzieckiem tylko wg. ciebie, pojeba*ego dziecka, masz 12 lat i jesteś kolejnym dzieckiem JP, HWDP itd. jesteś kolejnym cwaniakiem, ale tylko przez internet... Puszek, osobiście nic do ciebie nie mam, ale czasami przesadzasz...

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

O Boże trzymaj mnie. Zaraz nie wytrzymam. Po pierwsze Koper: jeżeli już nie chcesz tutaj zaglądać to nie zaglądaj. Nikt cię do tego nie zmusza. Tylko zrób to z honorem (jeżeli go masz) i nie kłóć się z innymi userami. Po drugie: szczytem debilizmu było napisanie w gadulcu o swojej rezygnacji. Teraz całe forum huczy od tego, że wielki Koper odchodzi. Forum skonczone. Gówno prawda. Czy nie lepiej było napisać PW do Nobiego lub pabla i skończyć swoją działalność po cichu. A tak tylko rozpętałeś niepotrzebną dyskusję. Zastanów się nad tym.

DEAD MAN WALKING

Dobra ja już proponuje to zakończyć. Odeszedl i koniec. Puszka nie ma i gówno mnie to interesuje. Skończmy już to.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja afery nie zrobiłem, napisałem aby każdy wiedział, później byście się martwili ze nie wchodzę =)) To czy się kłóce to moja sprawa, i moje duperele. Ale może chce zaglądać, ale nie mieć tu stażu?

Racja, koniec.

Puszek, masz jakieś tam forum z Koprem czy tam Koperem i teraz będziesz mu lizał dupe ? Będziesz obrażał każdego z którym się lekko pokłócił ? Wg. mnie te wg. ciebie głupie dziecko Artx czy jak mu tam, jest głupim dzieckiem tylko wg. ciebie, pojeba*ego dziecka, masz 12 lat i jesteś kolejnym dzieckiem JP, HWDP itd. jesteś kolejnym cwaniakiem, ale tylko przez internet... Puszek, osobiście nic do ciebie nie mam, ale czasami przesadzasz...

Po pierwsze nie jestem żadnym dzieckiem JP czy HWDP ... Wypraszam to sobie... Lepiej zamknij się już bo nie wiesz dlaczego obrażam Artxa...Nie dlatego, że liże dupe Koprowi, tylko wiedz że jak nie czytałeś mojego archiwum na gg to nie będziesz wiedział co się działo pomiędzy mną a Artxem. Dziecko JP czy HWDP ? Daj spokój dla mnie to jest kolejna bzdura i zaniżanie poziomu inteligencji. Nigdy nie krzyknąłem HWDP czy coś więc nie zmyślaj takich stereotypów. Myślisz, że zachowuje się teraz jak dziecko? O ja pier*ole..Wg Ciebie pewnie tak, mi to leży bo tutaj już wchodzić nie będę i jak dla mnie możecie skasować mi konto lub dać bana...Leży mi to...Cwaniaki prze zinternet to taki właśnie Artx który pisze, że nie toleruje piractwa a ściąga gale PPV...To tez ściąganie z beta, uwierz mi Artx... Mam jeszcze 12 lat, niedługo stuknie mi 13 ok. miesiąca. Nie liże dupy Koprowi czy komu innego, po prostu mówię prawdę a wy już to owijacie w wazelinę..Mówcie sobie co chcecie ... Mam tego już dosyć ^^

To k***a tu nie pisz i koniec tematu.

Rated-R Superstar !

Frezlink

20:26:41

ssij

20:26:41

spamera?

20:26:52

wielce wielmozny moderator sie odezwal

20:26:57

ssij

20:26:58

inteligencie

Tylko tyle dodam do wypowiedzi szanownego Puszka.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Dobra, dobra Artx nie dodawaj oliwy do ognia. Bo zaraz tu Puszek wróci i na nowo zacznie się awantura. KONIEC TEMATU

DEAD MAN WALKING

Ech zaś się kłócą ... Co tam, SCM zero kontaktu .. ogląda ktoś SD na justinie może ? Polecam .. Szkoda Koper , że się już nie "pobawisz"

Co tam, SCM zero kontaktu

Hmm.. Mógłbym spytać o co Ci właściwie chodzi ? :P

Rated-R Superstar !

No co słychać zwykle jakiś kontakt mieliśymy a teraz nic .. A pogadać chyba można :P P.S to ja HardyBoyZz

Ku..a mać! Nie możecie takich rzeczy pisać na PW?? Jak tylko będziemy mieć komunikator na stronie to sam zadbam o to aby usunąć te wasze nabijane posty.

Ku..a mać! Nie możecie takich rzeczy pisać na PW?? Jak tylko będziemy mieć komunikator na stronie to sam zadbam o to aby usunąć te wasze nabijane posty.

Właśnie dlatego, że brak SB, wszyscy piszą na Gadulcu. Potem usuwaj ilę postów chcesz, ja postów nabijać nie chcę, ale gadulec tak jakby zastępuje jak narazie Shoutboxa.

P.S to ja HardyBoyZz

Jakbym nie wiedział :P

Rated-R Superstar !

Dokładnie nie zależy mnie na postach potem sobie usuwaj co mamy siedzieć i niec nie robic ... A skasuj potem .. Jakiś ty bystry :P A wytłumaczy mnie ktoś czemu mnie się zmienił avek miałem inny ?

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Puszek ułatwię Ci życie i przy okazji oszczędzę innym nieprzyjemności patrzenia na Twoje wypociny.. - wiadomo co.

Jeśli chodzi o rezygnację z modera czy pomocnika to każdy ma do tego prawo. Przecież to nie jest jakaś praca czy coś. Jak ktoś nie czuje tego "czegoś", nie ma zamiaru się udzielać to krzyż na drogę i tyle. To forum istnieje od 5 lat i na pewno jeszcze trochę postoi. Także spokojnie panowie... Ech, aż się tak czasami dziwię czy Wy nie macie jakiś większych życiowych problemów bez kitu.. Pozdrawiam.

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...