Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

EDIT: Nic tu nie ma.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Edit:To już jest koniec..nie ma tu nic

Edytowane przez Gość

A Ty nie bądź taki kodżak boś sam miał przez dobre 30 min taki opis...

• 2 tygodnie później...

Chciałem wstawić pewien fajny filmik, zwłaszcza dla fanów Linkin Park

Kolesie mają po 33 lata a zachowują się jak qrwsko infantylne dzieciaczki z podstawówki O_o

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Generalnie na dzień dzisiejszy to ja mogę dodać ,że jak co roku - Zima zaskoczyła drogowców - u mnie w Lubelskim zadupiu tak przysrało sniegiem dzisiaj , że ludzie boksowali na prostej drodze , Komunikacja miejsca sparaliżowana , a wszystko pływa dosłownie ....najgorsze , że mnie minusowa temperatura sie nie utrzyma i całe to białe szajstwo zacznie się topic ...a w związku z tym oczywiście wszystkie studzienki kanalizacyjne wywalą , wszystko co tylko możliwe będzie podtopione i generalnie życie stanie sie mniej przyjemne , szczególnie dla osób mających wciąz letnie opony , dla osób dochodzących do placówek piechotą .... lub tymbardziej dla osób które w niedalekiej przyszłości mają egzamin na prawo jazdy.

915802072594e34bce782c.jpg

A u mnie na ziemi Szczecińskiej nie ma śniegu :8 Ciągle pada więc nie wiem co gorsze. Ale ja wolałbym śnieg :D

To co się dzieje u nas w Łodzi wygląda podobnie jak u Dzika... Pada deszcz ze śniegiem, który momentalnie się topi i jest ciapa. W dodatku nie wiem na czym polega ten fenomen, ale co zacznie śnieg padać, to momentalnie robią się korki i zatkane jest całe miasto :| Nie wiem, czy ci kierowcy się boją czy jak...? Ja dzisiaj drogę, którą zwykle autem pokonuję w hm... 12 minut, pokonałem w 35-40. Myślałem, że oszaleję w tym samochodzie...

• Reputacja:   2

lub tymbardziej dla osób które w niedalekiej przyszłości mają egzamin na prawo jazdy.

Bzdura, zdawać w zimie to przywilej, tym bardziej w śniegu, jedziesz sobie cały egzamin 30 na godzinę i jeszcze cie egzaminator za to chwali że dostosowałeś prędkość do warunków na drodze, w dupie masz wszystko bo nie twój samochód i nie twoja odpowiedzialność, jeżeli przejedziesz na żółtym świetle nie obleje cie bo wie że gwałtowne hamowanie oznacza dupę do remontu, ogólnie nikt cie nie pospiesza, nikt nie goni, nikt nie wyprzedza na podwójnej ciągłej itd. Ja zdawałem pod koniec listopada i się modliłem o śnieg niestety był tylko deszcz ale i to mi dupę uratowało bo znalazła sie jakaś baba blokująca drogę i większość trasy 40-tka na luzaku :thumb:

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Porblem tylko , że zapewne zdawałeś na normalnym samochodzie ... nie zaś na Toyocie "I tak Ci Zgasnę" Yaris , która w ostatnich miesiącach wygenerowała , że 60 % ludzi nie zdaje po przez to , że auto zgasło im ponad 2 razy na odcinku krótszym niż 1 km ... to raz...

...dwa...że konkretyzując , w moim poście piłem do egzaminu na kategorię A... :(

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

A co za gamonie robią egzaminy z motor w śniegu =)) To chyba tylko na tym zapyziałym południu Polski może coś takiego być :P

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android

Ukradła pomysł na okładkę, stylizację i fryzurę!

767.jpg

Okładka najnowszego singla Rihanny wywołała spore zamieszanie, ale nie jest to powodowane tylko i wyłącznie osobą piosenkarki.

Znalazły się osoby, które wypatrzyły, że bardzo podobne zdjęcie miał wrestler Paul Heyman, który oskarżył Riri o kradzież pomysłu na fotografię.

Na dowód swoich słów umieścił zdjęcie sprzed 11 lat, do którego pozował mężczyzna owinięty w drut kolczasty, z jedną ręką uniesioną.

- To oczywiste, skąd został skopiowany pomysł, czy też skąd czerpano WIELKĄ inspirację - napisał. - Zaczynając od drutu kolczastego, poprzez uniesione ramię, aż po ociekające krwią logo. Nie winię ich. Jak masz kogoś naśladować, naśladuj tych najlepszych. Proszę bardzo, Rihanna!

767_4.jpg767_3.jpg

Źródło: kozaczek.pl

Co Wy na to ? :lol

• Reputacja:   1

IIL przeglądasz dobermana.pl? :lol

Swoją drogą ten "Pan" na zdjęciu nie za bardzo przypomina mi Heymana... Nie ma to jak pisać o ludziach których się nie zna :)

Nie wierzyłem, że to powiem, ale ta piosenka o której okładce mówimy, jest całkiem słuchalna... A kundelek.pl to zuo w najczystszej postaci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...