Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Naprawde mocne wideo... A ten śmiech na końcu. Ale i tak egoizm godny podziwu :t_up:

PS:Conman, który przed chwilą obejrzał te wideo, skwitował to słowami "Ja pierdole"...

Haha, no grubas samego siebie przeszedł :t_up:

Jego gimmick wymyślił chyba sam Russo =))

jrthqr.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja pierdole ten głos niszczy wszystko, no offence but jemu pasuje bardziej komediowy gimmick... Ogólnie padłem...

16476371734edf391100c30.jpg

Jak dla mnie żenada :lol Gadka takich jak on dzieciaków kończy się, jak pierwszy raz dostaną porządnie po pysku.

Nasuwa mi się tylko jedno pytanie: kto to dziecko spłodził?

Daimon, myślę jednak, że prezentujesz wyższy poziom kultury niż badziewiarz czy inny Willem, dlatego uważam, że takie teksty "kto spłodził", "kto jest twoim starym" etc... no po prostu, nie używać. Jego rodzice mogą być dobrymi ludźmi, czyż nie ?

jrthqr.jpg

No mogą, może przesadziłem... W każdym razie nienawidzę takich dzieciaków jak pan W i tego typu persony doprowadzają mnie do szału :)

Daimon zluzuj troszeczkę...Wiadomo, że są ludzie i parapety, a Arek niewątpliwie należy do tych drugich i trzeba podchodzić do niego z wielkim dystansem :P

Promo powaliło mnie na kolana...Weeman ze swoją aparycją 7 letniego dziecka, bardziej nadawałby się do reklamy Danonków niż do promowania jakiejkolwiek gali..Gimmick ala Al Capone pasuje do niego prawie idealnie..a jak wiemy prawie robi wielką różnice...Zwłaszcza podoba mi się jego niezwykle naturalne trzymanie tego cygara.. :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Nie no, ja jestem wyluzowany, mówię tylko co mnie irytuje :lol

Ale heelowy gimmick Weeman'a bawi mnie niezmiernie, oprócz ogólnej żenującej otoczki - filmik mistrzowski, no i na pochwałę zasługuje ten śmiech na samym końcu :8

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ty Woras lepszy nie jesteś - zwróciłem Ci na gygy uwagę na sposób w jaki Aruś trzyma to cygaro za 3,5pln i teraz szpanujesz jako spec ;)

Sorry Castro zapomniałem, że ty tu cygarowy master jesteś.. :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wybaczcie, ale mam alergie na szpanujące kasą, władzą, pozycją społeczną dzieciaki... Ktoś kto jest na tyle głupi żeby przed pełnoletnością wrzucać swoje filmy/zdjęcia z cygarami to skończony debil, i tyle w tym temacie...

Po pierwsze primo z tego co wiem to Arkadiusz P. jest pełnoletni..

Po drugie primo chyba nie wiesz kim tenże Arkadiusz P. jest i jak wiele "dobrego" zrobił dla popularyzacji wrestlingu w Polsce...dlatego większości z nas nie dziwi jego promo, które według mnie jest prawdziwym majstersztykiem...powiem więcej jest bardziej wiarygodny w roli grubawego mafioso niż niejaki John C. w roli rozpieprzającego złych i niegrzecznych typków terminatora..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Jak obiecałem.

Oficjalne propsy dla Łajta za wykrycie tego, że strit to koleśś, a następnie, że to drabinka.

Nie wiem jak to drugie odkryłeś ale co mi tam do tego... byłeś pierwszy ;P

Dodano:

Jak obiecałem.

Oficjalne propsy dla Łajta za wykrycie tego, że strit to koleśś, a następnie, że to drabinka.

Nie wiem jak to drugie odkryłeś ale co mi tam do tego... byłeś pierwszy ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...