Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wow! Dobrze ze takie buty mają to nie widać. Ale gdyby się tak Jasiowi stało ? Wszysko byłoby widać! :o Jak sie podoba?

rvwzyx.jpg

Widziałem to już kiedyś. Złamanie :P miałem to samo tylko że z ręką =)) w pięciu miejscach z przemieszeniem czy jakoś tak xD :8

To ty kurde "jestes kaskaderem".... :D

A robisz w Holiłódzie?

czemu miałeś tak ręke złąmaną?

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

masz jeszcze jakies filmiki? ALe z WWE? :shock:

rvwzyx.jpg

W WWE, takie wypadki (na szczęście), się nie zdarzały. A przynajmniej ja nic o takich nie wiem.

Z tego co wiem, to właśnie teraz Edge tak złamał nogę. ;)

f6dfb83c87.png

Siema Hardas! Żyjesz tam jeszc ze? :8 :waving:

rvwzyx.jpg
  • 2 tygodnie później...

DaveKRK, który został dzisiaj zbanowany, poprosił mnie, abym zamieścił tutaj pewne 'oświadczenie', które w moim odczuciu jest jak najbardziej szczere...

Hmm. Na początek chciałem przeprosic tych, których swoim zachowaniem uraziłem. Przemyślałem swoje zachowanie.. Nie zachowałem się godnie, naubliżałem userowi Yanki. Nie opanowałem nerwów na wodzy. Tak, wiem - sam sobie taki los zgotowałem. Jednak moje zachowanie nie było bezpodstawne. Zaczęło się od głupich kłótni nt. klubów piłkarskich. Już od tamtego czasu się nie lubiliśmy. Tylko pamiętam jak to ja miałem 12 lat.. nigdy nie kozaczyłem do starszych, bo wiedziałem czym to się może skonczyc. Tylko, że znamy się wszyscy jedynie przez Internet, więc Yanki pozwalał sobie na głupie docinki, a także mnie prowokował. Wiem, że nie powinienem na to reagowac, ale mnie poniosło, co skończyło się 3miesięcznym banem na moja konto. Forum BGZ było dla mnie -co ze wstydem musze przyznac- wazne. Spędzałem tu -szczególnie w wakacje- duzo czasu.

I za ten spędzony czas chciałem podziękowac przede wszystkim :

- Daimon`owi

- Urbeer`owi

A oprócz tego :

- DonCarlos`owi

- NameTh

- Cutter Jeff`owi

- Danielsson`owi

- pietreQ`owi

- LegendKiller`owi

- Eddy`emu

- Archer`owi

Dzięki Wam na forum czułem się jak wśród przyjaciół..

Ban wygasa pod koniec listopada, ale nie jestem w stanie zagwarantowac, że tu wrócę. Pewna częśc tego na pewno nie chce, ale wrestling jest zbyt ważną częścią mojego życia.. Pozyjemy-zobaczymy.

Teraz jest mi głupio, bo zachowałem się jak gówniarz. Ale trudno.. każdy popełnia błędy... Jak już kiedyś wrócę, to bd miał dolepioną etykietkę, a moimi celami było rozruszac dział 'Ankiety' oraz rozpowszechnienie nagrań WTF Team. To pierwsze spotkało się chyba z lekką krytyką i żartami, które jednak nie dla wszystkich były śmieszne. Zauważyłem, że trudno jest docenic czyjś wysiłek, ale przecież ludzi nie zmienię. Tak samo, jak nie cofnę bana czy czasu, bo dzisiejszy dzień nie tylko ze względu na Forum okazał się do dupy -.-

Udanej przygody z BGZ!

EDIT : W tym momencie chciałbym po raz drugi podziękowac Michałowi, znaczy Daimon`owi. Lekko skrytykował moje pożegnanie, mówiąc, że oczekiwał ode mnie prośby o odwołanie bana ;oo Ja nie wiem, czy jest taka możliwośc, ale powołuję się na niego. Tak więc jeżeli jest taka szansa, to bardzo gorąco proszę o cofnięcie tego bana.. Zrozumiałem, obiecuję, że to się nigdy nie powtórzy i proszę o drugą, ostatnią szansę.

Z góry dziękuję, za chociaż rozpatrzenie tego.. wniosku.

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

IIL-q , to ty zbanowałeś DejfA ?

915802072594e34bce782c.jpg

No chłopakowi bardzo zależy na tym forum. Jeszcze pamiętam jak jakiś user pisał w SB że BGZ to gówno, ja napisałem że to forum jest spoko (chyba jakoś tak) i właśnie za to Dejf postawił mi pkt reputacji, nie chodzi mi tylko o to że dostałem punkt reputacji od niego, ale widać chłopak bardzo lubi to forum, no i zaprzyjaźnił się z kilkoma userami. Jest spoko, jestem za zdjęciem bana, wszystko zależy od hojnych adminów BGZ, no i chyba jeszcze od Yankiego jak przymnie przeprosiny :t_up:

1z4adtw.jpg

Trzeba odpowiadać za swoje czyny, to nie był jeden występek, bo ostrzeżeń nazbierało się aż trzy. Także jego poszanowanie forum można różnie rozumieć.

W moim przypadku mu na prawdę na tym zależy. Dajcie mu ostatnią szansę, na pewno już nie złamię żadnego pkt regulaminu. Ja tego dopilnuję :t_up:

1z4adtw.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Będę musiał nadrobić, choć już komentatorzy w meczu LAL wspominali o tym, więc wiedziałem co się kroi. Oglądałem z nocy na razie mecz Lakersów i potwierdzili, że bez Lebrona może nie są lepszą druzyną, ale na pewno bardziej zbalansowaną. Duet Luka-Reaves są ich szansą w kolejnych sezonach na miśka, oczywiście jeśli odpowiednio ich obudują - tak jak to zrobili w Dallas z Luką. Wrócił vibe z początku sezonu w Lakers - w zasadzie od pewnego momentu bawili się z Edwardsem i spółką, La Zabawa
    • Grok
      Sobotonny odcinek AEW Collision przyciągnął średnio 370 000 widzów na TNT – to wzrost o 1,4 procenta w porównaniu z poprzednim tygodniem. Jest to drugi najniższy wynik widowni dla tego show od 24 stycznia. W kluczowej grupie 18-49 Collision zanotował rating 0,05. To spadek o 16,7 procenta względem zeszłego tygodnia i najniższy wynik w tej demografii od odcinka z 24 stycznia. Program musiał zmierzyć się z potężną konkurencją: Fox nadawał World Baseball Classic, który przyciągnął największą wi
    • Bastian
      W głównym rosterze odliczanie do WM42, a i w NXT spory młynek, bo na horyzoncie Stand&Deliver, potem sezon po WM i pewnie kilka osób trafi na RAW lub Smackdown. Długa kolejka chętnych do głównego tytułu zarówno u pań, jak i u panów. Jacy Jayne ma pas, za tydzień walka z Sol Rucą i Zarią, chętne na kolejne szanse są Lola Vice (który to już raz?) i Kendal Grey. Ciekaw jestem, kto wygra za tydzień w Houston. Koniec panowania Jayne wydaje się bliski, ale mogą ją zostawić z pasem do Stand&am
    • GGGGG9707
      A tego to nie sprawdzałem nawet ale w takim razie to kolejna nędzna próba samoobrony przez WWE. Dziwna strategia zamkniętej twierdzy udając że wszystko jest super a negatywne opinie to tylko hejterzy, ludzie którzy nie mają pojęcia o biznesie albo boty. Bardzo słabe pojęcie ale z drugiej strony nie dziwne po tym co TKO odstawia. Ostatnio sobie pomyślałem jaki może być ich następny krok aby obrzydzić wrestling i w sumie po tym jak rok temu weszły stoły sponsorskie, była drabina sponsorka (w
    • Grok
      Piątkowy odcinek WWE SmackDown na USA Network przyciągnął średnio 1,19 miliona widzów, co oznacza spadek o 13,7 procenta w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To najniższa widownia, jaką SmackDown zanotowało na USA od 23 stycznia – czyli przed wprowadzeniem przez Nielsen nowego sposobu liczenia wskaźników za pomocą systemu Big Data + Panel. Odcinek skupiał się na skutkach wydarzeń z gali Elimination Chamber i zmianie mistrza WWE Championship, gdy Cody Rhodes pokonał Drew McIntyre. Wskaźnik w g
  • Dodaj nową pozycję...