Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ajkon za Arką... Whoo ^^ Wlc in da club x)

Btw. Ekstraklasa jest jaka jest, nic nie zmienimy. Tutaj przy wyniku 0:2 nie jeden zespół się poddaje(Chyba nie oglądali finału LM z 2005 bodajże roku, L'pool vs Rossonerri ^^,) A w innych ligach? Bylem na meczu Hoffenheim - Leverkusen, ci pierwsi, pomimo, iż pod koniec meczu przegrywali 1:4 ciągle próbowali coś wskórać. To jest gra. Tak samo Premiership. Ostra walka do końca, może coś się uda. Tak się powinno grać... A to, że jakiś klub ma dużo gwiazd, ale kasy, to szczerze mówiąd gówno da, wystarczy spojrzeć na Manchester City...

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

gwiazd, ale kasy, to szczerze mówiąd gówno da, wystarczy spojrzeć na Manchester City...

Ten klub ma kasę dopiero rok więc żaden przykład, w rok z gówna bata nie ukręcisz

Największym problemem Manchesteru City jest to że żadne gwiazdy nie chą do niego przejść ponieważ uważają że to jest krok wstecz w jego karierze..wyjątkiem był Robinho :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wisła, Legia, Ruch, Górnik i kilka innych niezłych, bądź bardzo utytułowanych zespołów nie brało w tym incydencie udziału.

Kpisz czy o drogę pytasz? :lol Wszystkie zespoły były zamieszane - niektóre na większą skalę inne na mniejszą - nie powiesz mi chyba że w przypadku gdy zespół ze środka ustawił sobie 70% meczów to Ci nad Nim grali uczciwie... Idę o zakład że w Ekstralipie którą mamy obecnie każdy zespół kupował lub sprzedawał... Tyle że taka Wisła czy inna Legła potrafiły się dobrze zabezpieczyć i nic nie wyciekło - z resztą na Naszym podwórku udowodnienie winy "najlepszym" nie jest nikomu na rękę - bo jaki to wielki wstyd by był... Ciekawe prawda? A jakoś we Włoszech z Juve i Milanem się nie cackali...

BTW - Arki do najlepszych nie zaliczasz, a Górnik już tak? Rozumiem miłość do klubu, ale kurde cały sezon okupowaliście dół.. ;)

bądź bardzo utytułowanych zespołów nie brało w tym incydencie udziału.

Dlatego napisałem Ruch i Górnik, nie chodzi mi tu o miłość do klubu, bo aż takim zapalonym fanem w sumie nie jestem :)

A poza tym, jak mówi prawo świata, póki nie ma dowodów, oskarżony jest niewinny... Oczywiście dopuszczam, że te kluby mogły kupować, ale... nic na razie tego nie potwierdza. Jeśli dobrze pamiętam, w Górniku w 2002, albo 2003 roku, było drobne spięcie między piłkarzami i niektórzy podejrzewali, że ktoś sprzedał mecz Szczakowiance Jaworzno, która w aferze odgrywała główną rolę... Potem podejrzenia okazały się to nie prawdą, jednak kto wie? ...

btw. zawsze staram się być obiektywny...

• Urządzenie:  Windows

I dlatego właśnie nie oglądam tego polskiego bagienka... :)

BTW - Pamiętacie Carlosa Mencie i "Całą prawdę o kobietach"? Na pewno, ostatni też to sobie przypomniałem i postanowiłem poszukać więcej Jego monologów - i tym sposobem trafiłem na "3 Amigos" - czyli kabaret Mencii, Soto i Fransisco. Polecam :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=ftI8Wzrkq6U

http://www.youtube.com/watch?v=VBCux4dvvks

http://www.youtube.com/watch?v=zSTm-prxhEk

http://www.youtube.com/watch?v=WVIoFILS4UU

http://www.youtube.com/watch?v=MmqgLYm7_6k

http://www.youtube.com/watch?v=u7IvdFzoICo

http://www.youtube.com/watch?v=nwUjoeH84tI

http://www.youtube.com/watch?v=BwN_rSQq1MI

:)

Wszystkim życzę udanych wakacji , czasem wpadnę na forum w wakacje bedąc w niemczech ale to na pewno nie będzie to samo co teraz. 3majcie się wszyscy i odpoczywajcie.

O to jak zachowują się kibice Motoru Lublin :waving::lol

Icon udanych wakacji życze,IIL wyjechał,teraz ty :t_down: .

Nadszedł też czas dla mnie, dzisiaj o 1 w nocy wyjeżdżam na wakacje do Pobierowa. Nie będzie mnie 2 tygodni :| Chciałem wam życzyć udanych wakacji :D

Trzymajcie się!!

Każdy gdzieś jedzie,a ja siedze w domu :( . WW przyjeżdzaj szybko,życzę udanych wakacji :t_up: .

Ja też się żegnam. Wyjeżdżam dziś, wracam w sobotę. Daniel, pamiętaj o podsyłaniu wyników z gal i tak dalej... Będę tęsknił za BGZ, TNA... ale czy BGZ będzie tęskniło za mną? Sidzino! Nadchodzę!

Ja tak samo jak Piteruś, wyjeżdżam dziś. Pożegnania nadszedł czas...Jade o 14 do mojej babci na wielkie odludzie. Wracam we wtorek albo w następny pon, jak dobrze na polu pójdzie. :lol

Tak więc w tym tygodniu zamieniam się w rolnika, żegnaj BGZ. Mam nadzieje, że nie będziecie tęsknić. ;)

f6dfb83c87.png

Ta wszyscy powyjeżdzajcie....życzę powodzenia na polu SE :) I tobie pietruś udanych wakacji życze :) .

Ja dopiero w sierpniu wyjeżdżam, więc dopiero wtedy sobie ode mnie odpoczniecie. :t_up:

27791.png

newedgesbitches.png

21222.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Sezon ogórkowy na forum w pełni :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland STARDOM wróciło do hali Korakuen na ćwierćfinały turnieju Cinderella Tournament oraz obronę tytułu przez HANAKO. Turniej wchodzi w decydującą fazę, bo liczba uczestniczek topnieje, a Hanan, Aya Sakura, Rina i Miyu Amasaki to cztery wrestlerki, które przetrwały rywalizację. Pierwszy z czterech ćwierćfinałów to pojedynek Hanan z Maki Itoh. Itoh walczyła zaciekle, ale nie sprostała sile Hanan. W pomeczowych komentarzach Itoh przyznała, że trochę się zapędziła, planując swo
    • Grok
      Prospect z WWE Performance Center Bayley Humphrey dostała nowe nazwisko ringowe. 10 marca WWE złożyło wniosek o znak towarowy dla „Myka Lockwood”. Humphrey potwierdziła, że to jej nowe ring name. Zaktualizowała profile w mediach społecznościowych i wrzuciła tweet, reagując na news o wniosku. Wniosek o znak towarowy określa, że dotyczy dóbr i usług związanych z występami pro wrestlingowymi, co jest standardowym sformułowaniem, którego WWE używa przy aplikacjach o nowe nazwiska:
    • Grok
      Mistrzyni kobiet AEW, Thekla, wymieniła Mercedes Moné i Toni Storm jako swoje wymarzone rywalki w niedawnym wywiadzie dla TheSportster. Oprócz wspomnienia o swojej byłej rywalce Mina Shirakawa, którą podziwia, Thekla stwierdziła, że Moné i Storm to dwie „wymarzone przeciwniczki”, z którymi ma nadzieję kiedyś podzielić ring. Mistrzyni wypowiedziała się również na temat zdobycia AEW Women’s Championship mniej niż rok po debiucie w federacji. Thekla mówiła też o swoich partnerkach z Trian
    • Grok
      Shotzi Blackheart podzieliła się dobrymi wieściami po zaginięciu brata na początku tygodnia. Późnym wieczorem we wtorek Blackheart (Ashley Urbanski) opublikowała post z apelem o pomoc w poszukiwaniach brata Deano, który zniknął po wypadku samochodowym. Dziś dała znać, że Deano został odnaleziony i trafia do szpitala. „Mój brat został odnaleziony i jest przewożony do szpitala. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni wszystkim, którzy udostępnili post, skontaktowali się z nami i pomogli rozesła
    • HeymanGuy
      Funfact Panie i Panowie: Do stajni Birthright w NXT miał należeć także David Finlay, który wybrał bycie trzecim War Dogiem w AEW, zobaczymy czy mu to wyjdzie na lepsze. Myślę, ze w NXT dobrze by go poprowadzili i nie zmarnowałby się, brakuje gości o jego charakterze w NXT obecnie. A myślę, że szybko stałby się od kopa liderem tej stajni, ma najwięcej do tego argumentów z jej członków i imo najwięcej doświadczenia. Podobno do promocji tej stajni mają zostać wykorzystywani William Regal i Fit Finl
  • Dodaj nową pozycję...