Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiecie ile już real wydał ogółem na transfery? Ja słyszałem że 219 mln euro. :shock:

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Mogą wydać nawet i 500,a i tak nie wygrają ligi.Nie będą mieli zgrania,każdy będzie chciał grać po swojemu i niektórzy zawodnicy muszą się przystosować do warunków panujących w hiszpanii.

True,true. Kaka i CR bedą się wykłócać o to, kto bdzie wykonywał wolne etc.

Teraz piłka nożna ssie. To jest teraz gra pieniędzy a nie piłkarzy. Wydaję się jakieś miliardy na jednego człowieczka, a kiedyś rekordowy transfer wynosił 1.200.000 mln $. Nie wiem co to ma znaczyć, dawać tyle pieniędzy na jakiś piłkarzy którzy tylko biegają po boisku albo sami biegają z piłką, jakby był tylko sam z drużyny i za nim biegnie 10 przeciwników na ogonie. ;) Zawodnicy szukający skandali by być sławnymi, zamiast skupić się na porządnym graniu w piłkę, taki jest obecnie Europejski football.

f6dfb83c87.png

Niestety nie ma co się oszukiwać,teraz praktycznie transfer do Premier League/Ligue 1/Bundesligi/Primiera Division ma co najmniej 5 mln niżej żaden klub nie kupi wartościowego zawodnika,każdy leci na kase,oby tylko mieć więcej,leją na te mistrzostwa kraju czy champions league nie martwią się o to czy mecz będzie trzymał w napięciu czy jak strzelą gola oby wygrać i mieć dużo kasy.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Taki jest obecnie polski football. W Europie ciągle poziom wzrasta , dobra kasa może też ale spójrz na poziom ich gry , na ich umiejętności. W polsce jest odwrotnie , oczywiście wykłócają się o pieniądze ale w Polsce poziom jest coraz słabszy. Kiedyś żeby łapać się do drużyny w 2 lidze musiałeś być już na prawdę kimś a w dodatku musiałeś też pracować bo z piłki byś nie wyżył. Skok z drugiej do pierwszej był wielki a teraz? Pff nawet w V lidze grają lepiej piłką czasami niż w ekstraklasie. Polska niestety się cofa w rozwoju zamiast iść na przód. Oczywiście kasa jest teraz wielkim napędem ale "It's All about mo-ney". Tak więc nie dziwmy się że Real sprowadza za taką kase piłkarzy , stać ich to mogą sobie na to pozwolić.

leją na te mistrzostwa kraju czy champions league nie martwią się o to czy mecz będzie trzymał w napięciu czy jak strzelą gola oby wygrać i mieć dużo kasy.

Gówno prawda...czy Ty w ogóle oglądasz Premiership? Czy Ty widziałeś chociaż jeden mecz tej ligi? Stek bzdur co napisałeś , Angielska liga jest najlepszą na świecie , 90 minut zapierd*lania. I nie ma zmiłuj tam takie West Ham nawet jak będzie przegrywać 5-0 z Chelsea czy z Man.Utd. bierze piłę i zasuwa by nadrobić , tam nie ma murowania bramki tylko ciągła gonitwa. Mecz nie zawsze musi trzymać w napięciu , ale zawsze będzie dla nich maksymalnym poświęceniem , więc nie pieprz mi tu głodnych kawałków że leją na te mecz bo owszem grają dla kasy bo to jak Twoi rodzicie , pracują dla kasy to ich praca.

Premiership oglądam zawsze ponieważ mam C+,i to co napisałem najmniej tyczyło się Premiership tylko np.taką lige francuzką gdzie Lyon przegrywa np.z Olympique Marsyllie 2-0 i oni już nie wiedzą co zrobić poddają się.

E tam nie ma jak to liga Polska :) Gdy ktoś przegrywa....Kupuje sędziego i wygrywa.W tej lidze to wszystko zmienia radykalnie po jednej rozmowie z sędzią :8

Tylko potem sędzia ma przerypane :)

1597910734a1bfc7057cb4.png

E tam nie ma jak to liga Polska :) Gdy ktoś przegrywa....Kupuje sędziego i wygrywa.W tej lidze to wszystko zmienia radykalnie po jednej rozmowie z sędzią :8

Naprawdę konstruktywna wypowiedź. Nic, tylko pogratulować.

Moze i korupcja była w polskiej piłce bardzo popularna, ale zajmowały się nią gorsze zespoły: Arka, Świt Nowy Dwór, czy Widzew. Wisła, Legia, Ruch, Górnik i kilka innych niezłych, bądź bardzo utytułowanych zespołów nie brało w tym incydencie udziału. I co, żeby wygrać ligę, trzeba kupić sędziego.

Nie powiem, trochę mnie rozwścieczyłeś tym zdaniem, bo nie lubię, jak ktoś się nie zna, a próbuje być kogzem i strzelić takie niby śmieszne hasło... Albo daj se na wstrzymanie, albo się zastanów, bo mnie, jako fana polskiej piłki to soczyście wkur****...

matibed to samo...

Bez przesady korupcja z polskiej piłki już ucieka i to nie prawda że kupuje się sędziego to sobie wygrasz.To nie było w ogóle śmieszne.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bez obrazy, ale co 12 latek może wiedzieć o korupcji w polskiej piłce :P

16476371734edf391100c30.jpg

Nie wiem, ale wkurza mnie, gdy ktoś gada tylko na minus o czymś... Ahhh ta polska mentalność i młodzieńczy "szpan"...

EDIT: To nie jest o Kater dżefie jak co :D

Icon :

ale zajmowały się nią gorsze zespoły: Arka
masz coś do arki Łajt ?

Absolutnie nic, po prostu mówię, ze nie walczyły one o mistrzostwo, i nie jest wyjątkowo utytułowanym zespołem :)

Edytowane przez Gość

Wystarcz, że patrzy wiadomości i już coś wie, a reszta ma przecież neta na każdej lepszej stronie. A co do The Ortona to on jest hardcorem, ale pewnie większość uważa jak on, tylko o tym nie mówi, a jakby każdy tak mówił co myśli o korupcji w polskiej piłce to ..... aż się boję myśleć co by było. :lol. Icon chyba powinieneś być za Lechią Gdańsk skoro mieszkasz w Gdańsku.

Icon : Powinienem? Cóż wychowywałem się w Gdyni , tata grał 14 lat w Arce coś jeszcze mam powiedzieć? Tylko Arka Gdynia :)

Lotus: A to przepraszam nie wiedziałem. Myślę mieszkasz w Gdańsku to chyba Lechia, ale wychowywałeś się w Gdyni to Arka. Sorry.

Edytowane przez Gość

92603092449d38425a80b2.jpg

Oj sorry to tylko taki żart ale widzę że kogoś to denerwuje to już nie będe pisał o korupcji.To był tylko nieudany żart :|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland STARDOM wróciło do hali Korakuen na ćwierćfinały turnieju Cinderella Tournament oraz obronę tytułu przez HANAKO. Turniej wchodzi w decydującą fazę, bo liczba uczestniczek topnieje, a Hanan, Aya Sakura, Rina i Miyu Amasaki to cztery wrestlerki, które przetrwały rywalizację. Pierwszy z czterech ćwierćfinałów to pojedynek Hanan z Maki Itoh. Itoh walczyła zaciekle, ale nie sprostała sile Hanan. W pomeczowych komentarzach Itoh przyznała, że trochę się zapędziła, planując swo
    • Grok
      Prospect z WWE Performance Center Bayley Humphrey dostała nowe nazwisko ringowe. 10 marca WWE złożyło wniosek o znak towarowy dla „Myka Lockwood”. Humphrey potwierdziła, że to jej nowe ring name. Zaktualizowała profile w mediach społecznościowych i wrzuciła tweet, reagując na news o wniosku. Wniosek o znak towarowy określa, że dotyczy dóbr i usług związanych z występami pro wrestlingowymi, co jest standardowym sformułowaniem, którego WWE używa przy aplikacjach o nowe nazwiska:
    • Grok
      Mistrzyni kobiet AEW, Thekla, wymieniła Mercedes Moné i Toni Storm jako swoje wymarzone rywalki w niedawnym wywiadzie dla TheSportster. Oprócz wspomnienia o swojej byłej rywalce Mina Shirakawa, którą podziwia, Thekla stwierdziła, że Moné i Storm to dwie „wymarzone przeciwniczki”, z którymi ma nadzieję kiedyś podzielić ring. Mistrzyni wypowiedziała się również na temat zdobycia AEW Women’s Championship mniej niż rok po debiucie w federacji. Thekla mówiła też o swoich partnerkach z Trian
    • Grok
      Shotzi Blackheart podzieliła się dobrymi wieściami po zaginięciu brata na początku tygodnia. Późnym wieczorem we wtorek Blackheart (Ashley Urbanski) opublikowała post z apelem o pomoc w poszukiwaniach brata Deano, który zniknął po wypadku samochodowym. Dziś dała znać, że Deano został odnaleziony i trafia do szpitala. „Mój brat został odnaleziony i jest przewożony do szpitala. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni wszystkim, którzy udostępnili post, skontaktowali się z nami i pomogli rozesła
    • HeymanGuy
      Funfact Panie i Panowie: Do stajni Birthright w NXT miał należeć także David Finlay, który wybrał bycie trzecim War Dogiem w AEW, zobaczymy czy mu to wyjdzie na lepsze. Myślę, ze w NXT dobrze by go poprowadzili i nie zmarnowałby się, brakuje gości o jego charakterze w NXT obecnie. A myślę, że szybko stałby się od kopa liderem tej stajni, ma najwięcej do tego argumentów z jej członków i imo najwięcej doświadczenia. Podobno do promocji tej stajni mają zostać wykorzystywani William Regal i Fit Finl
  • Dodaj nową pozycję...