Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

To jest po prostu taunt wrestlera i tyle. Jeden łapie się za jaja a drugi patrzy w horyzont :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

a z tymi całymi "Christian's peeps"? o co kaman?

bo peep jako czasownik to 'zerkać' i może ma to coś wspólnego z tym 'horyzontem' ^^

Peep to taki... slang? Peep to określenie fana, to chyba oczywiste? Zamiast Population (populacja) Peepulation etc. Co w tym dziwnego. A ten taunt z patrzeniem na horyzont jak to nazwałeś =)), to najnormalniejszy taunt. O co w nim chodzi? Christian rozgląda się i wypatruje gdzie jego Peeps... tyle...

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

Christian powinien dostać do swoich wejść lornetkę bo nie dużo tych peep's w hali siedzi.

W dodatku wnioskuję do użytkownika >C< żeby nie pierdolił głupot, że jest #1 Christian's Peep bo prawdziwy nr. 1 siedział na Backlash i miał transparencik z którego czarno na białym wynikało, że to właśnie on jest nr. 1.

Pozdrawiam.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Badziu, to nędzni uzurpatorzy, który podszywają się pod numera 1, czyli mnie to po prymo. :roll:

Po drugie prymo, zmień ten okorpny zestaw, bo kolory są okropne, i jeszcze rozciągnięcia... =))

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

W takim razie gdzie masz swój transparencik?

Gdzie byłeś podczas Backlash? który rząd? miejsce?

Sprawdź lepiej legitymację partyjną bo wydaje mi się, że ktoś cie wybajerował i wcale nie jesteś nr. 1 uzurpatorze =))

Mi tam pasi nie muszę mieć kolorków :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Ten horyzont ma może coś wspólnego z jego ksywą "Capitan Charisma" chodzi mi o kapitana.

Dodano:

Szkoda ,że dalej trwa feud Christiana z Jackiem Swagger'em. To powoli staje się nudne. Co innego gdyby wmieszał się w feud np. Kozlow'em lub Dreamer'em. No i teraz czeka na nudna walka na Judgement Day, Christian pokona Swaggera i ocali pas (przecież trochę musi go potrzymać). Na gali Extreme Rules spotka się z Kozlow'em albo Dreamer'em lub Finlay'em (może Fatal Four Match). Christian powrócił w wielkim stylu i kolejne gale ECW szykują nam wiele emocji związanych z Capitan'em Charism'ą. Mam nadzieje ,że utrzyma pas przynajmniej do Summer Slame.

dobra, no to kumam już :t_up:

To się pisze Captain Charisma, nie Capitan Charisma... come on :roll:

jrthqr.jpg

Ups... Sorki wybacz... Mój błąd

oglądał ktoś dzisiaj Discovery koło 16?

ja to jestem zszokowany... był program o tytule "Superludzie" - generalnie o inżynierii genetycznej i o ciekawych przypadkach ludzi.

Jest np taki Niemiec, który potrafi na tyle liczyć w pamięci, że potrafi podzielić liczbę trzycyfrową przez dwucyfrową z dokładnością do (UWAGA) STU cyfr po przecinku! ja to padłem jak to zobaczyłem...

Jest też babeczka w Austrii czy gdzieś, która ma jakoś połączony zmysł słuchu, smaku i węchu. Mianowicie: dla niej każdy dźwięk na ulicy, np szczekanie psa, deszcz, dzwon na wieży, cokolwiek - ma jakiś kolor! Mówiła np, że każda kropla deszczu ma inny kolor i inny dźwięk... Mało tego: mówiła, że tzw 'krótka sekunda' ma dla niej kwaśny smak, 'długa sekunda' gorzka, a jeszcze tam coś 'smakuje jak krem'. I to nie, że ona sobie jaja robi, tylko zbadali jej mózg i ona faktycznie ma to jakoś tam połączone...

Kumacie mieć takie 'zdolności'...? :roll:

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ciekawe co ta babeczka czuje przy sikaniu ?

915802072594e34bce782c.jpg

Gorzki smak, żółty kolor i hałas pięknego, letniego deszczu ;)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

hah...czytałem sobie właśnie temat z dyskusji ogólnej - "porównanie".

Ale jazdy , co za długość postów , wszyscy się włączyli - 4 s trony pocisneliśmy , a gryźlismy się jak cholera. Dyskusja na ***** :D

Takich postów w takiej ilości w jednym temacie nie było na forum już dłuuugi czas....piękna dysputa wtedy odchdoziło , troche kontrowersyjna , ale jaka wyczabista.

THAT WAS AWESOME :!::!:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

p.s chciałem w tym momencie pozdrowić LK ' którym całym sercem uwielbiał feud Taker vs. Kane wieńczący się walką na WM XX

A dziękuję, dziękuję =))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Dzisiejszy odcinek AEW Dynamite z San Jose w Kalifornii to ostatni przed galą pay-per-view Revolution w ten weekend. Klipy z dzisiejszej konferencji prasowej mistrza świata AEW MJF i Hangmana Page’a przed ich Texas Death Matchem w ten weekend. W dwóch walkach o pas mistrz TNT Kyle Fletcher zmierzy się z „Speedballem” Mike’em Baileym, a mistrzyni TBS Willow Nightingale z mistrzynią kobiet CMLL Persephone. W zapowiedzi ich walki o tytuł w niedzielę mistrz kontynentalny AEW Jon Moxley połączy
    • GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
  • Dodaj nową pozycję...