Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Panowie, jest połowa kwietnia a wszystko wskazuje na to, że ten miesiąc będzie rekordowy w historii BGZ pod względem zarejestrowanych użytkowników.

Otóż dotychczasowy rekord padł w listopadzie 2006 roku i wynosił 158 userów w ciągu tego miesiąca. Trzeba jednak pamiętać, że był to czas "wojny" z hałturą i spora część kont była zakładana przez zbanowanych userów, którzy chcieli zakładać zdublowane konta w celu robienia boruty na forum.

Tymczasem teraz jest ustawiona aktywacja nowych kont przez maila i wszystkie nowe konta są zakładane przez rzeczywiste osoby - żadnych botów.

Jest połowa miesiąca a rekord został już praktycznie pobity.

A pomyśleć, że jeszcze niedawno martwiliśmy się, że nadchodzą czasy kryzysu, kiedy zarejestrowało się w ciągu miesiąca jedynie 36 userów.

Szczegóły na screenie.

Szczegółowe statystyki można obejrzeć klikając w STATYSTYKI na dole strony głównej.

92227496.jpg

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10

Z tego wynika Norbas , że Flaszka z Ciebie :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo fajnie wychodzą te statystyki. Tym bardziej, że bez rejestracji kont zdublowanych mamy już prawie rekord w miesiącu kwietniu. Maj/Wakacje okażą się bardzo wolnymi miesiącami także myślę, że w tych miesiącach również może paść rekord. Możliwe również, że w kwietniu zarejestrowało się tylu użytkowników, bo trochę wolnego? Przykładowo ja chodzę w kwietniu tylko 15/16 dni do szkoły. Także życzę BGZ śrubowania kolejnych rekordów! :)

Ciekawostka :

Bawię się o tak Akinatorem , i tak sobie testuje dziada. Pomyślałem , ze Zadam mu Tripl'a. Nie zgadniecie o co mnie zapytał...

"Do your Character has large nose" ? =))

...i zgadł =))

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

Ładnie z tym rekordem. O ile dobrze pamiętam 238 userów w ciągu 24 godzin. :) Pewnie to dlatego, że WWE w PL leci już nieco dłużej i sporo ludzi chciało to pościągać, dzięki czemu się rejestrowali.

Maj/Wakacje okażą się bardzo wolnymi miesiącami także myślę, że w tych miesiącach również może paść rekord. Możliwe również, że w kwietniu zarejestrowało się tylu użytkowników, bo trochę wolnego? Przykładowo ja chodzę w kwietniu tylko 15/16 dni do szkoły.

Wakacje, święta, itp. to zwykle właśnie mały przystanek, ponieważ wtedy ludzie albo gdzieś wyjeżdżają, albo są zbyt zajęci, aby zaglądać na forum.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

sezon ogórkowy tak zwany, nic fajnego :P

16476371734edf391100c30.jpg

Mjodek sam wyrusza w wakacje na zachód ogóry kopać , więc wie z autopsji :P

• Reputacja:   4

Popatrzcie na nick tego użytkownika:

http://forum.bgzwrestling.pl/memberlist ... ile&u=3132

Kolega رجل المختبر zarejestrował się z Arabii Saudyjskiej :D

94370642845de365932a94.jpg

up

Jego nick dosłownie znaczy : Laboratorium :8

nie orientujecie się może, kto gra podobną muzykę, jak Pitbull? Tj taki rap ale z domieszką reggaetonu... Tzn taki taneczny :roll:

Dodano:

i jeszcze jedno pytanie: dlaczego nie mogę stawiać piw nikomu?

za każdym razem wyskakuje mi komunikat, że nie jestem uprawniony...

• Reputacja:   2

To zaczyna wyglądać na powrót tyrani czaka norasa i jego prl-owskich praktyk w sb, więc trzeba

a) zrobić zebranie na ircu

b) usunąć z irca adminów i modów jako potencjalnych zdrajców

c) wpisać z opisie razormedia najlepsze forum wrestlingowe w Polsce

d) wysłać petycje do Lecha Kaczyńskiego z prośbą o ukaranie obywateli Modzelewskich grzywną co najmniej 2000 zł za łamanie praw obywatelskich

e) wskrzesić forum hałtury i przenieść sie na niego

f) ogłosić badziewiasza jako najbardziej reprezentatywną osobę tymczasowym szefem i webmasterem

g) przedsięwziąć inne środki odpowiednie do sytuacji

Kto za daje mi punkt reputacji !!!

=))=))

sory , że jednozdaniowy post ale...

...padłem =))=))=))=))

• Reputacja:   1

Willem zakładasz Solidarność '09? :applause:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Dzisiejszy odcinek AEW Dynamite z San Jose w Kalifornii to ostatni przed galą pay-per-view Revolution w ten weekend. Klipy z dzisiejszej konferencji prasowej mistrza świata AEW MJF i Hangmana Page’a przed ich Texas Death Matchem w ten weekend. W dwóch walkach o pas mistrz TNT Kyle Fletcher zmierzy się z „Speedballem” Mike’em Baileym, a mistrzyni TBS Willow Nightingale z mistrzynią kobiet CMLL Persephone. W zapowiedzi ich walki o tytuł w niedzielę mistrz kontynentalny AEW Jon Moxley połączy
    • GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
  • Dodaj nową pozycję...