Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

no szkoda, szkoda, ale ważne jest to że dziś w Krakowie wygra Koroneczka! :D

johncena4iryszi7ll8.gif
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

... bachory mają pełną dupę serków itp. ale oblali im to czekoladą i wieprzają aż sie uszy trzęsą ;)

Kurde nie moge! ! ! , rozwaliłeś mnie tym tekstem na kawałki do teraz nie moge:) :lol: :lol:

A propo siatkówki ? Ja tam sie tym czymś nie interesuje nie kręci mnie to więc nie będę komentował . Dajcie jakiś ciekawszy temat ...

sws.png

31576.png

To puźno tą żałobe ogłosiłeś , ja już jak sie dowiedziałem to miałem stype.

Ale cóż, wkońcu musimy się przyzwyczajać to Mistrzoskiego pasa Ceny ale oby to długo nie trwało .

sws.png

31576.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Kurde bez spoilerów mi tutaj!! Damn it!!

001ug2mo4.jpg

Superowo... nie wiesz co mowisz, najgorzy ruch WWE w... tym miesiacu :P.

Fan ceny.. pewnie Irys bedzie też świetował hehe xP.. A tak btw - ludzie - jeszcze ciut ponad tydzień wakacji i znowu cięzki za*****al w budzie.. BA! I jeszcze matura.. ciastko.. niech ktoś mnie zabije...

IOOT, która mnie pociesza.. już za 10 miechów wakacja 8)

• Reputacja:   1

Hehehe jak Cena wygra (czego nie chcem) przeboleje to, ale bez żadnych tam żałob :P w każdym bądz razie w "mojej" federacji mam champa z którego moge być domny 8) -Best Wresler In The World "American Dragon" Bryan Danielson ;). Fakt, że jest heelem i dostaje od publiki za swoje odzywki, ale dumnie bym krzyczał podczas z jednej z gal (kiedy publika się zdenerwowała na niego i besztatała go) "This Is Our Champion !!" 8) .

Co do końca wakacji ojj ja nie wiem jak się nastawie na nauke (w tym roku musze koniecznie) jak ja wakacje już miałem mniej więcej na przełomie kwietnia i maja.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Co do końca wakacji ojj ja nie wiem jak się nastawie na nauke (w tym roku musze koniecznie) jak ja wakacje już miałem mniej więcej na przełomie kwietnia i maja

Oby to sie nie skończyło na dobrych chęciach.. ja mam pierwszy tydzień wene do roboty a potem zapominam xP

• Reputacja:   1

U mnie to już nie chodzi o dobre chęci już jest obgadane z siostrą i matulą jak półrocze bedzie takie jak ostatnio to kończe edukacje bo szkoda państwowych i rodziców piniędzy na moją edukacje. Ja se postanowiłem, że skończe szkołę bo mnie nie rajcucje do końca życia robić na budowie lub w tartaku bo po pierwsze chcem mieć rodzine a po drugie chcem zapewnić jej jak najlepsze życie i nie mówić do dziecka "Nie bo tatuś nie ma pięniędzy". Tak jak z kawałka WWO "Trójka BMW, ale żony na zakupy" ;).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Dziś Summerslam.. Cena wraca na mistrza.. chyba urządze se żałobe w domu z tego powodu xP

F**K Cena to największy patałach jakiego widziałem. Nienawidze ani jego ani jego"rapu" ani jego wrestlingu. Cena SUX :!:

What's Up?

killings5gr6.gif

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Welcome to the Club. :P

94370642845de365932a94.jpg

Dziś Summerslam.. Cena wraca na mistrza.. chyba urządze se żałobe w domu z tego powodu xP

F**K Cena to największy patałach jakiego widziałem. Nienawidze ani jego ani jego"rapu" ani jego wrestlingu. Cena SUX :!:

No i już Cie lubie :P You hate Cena - I like you xP (No chyba, że jesteś z no wiesz...)

Ale i tak cena dziś wygra... mam pomysł: zrzućmy sie na bombe i samolot... dostarczcie go do mnie a ja polece do Bostonu.. i SS sie nie odbedzie :P

A tak btw - Summerslam ma "gimmnick" (ale to głupio brzmi xP) "The Biggest Party Of The Summer" :D ciekawe, co sie bedzie działo.. może walki beda sie odbywać na jakiejś plazy ? xD

Cholera nie umie spać a musze iść na 6 do pracy :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...