Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No dzięki Sejbla :t_up: Się już programiki ściągają. W tej dwójce chodziło mi o to, że znalazłem flasha i fajna muza w tle leci ;) No i chce to jakoby nagrać. Czaisz o co chodzi ... może to być nagrane jak to się w grach robi, tyle ze pulpit, dźwięk już bym sam wyciągnął ;)

A tak po za tym, to przed chwilą lampka poszła na chasiok z powodu mojej głowy. Tak przy****łem, myślałem że mi łeb pęknie :) Na szczęście większych obrażeń nie było ... do pokoju wszedł John Cena ... popieścił mnie po główce, ale tą przyjemną atmosferę popsuł Edge, który przyleciał na pszczole. Szkoda też tego że Trejpl ich nie zmiótł przy pierwszej fali szturmowej, ale przynajmniej HBK mi zabawkową klatkę HiaC przyniósł :)

Dodano:

Gr8 :!: Sejbla ty masz oryginalny ulead videostudio, czy jednak ściągałeś :P ? Jak tak to wiesz ... podesłał byś kod aktywacyjny :P

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Eee.. Takie rzeczy to nie na PW?

chcelatooo.png

Że tak spytam nie śmiało co miało na celu wstawienie tej niby-śmiesznej rozmowy? ;o

• Styl:  Ciemny

• Styl:  Klasyczny

Jak to? Nie rozumiecie? Ekhm, ja też nie rozumiem.

Miło wiedzieć że nie jestem sam :roll:

Jeśli mi sie dobrze wydaje ktoś chciał sie podlizać Administracji :P

Też tak uważacie ?

pezetvi7.png

• Styl:  Ciemny

Uuuu, a my tu nie lubimy wazeliniarzy ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Tylko kto ;o

Straight Edge 14:00:39

ja kiedyś też takie żenujące żarty pisałem ,

Czy mi się zdaje, czy to nie do końca przeszłość :roll:

• Urządzenie:  Windows

Oł jeee, chleba, igrzysk, krwi ! ! !

=))

Taka sobie ta rozmowa, bo w domyśle miała być śmieszna, jak mniemam. Co innego, że mało śmieszne jest wstawianie takich dialogów bez wiedzy drugiej osoby - no ale rozumiem, że LK wyraził zgodę ;)

Dodano:

Tak przeleciałem sobie przed chwilą wszystkie tematy w Hyde Park, niektóre nawet czytając.. No co tu dużo gadać - można się pośmiać =))

chcelatooo.png

Sory , ale to nie miało na celu podlizania się ... Jeżeli nie lubcie takich żartów to trudno .Nie jestem np jak TNS który ciągle się po mnie małpował i po innych użytkownikach . Jak na razie w obecnej chwili nie mam powodu żeby się podlizywać . Nie spamuje i nie pisze tak jak kiedyś ,po prostu chciałem sobie z LK pożartować . Nie zawsze przecież muszę traktować go jak szefa , czasem przecież mogę z nim pogadać jak z kolegą . Jeżeli wam się to nie podoba to trudno ... Nie zawsze musicie oceniać mnie na jakiegoś debila typu fana Ceny . Czasem można też zastanowić się i zapytać się mnie trochę bardziej grzeczniej niż od razu mnie posądzać . iIe jestem chamski ,że muszę się mścić i oddać ,ale chciałbym wiedzieć dlaczego sądzicie że jestem taki ? Po wieku , czy po czym ? I proszę nie zmieniać tematu i udawać że nic się nie stało . Po prostu chcę wiedzieć .Chcę poznać waszą opinie ...

I jeszcze co to zarzucenia że w ta rozmowa miała na celu podlizywanie się , to prosiłbym o tych co tak myślą o jakieś rozsądne wytłumaczenie lub jakiś dowód . Czuje się urażony a nie powinienem ... Sory takie jest moje zdanie na ten temat

Że tak spytam nie śmiało co miało na celu wstawienie tej niby-śmiesznej rozmowy? ;o

A jaki cel ma pisanie powiedzmy , pisanie żartów w SB ? Jeżeli napiszesz odpowiedź będzie ona też odpowiedzą na twoje pytanie

f6dfb83c87.png

Jeśli ktoś na pisze coś fajnego, śmiesznego... nie mam nic przeciwko temu... Ale jak już Ci mówiłem... Sęk w tym ze to nie było śmieszne ;p

Ale tak jak ja już też mówiłem ,To że się tobie nie podoba to nic nie znaczy bo to kwestia gustu,dla innych było to śmieszne (patrz LK) więc dlatego to wstawiłem . Nie karze wam się turlać ze śmiechu itp ,jednych śmieszy żart Przychodzi Baba do lekarza a lekraz też baba a innych nie .Zostawmy ten temat w spokoju cyz to było śmieszne czy nie,jeżeli chcecie to możecie usunąć ten post z tą rozmową .Głównym celem dla mnie jest wypowiedź z podlizywaniem się do administracji (patrz baryla) i chciałbym prosić o wytłumaczenie ... (po za tym wszystko jest za warte w moim poście powyżej ,proszę użytkownika baryle aby się z tym zapoznał ...)

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Chelsea Green stwierdziła że Jordynne Grace i Zoey Stark (obie kontuzjowane) powinny zacząć być sleeveless - czyli bez rękawów - czyli innymi słowy dołączyć do Secret Hervice. Na pewno zrobiliby większe wrażenie niż Alba Fyre i Piper Niven (o zgrozo, Doudrop…). Ale w pierwszej kolejności pasowałoby żeby federacja zaczęła Chelsea traktować poważniej, a nie jak zapchajdziurę. No przyznam że łapy Jordynne i Zoey robiłyby wrażenie w tych odkrytych garniturkach xD 
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że dodanie elementu nieprzewidywalności świetnie służy głównemu rosterowi AEW. W rozmowie z radiową stacją 107.7 The Bone Strickland wspomniał, jak komiksy były jedną z jego inspiracji w wrestlingu. Uważa, że to dobrze, gdy postacie czasem pokazują słabość, zamiast zawsze być niezniszczalnymi. W AEW taki zabieg pomógł zbudować kulturę nieprzewidywalności, gdzie każdy topowy zawodnik ma kogoś, kto ma jego liczbę. „Czuję, że obecnie w wrestlingu ogólnie [panuje przekon
    • HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
  • Dodaj nową pozycję...