Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Osz ku*!@! To tego jest więcej? Ciekawe, jakie mają w innych krajach odpowiedniki "dzieci neo"..

chcelatooo.png

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Miało mnie nie byc tydzień....Ale pouczyłem się trochę i sobie wyczesałem 6 z egzaminu z Geografii :D. (Ten tydzień co miało mnie ni byc to była kara :P )

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   1

Make Me Super :D Polecam, beczka z tego jest niesamowita ;)

Widzę że Arabskie "dzieci neo" też potrafią pokazać poziom =)) Ale koleś jest przypakowany no nie :8

No nie Don zabiłeś mnie tym =)) Zabawy jest z tym że oh ho ho. DAMN! Rzadko kiedy tak się uśmiałem, siedząc sam przed komputerem :) Świetna zabawa, a najlepiej oglądać w roli Super Taty kumpli :D Polecam :!:

• Reputacja:   1

Kolejny raz zwykły serwis sportowy porusza tematykę wrestlingu ---> klik :)

Osz.. Właśnie dorwałem "Frest on Fire" - PieC to nie PS1/2/3, ale gierkę w rodzaju Guitar Hero posiada :)

Do tego jest zupełnie za free, a wersja instalacyjna 190 MB zawiera skórki z GH1/2/3 i innych części.. Jeszcze kopa piosenek, bo jak wiadomo takie produkty powodują całą masę fanów, którym grać się nie chce i tworzą muzę na to (czyt. przerabiają mp3) :)

Czekam jutra, kiedy domownicy pójdą w cholerę do pracy, i będzie rzeźnia - już 1 GB muzy, a jeszcze ripów piosenek z GH nie zacząłem ściągać :shock:

W końcu znalazłem gierkę najlepszą z najlepszych na fazę, jeszcze gitarę na allegro trzeba wyhaczyć :twisted:

chcelatooo.png

wróciłem lol :D

Proud Member of BGZ, Osloskop.net, Osiolek.com, DMR

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

eee....who are you ? :8

Wielki nieobceny , Wazzuuup ? Co u ciebie , ześ sie rozpisał jak na pierwszy post po takim czasie :D

915802072594e34bce782c.jpg

a normalnie leci

wrestling przestałem kompletnie już oglądać :/

liceum próbowałem zdać przez cały czas ;)

przez wakacje to pracowałem, imprezowałem nawet w wiezieniu bylem przez krotki okres teraz właśnie roboty społeczne kończę

a tak po za tym no to teraz mam więcej czasu no bo studia ale pewnie się za tydzień skończy bo nowa prace zaczynam lol :D

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

To tak w skórcie "rok absencji" :8

915802072594e34bce782c.jpg

no i widzę ze się tu trochę zmieniło lol ;)

Gra ktoś w Call Of Duty 2 czasami? Całkiem ładnie śmiga na serwerach, zwłaszcza tych z dopiskiem "cracked" :D

Nie piszę tego w SB, bo tam do południa zniknie wszystko pod natłokiem "dzień dobry" i "napisałem temat (...)" :lol

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Zawodniczka WWE NXT Sol Ruca czuje się pewnie ze swoją tożsamością rasową — nawet jeśli w mediach społecznościowych ciągle zasypują ją pytaniami na ten temat. Nowy odcinek podcastu Stephanie McMahon „What’s Your Story?” miał premierę dziś z Ruca w roli gościa. Pod koniec rozmowy Ruca postanowiła poruszyć temat swojej tożsamości rasowej. Co roku w lutym fani dyskutują, dlaczego zalicza się ją do czarnych talentów WWE. Matka Ruca jest biała, ojciec czarny. Ale nawet gdy wrzuca zdjęcie taty, dla
    • Grok
      Nikki Blackheart opowiedziała o swoim tryoucie w WWE w niedawnej rozmowie. Była mistrzyni CCW (Coastal Championship Wrestling) gościła w podcaście No Contest Wrestling Podcast u O’Shea Jacksona Jr. i TJ Jeffersona. Ujawniono tam szczegóły tryoutu, o którym napisała wcześniej na Instagramie, a także o tym, jak jej udział w Bayley’s Lodestone Wrestling Seminar w grudniu 2025 pomógł jej się przygotować. Blackheart stwierdziła: Blackheart podkreśliła, że jej rozwój w ostatnim roku pozwolił
    • KyRenLo
      Wszystkie walki za ostatni odcinek Dynamite dostaną siedem gwiazdek
    • Grok
      Dla Sol Ruca ADHD to zarówno źródło problemów, jak i zalet. Ruca, goszcząc w najnowszym odcinku podcastu “What’s Your Story?” Stephanie McMahon, szczerze opowiedziała o diagnozie ADHD (attention-deficit/hyperactivity disorder), którą otrzymała jako dorosła. W dzieciństwie podejrzewano u niej to zaburzenie, ale matka zbagatelizowała sprawę z obawy przed stygmatem. Oficjalna diagnoza przyszła dopiero na studiach. „Miałam dość pokręconą drogę do diagnozy, bo zawieziono mnie na testy pod kątem d
    • Grok
      New Japan Cup 2026 trwa w drugiej rundzie, a w czwartek odbyły się dwie kolejne walki. Pokonując odpowiednio HENARE i Satoshi Kojimę, Oleg Boltin oraz Ren Narita zakwalifikowali się do ćwierćfinałów. W następnej kolejności trafią na siebie – starcie Boltin vs. Narita zaplanowano na 15 marca. Boltin i Narita mają już po dwa zwycięstwa w turnieju. Boltin ograł El Phantasmo i HENARE, z kolei Narita w pierwszej rundzie rozprawił się z Taichi, a potem z Kojimą. 55-letni Kojima nie był początkowo
  • Dodaj nową pozycję...