Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to tutaj jeszcze fota bardzo dużego , fana Rey'a :8

0466486146.jpg

DLACZEGO?! :|

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

DLACZEGO?!

Co dlaczego? Możesz wyjaśnić?

I nie rozumiem co takiego śmiesznego/porażającego jest w tym zdjęciu. Facet, jak ja byłem mały, to latałem w jakiejś pseudo pelerynie i udawałem zorro. Teraz co prawda też biegam w pelerynie, ba, zdarza mi się cichaczem podmalować oczy, ale nikomu o tym nie mó...

:P

Co dlaczego? Możesz wyjaśnić?

"Dlaczego" miał znaczenie , że dlaczego ich jest coraz więcej(Tzn,Fanów Rey'a).Bo ciągle dochodzą...

nie rozumiem co takiego śmiesznego/porażającego jest w tym zdjęciu

Nie chodziło o to żeby to zdjęcie było śmieszne...Chodzi o to , żebyś zobaczył , jakie to dziecko małe a po patrz jakim już fanem Rey'a jest(The Money , Money...) , a założę się że nawet nie wie z kim teraz walczył na No Mercy....

ale nikomu o tym nie mó...

:P

No i się wydało... :roll::P

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

• Reputacja:   8

Bo ciągle dochodzą...

Eeee... no i co z tego? Niech se dochodzą. Jak ja widzę Takera to też dochodzę :P

jakie to dziecko małe a po patrz jakim już fanem Rey'a jest

Hehe, fakt. Jeśli w wieku 6 lat przebiera się za swego ulubieńca, to co będzie za lat 15? Zacznie mordować? Pić? Zmieni płeć? Zostanie prezydentem? :thinking:

Kurde, nie trzeba mieć skończonej psychologii na jakiejś wyższej uczelni by stwierdzić, że małe dzieci lubią przebierać się za swych ulubieńców. Nie wydaje mi się, by było to zachowanie nienormalne. Małe dzieci tak mają i już. Ty powinieneś wiedzieć o tym najlepiej :P

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Dokładnie, Sejbla. TNS, nie bulwersuj się tak. Ja w czasach markowania, będąc trochę większym niż dzieciak ze zdjęcia, to pokonywałem wszystkie poduszki w moim domu na raz :twisted:

Poza tym USA to inna mentalność. Tam ludzie są trochę bardziej wyluzowani, a sam wrestling - jakby nie było - jest czymś mocno zakorzenionym w ich kulturze, zaraz po Super Bowl i baseballu. A przede wszystkim: produkt WWE (m.in.) jest w szczególności do nich adresowany. W tej dyscyplinie Europa zawsze będzie "krajem drugiego Świata" i tyle.

BTW. Możliwe to to i tak nie jest, ale założyłbym się, że na bank wie, z kim Rey walczył na NM, i na bank opowiedziałby Ci przebieg walki. W tym wieku się przeżywa, zamiast na chłodno patrzeć na ściemniane ciosy i ich mierne (bądź nie) wykonanie.

chcelatooo.png

No może i tak...Ale , dalej patrze sie na to zdjęcie , i sobie myśle"Dlaczego?!" :P .Ulubiency z bajek , a ulubiency z wrestlingu , to zupełnie inna rzecz , tak więc nie ma co ciągnąc tego tematu.

to pokonywałem wszystkie poduszki w moim domu na raz

Mamy coś wspólnego , bo jak ja byłem wzrostu tego dzieciaka , to jak walczyłem z poduszkami niejedna mnie z punchowała i spadłem z łóżka z płaczem do mamy :P .A powiem szczerze że do łóżka musiałem się wtedy wspinac....A to nie było dwu piętrowe...

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Nie no spoko się chłopak odpicował . Można pomylić że to prawdziwy mysterio :lol . A ta czerwoną kreskę to sobie chyba też kupił żeby 619 robić :lol . A tak na serio to mi nie przeszkadza że jest fanem Reya . Każdy ma inny gust dzieciom np podobają się jakieś spajdermeny które skaczą po dachach to tak samo jak mysterio tylko że on skacze po linach ... Gdybym był w jego wieku tzn miałbym jakieś 5 lat za pewne moim idolem też byłby mysterio . Ja przynajmniej nie widzę nic złego w tym że ktoś komuś markuje czy nie . Rey jest dobrym wrestlerem i wole go od jakiegoś Johna Ceny ... ale tak jak pisze po prostu dzieci lubią takich zamaskowanych luchadorów którzy robią znakomite akrobacja bo później mają frajdę i opowiadają sobie w przedszkolu "Łaaaaał widziałeś jak on skoczył ? chyba na jakieś 100 metrów ... Też bym tak chciał " Dlatego nie ma co się nad tym użalać tak było jest i będzie ;) BO my mamy takie podejście że fan Reya i Ceny to jakiś noob a popatrzmy np na krysterio czy jest on noobem ? Nie . Dlatego nie podchodźmy do marków Reya czy Ceny tak pesymistycznie . To jest moje zdanie ;)

f6dfb83c87.png

To popatrz na luchadorów z Meksyku i tych okolic , tam wszyscy walczą zamaskowani...Czyli co same dzieci oglądają ich walki??? :roll:

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar Heh ... Trochę mnie nie zrozumiałeś . Po to dałem przykład Krysteria żeby pokazać że też starsi mężczyźni lubią luchadorów .Sam lubię ich efektowne walki i te wyczyny które robią ale dzieci nie tyle że im markują ale ich to fascynuje i też chcą być takie jak oni . Za pewne w meksyku też jest dużo fanów dzieci chociaż nie jestem pewien . Ja sam jak byłem jeszcze młodszy to chciałem latać jak atomówka . Ale trochę nie zrozumiałem sensu w pytaniu ? Ja tu nie piszę o dorosłych tylko o dzieciach a dorosłych nie wykreśliłem że nie lubią reya . Trochę bezpodstawne to pytanie :roll:

f6dfb83c87.png

Straight EdgeTo raczej ty mnie nie zrozumiałeś , ja nie wypowiadałem się nawet na temat kisteria , tylko podałem przykład tego co ty napisałeś.Mówisz że dużo dzieciaków jest fanami rey'a , tylko dlatego że nosi maske , i jest bardzo dobrym High-Fly'em....A w Meksyku , są prawie sami zamaskowani wrestlerzy ponawiam pytanie:Czyli co same dzieci oglądają ich walki??? :roll: :8

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

• Reputacja:   6

Odpowiedź jest jedna: WWE ma zasięg taki, o jakim jakakolwiek inna federacja może póki co pomarzyć. A kiedy Rey walczył w WCW w teamie z Kidmanem, było podobnie - co jak co, ale chyba jest najbardziej znanym zapaśnikiem na Świecie, który walczy w tym stylu.

Poza tym.. To on "obija" buzie wielkoludom z WWE, co również budzi rispekt ;)

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

triplesnrubvp4.jpg

Ktoś coś mówił o dużym nosie i HHH? :D

No i był John McKane to i musimy zobaczyć Baraka Obamę...

BorakaObamacopy.gif

Jakiś czas temu ściągnąłem sobie giere na ps2... niestety przy rozpakowywaniu gry przy około 80 procentach wyskoczył mi komunikat

!   Za mało miejsca na dysku.
!   Błąd zapisu: tylko system NTFS obsługuje pliki większe niż 4 GB

nie wiem co robić... na dysku mam 10gb wolnego miejsca...

hmm... Szczerze mówiąc niewiele mi to mówi ale z informacji z wikipedii (http://pl.wikipedia.org/wiki/NTFS) można wywnioskować że brak Ci tego systemu... Gierka jakaś nowsza musi być, bo ma powyżej 4 GB, mam rację?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Ten rak ma zagraniczną, długą nazwę. Pada w filmie, bywa obiektem żartów samych bohaterów. Dwa słowa. Podasz i lec dalej. 😉
    • CzaQ
      Ale żeś mi przypomniał o tym filmie. Nawet dobry. Tylko już nie pamiętam xD Ale według opisu rak kręgosłupa.
    • Grok
      WWE ustaliło datę i miejsce dla kolejnego specjalnego Saturday Night’s Main Event. Ogłoszono dziś, że Saturday Night’s Main Event odbydzie się w Fort Wayne w stanie Indiana w sobotę, 23 maja. Będzie to pierwszy raz, gdy Fort Wayne gościło transmitowane wydarzenie WWE od 2014 roku. Areną dla tego show będzie Allen County War Memorial Coliseum, a transmisja na żywo na platformie Peacock. 23 maja była oczekiwaną datą tego SNME, choć miejsce nie było potwierdzone do tej pory. Pojawiły się spekul
    • Grok
      Cain Velasquez opublikował swoje pierwsze publiczne oświadczenie po wyjściu z więzienia. Został warunkowo zwolniony 15 lutego. Odsiadywał wyrok w kalifornijskim więzieniu stanowym po skazaniu na pięć lat w marcu 2025. Dzięki kredytom za czas spędzony w areszcie przed procesem wyszedł już po 11 miesiącach. Velasquez opublikował wpis na Instagramie w czwartek, mówiąc: Velasquez opatrzył swój wpis podpisem: „Błogosławiony, że jestem na wolności, dziękuję wszystkim za miłość i wsparcie;
    • Grok
      Według Bodyslam+, w WWE trwały wewnętrzne dyskusje na temat starcia IYO Sky z Asuką na WrestleMania 42. Raport wskazuje też, że jest pewne poparcie dla dodania Kairi Sane do tego meczu, czyniąc go triple threatem. Rosnące napięcia między nimi nie pojawiły się z dnia na dzień. Wywodzą się z okresu, gdy Kabuki Warriors zdradziły IYO Sky, byłą członkinię Damage CTRL. Relacje w duecie Kabuki Warriors są napięte przez ciągłe złośliwości i obelgi Asuki. W większości przypadków Sane okazywała
  • Dodaj nową pozycję...