Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Archer93, jak chcesz jakieś tuty to wejdź sobie na jakieś forum graficzne, tam znajdziesz tego dużo. Co do C4D to narazie bym Ci odradzał jeśli dopiero zaczynasz. Poucz się narazie troche podstaw Photoshopa...bo jak będziesz używał C4D to będą one stanowiły podstawę twoich sygn (prawie każdy zaczynający tak robi)...Lepiej popracować trochę nad sygną a C4D dać tylko jako dodatek (np. do zmienienia kolorów, przyciemnienia/rozjaśnienia) niż dać na tło samo C4D.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Kumajcie tego kolesia! =))

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

'oni płacą w bigosie!' nie no nie moge! co za koleś :P jaki zarost! PaDaKa

rvwzyx.jpg

Było po południ(albo wieczór , nie pamiętam :P ).Wszedłem na BGZ , spokojnie się zalogowałem i chiałem przeczytac sobie w spokoju gale Saturday Night Fire.

Przysunąłem krzesło otworzyłem paczkę chipsów , wziąłem łyka karmi :lol i zacząłem czytac...Wszystko dobrze szło aż nie doszedłem do walki 619 vs Edge.Po impaler DDT Edg'a , Edge pinuje Rey'a , 1..2...;kicks out by Mysterio!Styles: Po takim ruchu... Edge nie może w to uwierzyć...No i po tym zdaniu pojawiła się pewna fotka z Edgem:

wwe-edge.jpg

Muszę się przyznac że po raz pierwszy czytając jakąś gale spadłem z krzesła 8) .Ze śmiechu oczywiście ;p.Edge wygląda jak by zasłaniał sobie cycki...Po prostu śmiechu warte.

CC skąd ty taką fotke wyczesaną fotke masz?Dawaj mi tu zara link :twisted: .

Ps.http://cvr.pl/htm/g/smieszne/homeremotions.htm =)) wygląda jak "którego imienia nie wolno wymawiac" cieszący się że wygrał Typer eksraklasy 01/02.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Ten Edge, w ogóle sadzi śmieszne miny. Zobaczcie co robi jak wygra walke :P=))

rvwzyx.jpg

Tutaj nie chodzi o minę , bo taką to i ja czasami robię jak dostanę 6+ z przyrody.Tutaj chodzi o pozycję , zobacz że to wygląda jak by sobie cycki zasłaniał (no tak przecież ma takie WIELKIE...).I co już widzisz??

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Chłopaki wczoraj z bratem zaatakowałem pijanego żula pod blokiem.

http://pl.youtube.com/watch?v=VvASYQ2-Ik8

pod koniec zrobiło nam się go żal i zadzwoniłem po policję żeby okoliczne gówniarze go nie skopały dla zabawy.

Dodam tylko że byliśmy po paru piwkach. :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   998
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Hehe :P takie żule właśnie wkurwiają mnie najbardziej, najlepsze przygody są w nocy, jak na dworcu czeka się na jakiś pociąg... ^^

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Z logów wyszukiwarki :

Szukana fraza:

» candice michelle lesbian 3 way

Ja wymiękam =))

• Styl:  Jasny

Widziałem ten filmik :) Bardzo pouczający ;)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Z logów wyszukiwarki :

Szukana fraza:

» candice michelle lesbian 3 way

Ja wymiękam =))

Szukana fraza:

» nekrof

Szukana fraza:

» nekrofilia

Szukana fraza:

» ats

Szukana fraza:

» legend killer

:shock:

Szukana fraza:

» jak zrobici batista bomb

:8

Ryder 14 Wrz 2008 15:04 Szukana fraza:

» dexter

:D

915802072594e34bce782c.jpg

Chłopaki , dzisiaj na lekcji przyrody byliśmy tak grzeczni że:Każdy czy się uczył czy nie do dzisiejszego egzaminu z przyrody go oblał( a ja wkuwałem prawie całą niedziele :evil: ).Ale to nie wszystko , do tego mamy jeszcze dwa egzaminy w tym tygodniu :evil: , i pani(ekhem pan)powiedział że jeżeli chociaż jeden będzie miał poniżej trójki , cała klasa znów ma pałe.Takiego miluśkiego mamy profesorka :| .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar, a Ty chodzisz do polskiej szkoły czy do takiej z hiszpańskim?

Hiszpańskiej , ale umiem i rozumiem język , a co tak z ciekawości czy to jakaś ważna information for you :D .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

A tak z ciekawości się pytam po prostu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE Intercontinental Champion Penta otworzy galę AAA Rey de Reyes 2026. Już było wiadomo, że Penta pojawi się w Puebli w Meksyku na gali, by wręczyć zwycięzcy Rey de Reyes ceremonialny miecz. Teraz ogłoszono, że Penta wystąpi też na otwarciu show. Gala odbędzie się w tę sobotę, a w finale turnieju Rey de Reyes zmierzą się La Parka, Original El Grande Americano (Chad Gable), El Grande Americano (Ludwig Kaiser) oraz Santos Escobar. Zwycięzca oprócz miecza dostanie przyszłą szansę na walk
    • Grok
      Mercedes Moné poprowadziła sesję treningową dla aspirujących zawodników. Podczas pobytu we Włoszech na evencie BestYa Wrestling 8 marca Moné opublikowała zdjęcia z sesji, na których widać, jak pracuje z grupą wrestlerów w ringu. Według posta Ibou z podcastu Self Made, Moné nie pobierała opłaty za udział. Mercedes Moné organizuje BEZPŁATNĄ sesję seminaryjną z wrestlingu we Włoszech! Ona tyle oddaje branży na różne sposoby, to szalone 🐐🐐🐐 (H/T: IG: alessandro_maria_bosio) 🤼‍♀️🌏🤑
    • Kaczy316
      Jeśli Oba ma to wygrać albo chociaż zostać wiarygodnie przedstawiony, że Brock będzie musiał na niego wykonać kilka finisherów, żeby go poskładać i to nie tak, że wykona jednego, Oba leży i dla zabawy sobie powykonuję mu kolejne finishery z nudów, a Oba ledwo będzie się trzymał, tylko, że faktycznie to będzie wyglądało i zostanie zabookowane jakby Lesnar stał z gościem jak równy z równym i żeby Oba też postawił się solidnie Lesnarowi, a walka niech potrwa co najmniej te kilkanaście minut i wtedy
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 6 Data: 12.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Takamatsu, Kagawa, Japan Arena: Takamatsu City Gymnasium Publiczność: 702 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #135 Data: 11.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: San Jose, California, USA Arena: San Jose Civic Format: Taped Data emisji: 14.03.2026 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...