Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Willem, willem... willem a wiesz o tym i czy wziąłeś to pod uwagę, że niektórzy fani TNA mają w dupie WWE i odwrotnie? Czy może tego już nie ogarniasz? Dla przykładu nie komentowałem ONS, bo w sumie nie ma czego ;) Czego oczekujesz? Że fanbujaki rzucą się do dyskusji TNA? Czy co? Nigdy tak nie było i nie będzie.

Don Carlos i Kieska zawsze to robili i wątpie by jakaś tam bezsensowna rywalizacja to zmieniła

A co z nimi: Gabislaw, Wronek, Mast itd.

ich to już sokole oko willema nie zauważyło czy nie chciało zauważyć?

Ten cały Wasz team jest słaby i jak Gołota po walce z Tysonem :P Wyszło na jaw jacy są fani WWE na forum i tyle. Przegraliście wszystko co było do przegrania, ok. Nie wykazaliści ani odrobiny własnej inicjatywy (z małymi wyjątkami typu conman). I w sumie jeśli TEAM WWE chce się wycofać z zabawy to czemu nie. W końcu i tak jest na dnie..

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Wszyscy razem zachantujmy .. TNA ! TNA ! TNA ! :t_up:

A tak na poważnie .. cała ta rywalizacja nie wypaliła. Więcej na ten temat nie ma co pisać, ponieważ każdy widzi jak jest.

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Windows

Z strony drużyny TNA, wszystko jest ok - druga strona wykazała 1% zaangażowania. Dlatego jest jak jest.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Chyba skoro jedna z drużyn nie wykazała zainteresowania to nie jest tak całkiem okiej , bo przecież mimo umownej rywalizacji nadal stanowimy forum nieprawdaż ?

Ale widać Team TNa podchodzi do sprawy identycznie jak do swojego ulubionego Fed'u. Co złego to drugiego. U nas wszystko ok.

Nie mam szczerze mówiac ochoty na roztrząsanie tego tematu z modjem , czy z IIL'em bo przypuszczam że porozumienia w tej kwesti nie osiągniemy.

Najlepszym wariantem w tym miejscu okazuje sie bezsprzecznie decyzja czy LK czy Willem'a.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT nie myśl, że ja teraz na forum patrzę z perspektywy "ludzie TNA" i "ludzie WWE". Nie wiem o co wam chodzi, spójrzcie na nasze dyskusje i wasze, tak ciężko spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć, że dyskusje TNA w tym miesiącu kipiały tematami i dyskusjami, a u Was była pustka ? gdybyście podeszli do tego poważnie, to samo spotkałoby dyskusje WWE i zamierzony efekt zostałby zrealizowany. Dlatego nie próbujcie od razu kończyć całej zabawy i wszystko zniszczyć, tylko bierzcie się do roboty.

Do narzekania pierwsi, ale jak coś trzeba w końcu zrobić, to nie lepiej od razu wszystko zostawić.

"ludzie TNA" i "ludzie WWE"
a u Was była pustka ?

Może sie czepiam , ale to chore pokazywanie jak dobry jest Team TNA w stosunku do teamu WWE , jest chore i nie odniosło rezultatu jakiego duża częsc osób oczekiwała.

A propo kipiących dyskusji , jesli mówisz o 15 tematach z czego reokrodyw ma 15 odpowiedzi w tym 3 - pablo modjo , 4 IIL , to przykro mi ale nie pogratuluje.

Tyle co te wspaniałe tamty mają w 4 postach taki pawelzak czy LK pisali nieraz w jednym. O niktórych z nich mam wrażenie że sa tak wymuszone , tak na siłe pisane że aż odrzuca. Radziłbym nie zachwycać sie wspaniałoscią 10 dyskusji z 4-6 odpowiedziami liczacymi po 5 zdań. Takich tematów moge sam osobiscie założyć w godzine około 10 ... jesli nie wiecej ...

Generalnie temat : "Jbl , co dalej ?" to może ałozyć nawet legopałer.

podkreślam : Ja pisze temat , gdy mam wene , nastrój i chęć na inteligentną dyskusje a nie bezsensowne zakłądanie "na punkty" po to by wywiązły sie 5 odpowiedzi każda idąca w innym kierunku.

Słuchaj, IOOT, najlepiej jest narzekać, ale jak już coś trzeba zrobić to niema komu. Myślisz, że co ja robie ? tematy na punkty, pisze jak coś się dzieje, w TNA właśnie jest tak, że jest o czym dyskutować i często zakładam tematy, podobnie robiłem wcześniej, gdy nie było tej wojny.. dyskusje są jakie są, co do kilku moich odpowiedzi, no trudno jak wiesz do mnie należy rola, aby ciągać ludzi za języki, poza tym dyskusje oznaczają wymianę poglądów, więc nie zamykają się na jednej odpowiedzi w temacie.

Może sie czepiam , ale to chore pokazywanie jak dobry jest Team TNA w stosunku do teamu WWE , jest chore i nie odniosło rezultatu jakiego duża częsc osób oczekiwała.

Wytłumacz, co tu jest chore ? cały miesiąc staraliśmy się rozkręcać co się dało, a teraz piszesz, że to chore, jak można coś takiego robić.. najpierw sam coś zrób, a później bierz się za krytykę, bo stojąc z boku najlepiej jest wytykać :evil:

IIL , nie wiem czy zauważyłeś , ale nie dawno pisałem prawie że identycznie niczym ty w pierwzych linijkach swojego postu. Jesli trudno jest wam zrozumieć co ktoś ma na myśli i pouczacie go jego własnymi słowami - to trudno. Widać słowa niepweności nie są wskazane. Jednak krytyka jest potrzebna , bo bez niej nikt nie stawałby sie lepszym. Tymbardziej że moje posty krytyką być nie miały.

Z mojej strony kończe Topic. A ponieważ Nie moge odpisać w tamtym temacie wobec postawy Teamu TNA - również chciałbym zrezygnować z udziału w zabawie i wypisać sie z Teamu WWE. Przykro mi też że zmieniam decyzje , ale ostatnie 3 posty utwierdziły mnie że to jednak nie ma DLA MNIE sensu.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Chcąc nie chcąc muszę się nieco zbliżyć do teorii IOOT'a. Przeglądam regularnie forum i wchodząc w dyskusje TNA dochodzę do wniosku, że niektóre tematy są robione nieco 'na siłę'. Każdy turn, powrót, turniej itd. itp. cieszy się swoim odrębnym tematem. Co z tego ? - retorycznie pytam. W większości z tych tematów pisane jest max 10 postów z których większość jest autorstwem IIL'a (szacun oczywiście za to) który dwoi się i troi. Gorzej z tym, że nie wynikła z tego jeszcze ani jedna bardzo ciekawa dyskusja którą czyta się z przyjemnością. Nie wiem, może to jakiś zbieg okoliczności ale .. wszyscy macie praktycznie to samo zdanie na każdy temat :?:

Niestety prawda jest taka, że nadal brakuje osób do pisania w dyskusjach. Jest to często spowodowane zwykłym .. lenistwem (i tutaj jestem zmuszony opierdolić IOOTa, Willema i przede wszystkim .. samego siebie). Kiedyś jak pocisnęliśmy z koksem to potrafiliśmy przez 3 strony napieprzać postami o długości 20 zdań. A teraz ? A teraz gówno.

Proponuję małą mobilizację i przywrócenie dawnego porządku.

1) Wypieprzenie tych grup.

2) Powrót do aktywności w dyskusjach (c'mon, chociaż 1 sensowny post na dzień to przecież w skrajnym przypadku 20 minut !)

3) Rozpoczęcie szukania winnych obecnej sytuacji od samych siebie.

4) Zaprzestanie bezsensownych sporów.

A róbta co chceta. Jak dla mnie to wcale nie musi być żadnych grup i rywalizacji. TEAM WWE okazał się całkowitym niewypałem i chyba nikt nie zaprzeczy? Cóż trudno.

Nie licz jednak LK czy tam Dziko, że jak nie będzie teamów to dyskusje WWE zaczną kipieć z nadmiaru postów.

Nigdy tak nie było i chyba już nie będzie :P

A co do tematów w dziale TNA to przynajmniej coś się dzieje :P Lepsze to niż posty z jednym zdaniem lub wyrazem na innych forach.

Podsumowując, też jestem za skończenie rywalizacji teamów z powodu żałosnej postawy teamu WWE.

Dziękuję za uwagę i tyle na ten temat.

Miało wyniknąć z tego coś wielkiego i mogłoby, ale skoro to ma dzielić forum, to skończmy z tym.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Rzeczywiście to troche żałosne cały czas kłótnie i każdy mówi my jesteśmy lepsi i nic z tego nie wynika . Tak sie nienawidzimy jak Wisła z Legią . Możemy robić jakieś konkursy jak teraz ale już może sie nie dzielmy na grupy niektórzy wolą TNA a inni WWE .

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

A co z nimi: Gabislaw, Wronek, Mast itd.

ich to już sokole oko willema nie zauważyło czy nie chciało zauważyć?

A czy ja musze znać wszystkie twoje dzieci? :t_up:

Nie licz jednak LK czy tam Dziko, że jak nie będzie teamów to dyskusje WWE zaczną kipieć z nadmiaru postów.

Nigdy tak nie było i chyba już nie będzie

Wystarczy że posłuchasz dwóch panów którzy wypowiedzieli się nad moim postem i zaprzestaniesz wszczynania kłótni bezsensowną retoryką typu żałosny, beznadziejny team WWE a już będzie lepiej. Byś lepiej te siły przeznaczył na nową edycją "którego wrestlera bardziej lubisz", już trzecią czy czwartą chyba ale zawsze ciekawe inicjatywy trzeba cenić :P

Ja też ignoruję gnidę :twisted:

A może zamiast sie sprzeczać załóżmy rzeczowy topic i tam podyskutujmy obiektywnie o plusach i minusach tej akcji hę ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszego wieczoru. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singles action. Moose zmierzy się z Cedric Alexander w Atlanta Street Fight, przy czym reszta The System ma zakaz przebywania przy ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym programie. Indi Hartwell również wejdzie do akcji, choć jej przeciwniczka nie została ogłoszona. Usłyszymy też od Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Na galę zapowiedziano siedem walk. Mistrzyni świata kobiet ROH Athena zmierzy się z Maya World w meczu Proving Ground. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili open challenge o swoje mistrzostwa świata tag team ROH. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali ogłoszeni. Bryan Kei
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
  • Dodaj nową pozycję...