Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hardy nie pisz Golob przez dwa "L" bo obrażasz osobę którą szanuję ;)

Ogólnie widzę że całe WF funkcjonuje na zasadzie "Golob banuje, a wszyscy go cisną" :lol

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zajebiście że zrobił ktoś ikonkę do działu MMA :) Fajnie wykonana, poza tym mam nadzieje że dzięki temu działowi będzie trochę większe zainteresowanie Mixed Marital Arts.

silvaes0.png

patryker, Może ci dali banka bo nie pisałeś literek takich jak : ś , ł, ą , ę itp . A tak na serio to rzeczywiście dają tam bany za nic tak jak na UW to po co tam zrobili coś takiego jak ostrzeżenia . I admini tych for mówią że ich fora są najlepsze ever nie no im chyba trzeba dać okulary takiemu Haturiemu z forum UW świętej pamięci . Chodzą słuchy że WF też mają skasować to niesypiące sie forum :)

f6dfb83c87.png

Nie no to ciebie żal . Po pierwsze sie pisze żal a po drugie gdzie ty widzisz S w tym słowie :8

Wiesz co to sarkazm? Po prostu dobija mnie to, co się dzieje teraz na WF.

Nie musisz mnie uczyć, jak zobaczysz moje posty, zauważysz, że wysławiam się poprawnie w języku polskim... :P8)

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

To ja pierwszy zacytowałem to Danielsson, ale nie miałem żadnych złych zamiarów :)

Log z sb WF

[Nie 21:34] JPP:  I bardzo dobrze !! UW nie ma i jest git. To było jedno z gorszych forum ;D !
[Nie 21:40] Guerrero:  Hulk,tu chodziło o gale ,moze nie bylo to do konca jasne sorry
[Nie 21:42] Hulk:  ja wiem ze to o gale bylo  tylko tlumaczylem Avengedowi , bo jest nowy i poprostu trzeba naprowadzac nowych forumowiczow 
[Nie 21:45] Upello:  UW nie ma i nie jest git. To była zajebista strona, i forum też było zajebiste.
[Nie 21:46] Guerrero:  Upello,jeżeli możesz potwierdź moją odpowiedź w WF Quiz
[Nie 21:47] Guerrero:  a wogóle jest któś chętny do grania w CS??????
[Nie 21:49] Matis_:  Kiedy ?
[Nie 21:50] Shady:  ja tylko nie na tamtym servie gdzie trzeba pol godzny wgrywac MP3 a ja mam zajęte dyski
[Nie 21:52] JPP:  Upello nie radze tego powtarzac  to lekkie reklamowanie strony  a to sie rowna 1 warn 
[Nie 23:33] Danielsson56:  kurde forum WF tez podupada...  bo kto został? JPP, Hulk, DX19 i Guerrero... 
[Nie 23:40] Hulk:  nic nie upada , mielismy chwilowy dolek , ale teraz bedzie coraz lepiej , mowie ci , tylko ze na wszystko trzeba czasu 
[Nie 23:46] Danielsson56:  cos mi sie nie chce w to wierzyc... nie ma matka, kebaba i mańka...  bedzie źle... ale no cóż, zobaczymy
[Nie 23:48] Hulk:  fakt , ale wiesz roznie to bywa , trzeba zyc dalej i nie ogladac sie za siebie , teraz musimy sie starac odbudowac wszystko , a napewno bedzie dobrze 
[Wczoraj 2:04] G0L0B:  odbudowac wzor na postepowanie z nowymi uzytkownikami i jakim jezykiem do nich przemawiac ?
[Wczoraj 10:33] Hulk:  poprostu starac sie bo do podobnych sytuacji juz nie doszlo  ,mysle ze temat juz zamkniety 
[Wczoraj 13:47] Shady:  oczywiscie zgadzam się .
[Wczoraj 14:42] Viva la zabor:  Moim zdaniem poprostu trzeba olewac takich uzytkownikow jak Shady nie zwracac na nich uwagi jak ja to robie i uniknac klutni glupich itp Poprostu nie obchodzi mnie co on tutaj na SB pisze i tyle 
[Wczoraj 14:43] Viva la zabor:  Ej co jest grane czemu Shady nie ma warnow??
[Wczoraj 14:50] Danielsson56:  to juz jest kompletna przesada, 3 osoby wylecialy z banami, a mr. szejdi, po którego stronie leży wina nawet nie ma warna  :/:/:/
[Wczoraj 15:04] Shady:  zabor mowiles ze cie nie obchodze 
[Wczoraj 15:13] domino:  Ty już się zamknij Shady
[Wczoraj 15:13] nekrofita:  szczerze mowias zgadzam sie z siwyym shady to debil i dzieciak ktyory nie ma nic do powiedzenia madredo i pzredatnego a i tak za duzo gada szkoda siwyyego ze dostal bana moim zadniem to glupota
[Wczoraj 15:13] domino:  tak się chwalisz przy konkurencji to tam teraz idź
[Wczoraj 15:14] domino:  po co tu jeszcze wchodzisz podobno rozpieprzyłeś to forum to spierdalaj
[Wczoraj 15:14] domino:  sorry za te słowa, ale tak sam mówił na innym forum
[Wczoraj 15:15] domino:  zatkało go i dobrze!
[Wczoraj 15:17] Shady:  niewiem oco ci chodzi , koniec dyskusji .
[Wczoraj 15:17] nekrofita:  mnie??
[Wczoraj 15:18] nekrofita:  shady nikt oprocz admina nie zabroni mi gadac ani ty ani jakis domino
[Wczoraj 15:22] nekrofita:  "zatkało go i dobrze!"
[Wczoraj 15:24] domino:  ale przeceiż ja jestem po twojej stronie nekro!
[Wczoraj 15:25] nekrofita:  ajcik:d tosorka  :D:D:D
[Wczoraj 15:26] nekrofita:  Ostatnio zarejestrowana osoba: Pozdro Od Mańka hehehe:D
[Wczoraj 15:49] domino:  nowa gala raw dodana do alternatywnych wwe zapraszam do lektury!
[Wczoraj 19:20] domino:  super ostrzeżenie dostałem
[Wczoraj 19:20] domino:  nie wiem co ja takiego napisałem
[Wczoraj 19:47] Guerrero:  od Golloba dostales
[Wczoraj 20:10] G0L0B:  regulamin forum pkt.1
[Wczoraj 20:46] domino:  komentujcie nową galę wwe raw z alternatywnych wwe
[Wczoraj 20:48] Upello:  Ej avenged jutro cie rozwale bo se właśnie robie z caws.ws Hogana. Hehe już nie żyjesz.
[Wczoraj 21:00] Upello:  Haha na 100% nie odpowiadasz bo ze strachu kotwica w gaciach hehe
[Wczoraj 21:04] Upello:  I pewnie jesteś fanem ceny?
[Wczoraj 21:15] domino:  prosiłbym o odpowiedź Hulk na pw
[Wczoraj 21:32] Angle:  dlaczego moje konto, które posiadam tutaj od 2 lat zostało usunięte ? nic nie zrobiłem ..
[Wczoraj 21:33] Shady:  DOMINO mi na pw cos wypisuje ze mi bana załatwił i taki tam ... hmm
[Wczoraj 21:34] domino:  ja ci nie załatiłem tylko już dawno powinien być tylko coś nie tak było czy coś takiego
[Wczoraj 21:34] domino:  nie chciało sie zapisywać czy znikało jakoś tak
[Wczoraj 21:36] Shady:  DOMINO mi caly czas groni na PW ... niewiem czy to tez podlega karze , no ale nieważne , nie prowouj mnie bo ja sie juz nie daje .
[Wczoraj 21:37] Hulk:  dobra dajcie spokoj , od dawania banow nie jestescie wy , wiec skończcie ten temat 
[Wczoraj 21:38] Ash:  Shady to Ty wszystkich prowokujesz 
[Wczoraj 21:39] Angle:  dlaczego trzymałem bana ?
[Wczoraj 21:43] sobotniak:  Ehhhh... szkoda, że portal o takiej tradycji, schodzi na psy przez gówniarzy
[Wczoraj 21:45] sobotniak:  nie wstyd Wam za takie cyrki ?
[Wczoraj 21:50] G0L0B:  raczej odpowiedzi nie dostaniemy poniewaz, dluzej tego tolerawac sie nie dalo i jedynym rozwiazaniem bylo pozegnanie sie z tymi osobami
[Wczoraj 21:53] G0L0B:  co do Angle to nie wiem jak wygladala sytuacja z Twoim kontem, ostatnio polecialo z tysiac kont botow wiec moze i Twoje przypadkiem sie zakwalifikowalo
[Wczoraj 21:54] sobotniak:  eh... mogę tylko powiedzieć, że cholernie mi przykro
[Wczoraj 21:57] sobotniak:  zrobcie cos z tym dobrze Wam radze 
[Wczoraj 21:58] sobotniak:  bo takie wewnetrzne konflikty moga doprowadzic do rozpadu
[Wczoraj 22:06] G0L0B:  WF zyje od 10 lat i nie przewiduje rozpadu
[Wczoraj 22:08] Guerrero:  no mniejmy nadzieje..
[Wczoraj 22:13] Guerrero:  ale wogóle ,coś dziwnego się dzieje ,dlaczego wszyscy znani wrestlefani dostali bany? np Maniek,Siwyy,Kebab?/?
[Wczoraj 22:18] G0L0B:  http://www.***/forum/viewtopic.php?p=2
[Wczoraj 22:28] Danielsson56:  bo pisali prawde i wrzucali na szejdiego... 
[Wczoraj 22:34] christs:  oj dobra koniec z tym shadym to jest nudne juz ...
[Dzisiaj 10:15] domino:  Golob czyli WF jest najstarszym seerwisem wrestlingowym w polsce?
[Dzisiaj 12:27] Shady:  Danielson milcz wac pan wstydu oszczędź , to poważny portal nie dla takich odzywek .
[Dzisiaj 12:43] G0L0B:  zgadza sie domino i zdazylismy sie przyzwyczaic ze niestety co jakis czas odchodza osoby ktore zaglebily sie mocniej w temat i wydaje sie im ze pozjadaly wszystkie rozumy i zakladaja potem wlasne strony, fora itd i jecza jakie to WF bylo niedobre dla nich
[Dzisiaj 15:29] domino:  ale cicho...
[Dzisiaj 16:05] Randy:  Siema
[Dzisiaj 16:09] Shady:  jo
[Dzisiaj 16:21] domino:  siema Randy
[Dzisiaj 16:22] domino:  co u ciebie?
[Dzisiaj 18:03] christs:  ale Golob zobacz jakie te wf jest mizerne przy np bgz ..
[Dzisiaj 18:11] christs:  yo yo yo guerrero
[Dzisiaj 18:49] G0L0B:  christs, prima aprilis byl miesiac temu a jak masz jakies konkretne argumenty to moge sie wdac w dyskusje 
[Dzisiaj 19:05] christs:  jakie prima aprilis o czym ty woogle mowisz wiec tak : zobacz ile jest mniej wiecej tematow do wypowiadania sie spokojnie czyli dyskusji prawdziwych ... na tym forum siedze prawie rok i takich tematow bylo kilkanascie a na bgz jest ok ... 600-700 chodzi mi o forum oczywiscie bo co do strony to naprawde nic nie mam ... dalej chyba nie musze mowic ... wiem ze to nie jest do konca wina adminow ale bez przesady, roznica jest naprawde duza ...
[Dzisiaj 19:07] christs:  chodzi mi o konkurencyjnosc z innymi forami ... wiec nie dziw sie dlazcego ludzie odchodza z tego forum ...
[Dzisiaj 19:31] Shady:  ludzie nie odchodzą tylko sczeniaki takie jak manikllord zostają banowane .
[Dzisiaj 19:35] G0L0B:  Shady naginasz regulamin
[Dzisiaj 19:51] G0L0B:  na 10000 tys tematow 50% to media a 6% to dyskusja z tego tylko czesc ma wartotosc merytoryczna a reszte to bym zakwalifikowal do who cares, rzeczywiscie ogromna roznica
[Dzisiaj 19:53] domino:  Ja cię rozumiem Christs sorry Golob, ale inne forum działają o wiele lepiej od WF i jest to też wina adminów!
[Dzisiaj 20:00] G0L0B:  a co wg ciebie admin powinien robic ? zakladac 20-30 kont i robic iluzje ze jest masa uzytkownikow i duze zainteresowanie, a moze wysylac w PW po wszystkich forach blagania o to zeby pisac tylko na danym forum ? 
[Dzisiaj 20:01] Angle:  WF jest lepsze od BGZ, buahaha Golob, najlepiej wrzucać tylko media i czekać na thxy no nie ?
[Dzisiaj 20:02] domino:  nie, powinien zbanować takich jak Shady jak na bgz!
[Dzisiaj 20:02] Angle:  wejdź na BGZ i zobacz co to jest dyskusja na poziomie ;]
[Dzisiaj 20:02] christs:  bez przesady ...
[Dzisiaj 20:03] Angle:  Shady to jego pies, wiec go nie zbanuje ;]
[Dzisiaj 20:03] Angle:  taka jest wasza sprawiedliwość
[Dzisiaj 20:04] Angle:  miałem tu konto od 2 lat i skasowano je, a nic nie robiłem
[Dzisiaj 20:04] G0L0B:  nie najlepiej wolac Cena SUX i siedziec na forum sygnowanym zawodnikiem "Cena" czasow WCW, to jest dopiero sarkazm 
[Dzisiaj 20:05] G0L0B:  jak nic nie robiles to co sie dziwisz ze nieaktywne konto zostalo skasowane ?
[Dzisiaj 20:06] Angle:  BGZ znasz tylko z nazwy 
[Dzisiaj 20:06] Angle:  i jak na swój wiek piszesz jak upośledzony ^^
[Dzisiaj 20:07] Avenged:  Jak jest jakiś admin to amm prośbe - jak ktoś ma w nicku napisane John Cena, albo w profulu - John Cena niech zostanie banowany na ip. Z góry dziękuje
[Dzisiaj 20:07] G0L0B:  no coz musze dostosowac sie do poziomu rozmowy
[Dzisiaj 20:08] Iceman:  Aż taki mądry nie jesteś żeby się dostosować 
[Dzisiaj 20:09] Angle:  dostosowujesz się do poziomu swojego forum ;[
[Dzisiaj 20:09] G0L0B:  co do znajomosci, no coz mam jeszcze jakies tam zycie prywatne i nie mam czasu przegladac innych for wrestlingowych
[Dzisiaj 20:10] G0L0B:  ciekawi czemu tutaj marnujecie swoj czas ?
[Dzisiaj 20:12] Angle:  WF jest 100 lat za murzynami, oglądamy jak takie coś jeszcze może istnieć, ale jaki admin takie forum
[Dzisiaj 20:15] G0L0B:  no niestety nie mam kontrargumentu na to
[Dzisiaj 20:15] Angle:  WrestleMarks zdechnie jak UW:)
[Dzisiaj 20:19] G0L0B:  conajwyzej to ze smiechu 
[Dzisiaj 20:19] Iceman:  Niee... w UW wiedzieli że to już koniec, a tu Golob zostanie do końca... 
[Dzisiaj 20:20] Iceman:  gdy już wszystkich pobanuje ofkorz ;p
[Dzisiaj 20:21] Angle:  z swoich tematów i postów Golob ;]
[Dzisiaj 20:23] Angle:  golob.pl 

Zaproście więcej swoich kumpli z WF do nas, nie ma co tam tracić więcej czasu..

Ill z tych normalnych to juz tam nie ma nikogo all moze JPP jescze ale reszta o d potluc nie userzy ... Wszyscy normalni poszli na antywf i chyba jescze z tamtad ktos tam zostal co ty nie ma konta a reszta to jak napisalem wyzej ... Tak do tematy wracajac jestesmy swiadkami jak WF pada !! I DOBRZE MASTER JE.... CIEE !!!

Edit : Na koniec piekna reakcja Goloba : Deleted Angle i Iceman (jakos tak) ... zenuaa ...

WF przeżyje, dlatego ponieważ od dawna praktycznie nie żyje ;)

:D że tak powiem.

nigdy nie zaglądałem na to wf ale widzę, że mają tam całkiem wesoło :8

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

AtS o to jest w miare normalny dzien na wf bys sobie popatrzyl co sie dzialo jak ja z mankiem dymilismy na shadego (pogromca) to byla dopiero jazda admini po stronie shadego ... My im probowalismy pokazac ze Shady to kretyn i tak wyszlo jak wyszlo ogolnie bajka nie forum wf :D . W sumie jestem tu krótko ale stwierdzam ze juz jest tu fajniej niz na wf ... Mowie o atmosferce :D .

A jak tu się można rozwinąć to nawet sobie nie wyobrażasz... O kolejny pomysł na temacik :twisted: Po za tym na WF miałem konto ( skasowane) tylko aby ściągnąć jakąś gale. Jednak nawet wtedy można było zobaczyć jakie WF jest ubogie...

• Reputacja:   6

Shady: zgadzam sie z Golobem

Gościu jest niezły :D Ciekawe na jąką posadę liczy :D

Conman, muszę powiedzieć, że ostatnio mi imponujesz :applause:

16476371734edf391100c30.jpg

Shady celuje obecnie w posadę moderatora, a potem pewnie admina. I teraz naprawdę nie robię sobie jaj :D On jest zdolny do wszystkiego, nawet do zrobienie las... adminowi! xD

• Reputacja:   998

Generalnie po co komu admin na tamtym forum ? przecież i tak jest jeden wielki burdel i nikt nawet nie stara się z tym coś robić ;)

no ale to szejdi, you know what I'm talkin' about :D

• Styl:  Jasny

takie pytanie... widział ktokolwiek jakaś gale tej federacji: WEW - Nude World order?

Oto karta gali która jest na xwt:

WO Try Out: Four girls in limo action.

Bra And Panties Match: Tara vs Candi with referee BJ.

PWO Try Out: Two girls get it on at the PWO Training Camp.

Beauty Vs The Beast Match: Alexis Laree vs Amanda Storm.

PWO Try Out: Three girls go down in a cellar.

Hardcore Street Fight: Tara Titanium vs Kristy Kiss, Fujiko Kano vs Rebecca Wilde.

PWO Try Out: Two girls scrub up in a shower.

XXX Rumble: Including Dawn Mae, GI Ho, Tai Killer Weed, Psycho Bitch, Amanda Storm, Sinnamin, Pussy Willow, Prime Time Amy Lee, Persephone, Alexis Laree, Valentina, Trinity, Missy the Schoolgirl.

Patrząc po stypulacjach może nawet nie jest tak żle ;) czekam na wasze rady ;p

Oglądaliście mecz Polski? To zupełnie inna drużyna niż wczoraj, bardzo cieszy przełamanie się Maćka Żurawskiego - który strzelił bramkę. Myślę że do meczu z Niemcami będziemy bardzo dobrze przygotowani i wygramy, przy okazji pokazując ładny futbol.

silvaes0.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty nadchodzącego w niedzielę AEW Revolution dodano nową walkę z udziałem Big Boom AJ. Ogłoszono ją podczas czwartkowego odcinka Ring of Honor TV. Gwiazda social mediów ponownie połączy siły z tag teamowym partnerem z Boom & Doom, QT Marshall, by zmierzyć się z duetem The Infantry na pre-show Zero Hour, który wystartuje o 19:00 czasu wschodniego. Ostatni raz Big Boom AJ walczył u boku Marshalla pod koniec grudnia 2025 na odcinku ROH TV, pokonując The Frat House. Wcześniej pokonali R
    • Grok
      W wywiadzie dla Busted Open Radio w czwartek Cedric Alexander wyjawił, że miał możliwość podpisania kontraktu z AEW, ale odmówił, bo wolał robić swoje. Alexander komentował podpisanie kontraktów z AEW przez Sheltona Benjamina, Bobby'ego Lashleya i MVP oraz powołanie do życia The Hurt Syndicate pod koniec 2024 roku. Miał mieszane uczucia wobec tego reunionu – z jednej strony cieszy się, że ta trójka może „dokończyć swoją historię tak, jak chcą”, z drugiej nie mógł nie pomyśleć o własnej karierz
    • Grok
      Wtorkowy odcinek WWE NXT na The CW przyciągnął średnio 541 tys. widzów, co oznacza spadek o 10,4% względem poprzedniego tygodnia i jest najniższą widownią programu od 2 grudnia 2025 r. Odcinek falloutowy po minionym weekendowym PLE Vengeance Day zanotował rating 0,08 w demo 18-49 – spadek o 11,1% w porównaniu do zeszłego tygodnia, równy najniższemu wynikowi w tej kategorii od 30 grudnia 2025 r. Odcinek konkurował bezpośrednio z NBA na NBC, które zdominowało telewizję z ratingiem 0,55 w 18-49
    • Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszej nocy. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singlowym starciu. Moose wejdzie do ringu z Cedriciem Alexandrem w Atlanta Street Fight, a reszta The System ma zakaz zbliżania się do ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym epizodzie. Indi Hartwell też stoczy pojedynek, choć jej rywalka nie została jeszcze ogłoszona. Usłyszymy promo Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag team
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
  • Dodaj nową pozycję...