Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ehh....Widze , że cała rewolucja w modach itp. jest raczej zrobieniem wielkiej łaski "tym zaniżającym poziom forum" ...niż jakimkolwiek rodzajem kompromisu .. Teraz będzie sie cały czas mówiło "zostaw ich bo znowu powiedza że psujesz im klimat ... " To teraz ja w imieniu "Ich" , że za takie teksty naprawde podziękuje bo wyrażają one stosunek olewający totalnie ....ja sie czuje potraktowany w tym momencie jako na forum ewidentnie "nieprzyjaciel" ....dlaczego ? Bo napisaliśmy dwie strony niecenzuralnych postów w gadulcu...Mnie wcale nie zalezało na jakichś modach czy głupich VIP'ach ...możecie mi nawet zabrać dostęp o mediów ..

Ja chciałem żeby na forum panował Stosunek między Adminem - User jako przyjacielski ... a nie jako Zwierzchnik w pracy ... to chyba zrozumiałe ..

Teraz forum podzieli się na tych inteligentnych " Czyli tych , którzy są zniesmaczeni" i tych Buraków w składzie , który nie raz najabrdziej na forum dyskutował , najbardziej sie udzileał i wkładał wiele pracy ... nie mówie to o sobie ... walić mnie ... ja sie tu akurat nie licze ... Ale wiadome jest ze w tym momencie jesteśmy wszyscy spaleni ...z góry spisanie na straty... bo przecież kto teraz będzie normalnie uważał na forum "Rewolucjonistów" "Tych złych i nie dobrych" Tych co narzekają że im sie klimat psuje " Tych co zaniżają poziom forum ...

A w Sumie szkoda ....że rzekomu poziom forum aż tak się zwiększył ... bo jeszcze nie dawno ...

Dzieci Kizi Mizi i jedno okiego Władka (Kane i Robaczek)sracie już ze strachu, że Was z Kevinem pojedziemy z ringu raz na zawsze!!! Mysterio koci pejsie masz jakijś do mnie problem??Bo jak tak to może przeorać Ci dupsko moim wielkim pyczongasem!!! Pojadę was gekony tak szybko, jak Wasz stary robi to samo z tanim winem!!!

Takie posty trafiały do Post Power wywołująć rekacje typu :

CyC Rox !!

Ja z góry mówię że nie chce być traktowany jak jakiś uciekinier karany wielokrotnie , na którego wszyscy sie patrzą i po nim jadą ...

Na forum na którym nie długo bede miał równe 2 lata po pierwszej rejestracji chciałbym czuć się swobodnie ale teraz wątpie czy miałbym na to szanse jakiekolwiek.

Teraz wciąż bedę "Tym" który jest w z grupy "Tych" .....raczej nie ma szansy żeby być tym Dzikiem ,z którym kiedyś konsultowano najwazniejsze sprawy forum ... bo teraz jestem tym złym ...

Czuje się nieswojo ...jakbym był na obcym forum .. i czytając wpisy mam wrazenie że staje sie niepotrzebny na forum po 2 latach ...przez dwie strony w gadulcu ...

No cóż bywa i tak ....nie chce mi sie wiecej pisać w gadulcu ... wogóle ogranicze swoje posty żeby nikogo nie zniesmaczyć .. przykro ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Do tej pory nie odzywałem się, ponieważ wiem, że wszystko co powiem, może zostać użyte przeciwko mnie. Przeczytałem te ostatnie parę stron w gadulcu i doszedłem do wniosku, że cała ta boruta to było jedno wielkie pierdolenie o szopenie. Wyglądało to tak, jakby jedna osoba szukała zaczepki, reszta podłapała motyw i zaczęło się wielkie gadanie.

Proponuję, by wszyscy postawili sobie po piwie i by forum wróciło do normalności. Przez te wszystkie kłótnie to nawet osobom nie zamieszanym w ten konflikt po prostu odechciewa się pisać na forum.

• Reputacja:   6

Ja za to mam wrażenie że kilku userów na BGZ ma poważne urazy i tylko czeka by zrobić poważną borutę i wypisywać sobie "bgz się skończyło! zaraz padnie!"

itd itp/

16476371734edf391100c30.jpg

Tylko ciekawy jestem kto został z BGZ i pomagał między innymi , kiedy "wypisywania" miały miejsce ostatnio ? Ja słów na wiatr nie rzucam ... to co wtedy pisałem liczy sie dla mnie nadal ...ale jesli User na forum jest nie chciany ...to forum sie nie rozpoadnie ....wszystko będzie żyło dalej ...ale bez jednego nic nie znaczącego user'a ...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Ja zawsze odpowiedź admina pozostaje wiele do zyczenia. Powiedz wprost jacy to userzy i jakie maja te niby urazy, to wyjasnimy to sobie. Czyzby chodziło ci o mnie, Cyca, Dziczka i paru innych z tych "gorszych"??? Podziel sie tym z nami.

Dziczek ma rację, jak zawsze mamy tych porzadnych, panów ą i e, takich co do nie wyobrażają sobie "takich brzydkich postów" i uważają, ze jesteśmy prostakami...

Ale coż najwyraźniej tak musi byc. Z drugą rzeczy ma IOOT rację, z tego wynika że nasz grupa, wiadomo o kogo chodzi, powinna pisać tylko tam gdzie nie można nic pojechać, bo prezentujemy za niski poziom jak dla niektórych.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Styl:  Klasyczny

IOOT jeden user tak , drugi też ale jak odejdzie 5 byłych moderatorów którzy napędzali to forum , pisali tematy , rozkręcali dyskusje to jak odejdą to nie będzie już to samo bo jedna osoba nie nakręci całego forum . Tylko bedzie jedne wielki shit.

sws.png

31576.png

Kilka osób wie jaka kiedyś była sytuacja na WF forum.

I ja do takiej samej na BGZ nie dopuszcze.

Po prostu nie ma tu miejsca na "prostackie" teksty, wyzywanie czy szykanowanie innych userów.

Że nie zawsze mogę tego dopilnować to nie moja wina.

Ewidenty uraz ma ofkoz DD.

Jeszcze właśnie z czasów WF i pojedynku na wiedze z Norbasem :P

I nie wiem czemu akurat Ty Dziku IOOT cały czas myślisz że coś do Ciebie mam :P

Pamiętam Twój wkład w BGZ.

A Czy ja mówie o 5 byłych moderatorach ...ja nie wiem co oni czują ..wiem co ja czuje ... a czuje że jest przykro ... od kogoś kogo sie miało za kolegów od 2 lat przeczytać nagle że to już nie "my" BGZ , ale BGZ "wy" i "Ci"...nie mam zamiaru jak niektórzy wczesniej celowo rejestrować 17 kont pod różnymi nickami ...bo wbrew pozorom - to nie mój poziom ... jesli osoba jest nieporządana gdziekolwiek powinna zachowac resztki kultury i honoru i odejsć jesli jest potrzebna powinna zostać ... i to wszystko ...

EDIT : Ja solidaruzyje sie z forum ... chce być grupą - jednością a nie odłamem ...

EDIT : Janko-A sam kiedyś cisnełeś wiec to już akurat poza tematem ...

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1

Ja za to mam wrażenie że kilku userów na BGZ ma poważne urazy i tylko czeka by zrobić poważną borutę i wypisywać sobie "bgz się skończyło! zaraz padnie!"

itd itp/

Mam nadzieje, że nie chodziło Ci o mnie kurde w Cyc!!! Kiedyś powiedziałem, że nigdy nie upadniemy to nie upadniemy! Porobiło się poprostu znowu źle i tyle! Niestety szefostwo myśli, że to moja wina i moich wiernych przyjaciół! Ale takie jest życie!

Kiedyś powiedziałem Norbiemu, że nigdy nie odejdę z forum no chyba, że mnie wypier*oli, ale w takich chwilach jak ta myślę o zrezygnowaniu, bo u nas zaczyna się robić coś na zasadzie:

Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz

Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz!

Tekst By Glaca "Sweet Noise".

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

W sumie to może ktoś kto ma jakiś problem a adminami czy cuś,

streści swoje postulaty bo ja już nie wiem o co chodzi.

Czego chcecie? Hmm? 8)

edit:

dziko ale nie śmiałem się z jego fotek czy tam jego laski.

Przez to taki np. Hassio nigdy nie pokaże swojego zdjęcia, a szkoda :D

• Styl:  Jasny

Wiadomo, ze nikt z nas nie chce zrobic z forum rzeźni, ale zawsze bedą sytuacje takie jak teraz. Nie da się tego uniknąc, czasmi po prostu trzeba kogos pojechac albo wyzwać, bo tego wymaga sytuacja. Przykład sytuacja z WeeManem, gdzie admini nie zrobili nic, więc trzeba było mu pocisnąć i zakończyc sprawę.

Nie da sie wyeliminowac takich spraw, więc trzeba je pogodzić z forum. Każdy wie jaki jestem ja, Cyc czy IOOT. Nie damy se pociskać i pewne sprawy nas denerwują, to nie jest tak że któs chce zniszczyć BGZ i popsuć atmosfere. Ale jak juz napisał Dziczek, na forum powinna być relacja Admin - User na poziomie przyjacielskim, a nie taj jak jest teraz....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

W sumie co za różnica czy smiejesz sie z niego czy z jego fotki ...na jednego psa wychodzi ... co do tego ... nic mnie tak nie wkurza jak osoba który jeszcze jakiś czas temu była notorycznym spamerem , xerobojem , kopiarzem , niedorozwojem na scenie , partnere kto wie czy czasem nie seksualnym niejakich browarów którzy mają urojenia ile mają lat i wstawiają "swoje zdjęcia" jak myją samochód ...i nagle przychodzi ci taki Triple Ban Dżony-A na wszystkich mozliwych forach ... i będzie pouczał mnie o interpunkcji , i pozioie ... to przecież kpina ...jakby stał obok niego to nawet był słowa nie powiedział tylko bym go poturbował z miejsca ... i czego sie po tym spodziewał ...że jak zrobi z gadulca swój Fotoblog to bede mu gratulował łądnej dziewczyny ... kpina.pl ..

Edit : Nasze postulaty ? hmmm wg. mnie ...

1. Zapomnieć o obecnej sytuacji ...

2. Przywrócić przyjacielskie Relacje między gronem Adminów a gronem rebeliantów :wink:

3. nie mówić o nas jako o odzielnej częsci forum.

4. Zignorować nasze nie raz niekonwencjonalne zachowania z uwagi na to że przecież już długi czas sie znamy.

5. ad4. lub zrobić nam dział niewidoczny gdzie bedziemy se mogli pocisnąć :P

6. Przywrócić na forum atmosfere przyjaźni i znajomości a nie atmosfere murzynów na farmie w afryce ...albo pracujesz albo batem po grzbiecie...

to tyle na razie :P

Edytowane przez Gość

W sumie to może ktoś kto ma jakiś problem a adminami czy cuś

No co Ty do Ciebie nic niemam! W sumie to Cię bardzo lubię! :mrgreen: Chociaż nie powiem, że nie było by fajnie się powyzywać! Bo jakby nie patrzeć masz tak samo cięty charakter jak my!!! :mrgreen:

A ja lubię rywalizację! :mrgreen:

Więc Pablo drogi kolego weź się ku*wa postaw na baczność i zacznij jechać takich kolesi jak pan Jasiu A, tak samo jak to robiłeś kiedyś :mrgreen: !!!

• Reputacja:   2

zamieszanym w ten konflikt po prostu odechciewa się pisać na forum.

Mów za siebie :P Mi sie to podoba, coś sie dzieje, jest co czytać :D

Jeszcze właśnie z czasów WF i pojedynku na wiedze z Norbasem :P

Jak Norbas wygrał z DD to sie skicham ze śmiechu chyba :P

Zaczynacie normalnie się wywyższać!!!

:shock: dopiero zauważył :wink:

1. Zapomnieć o obecnej sytuacji ...

2. Przywrócić przyjacielskie Relacje między gronem Adminów a gronem rebeliantów :wink:

3. nie mówić o nas jako o odzielnej częsci forum.

4. Zignorować nasze nie raz niekonwencjonalne zachowania z uwagi na to że przecież już długi czas sie znamy.

5. ad4. lub zrobić nam dział niewidoczny gdzie bedziemy se mogli pocisnąć :P

6. Przywrócić na forum atmosfere przyjaźni i znajomości a nie atmosfere murzynów na farmie w afryce ...albo pracujesz albo batem po grzbiecie...

7. Przywrócić możliwość pisania w SB nszemu szefowi Willemowi :wink:

Edytowane przez Gość

Zgadzam się z Dziczkiem!!! :mrgreen:

Skoro pielęgniary dostały co chciały, to i chyba my możemy dostać co chcemy!!!

PS: Swoją droga rozkręciliśmy nieźle gadulca!!! :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
    • Grok
      Opublikowano nowy klip zza kulis nadchodzącego filmu „Street Fighter”, który daje fanom pierwsze bliższe spojrzenie na obsadę i przygotowania do przeniesienia ikonicznej franczyzy gier wideo na wielki ekran. Krótki klip udostępniony w mediach społecznościowych pokazuje wybrane momenty zza kulis, na których reżyser gry Nakayama-san rozmawia z aktorami podczas zdjęć. Na pierwszym planie mistrz WWE Cody Rhodes, wcielający się w Guile'a. Dzięki eklektycznej obsadzie ta adaptacja serii gier
    • Grok
      Hirooki Goto i Callum Newman awansowali do ćwierćfinałów New Japan Cup 2026. W piątek rozegrano mecze drugiej rundy, w których Goto pokonał Jake'a Lee, a Newman ograł Hartleya Jacksona. Dzięki temu obaj trafią na siebie w ćwierćfinale zaplanowanym na 17 marca. Goto, filar składu NJPW, celuje w czwarty triumf w New Japan Cup. Wcześniej wygrał turniej w 2009, 2010 i 2012 roku. Newman jeszcze nigdy nie sięgnął po to trofeum. Jako jedna z czołowych młodych zagranicznych gwiazd federacji, przej
  • Dodaj nową pozycję...