Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

(...) że wyraxnie sprzeciwia się faworyzowanie użytkowników. Jako przykład dał mi jeden tylko post Hellner'a , w którym napisał że tęskni za dopiskami do postów ...i z miejsca dostał S-moda. (...)

hellner został wywołany do tablicy, więc hellner pozwoli sobie napisać, co myśli o całej tej sytuacji..

Po pierwsze - co to za wyraźny sprzeciw, jeśli nie napisał tego do administracji, lub chociażby do mnie? Można to chyba nazwać wybijaniem swoich argumentów z własnych rąk. Nie oczekuję ujawnienia, bo zamiast napisać na PW co o tym myślę, robię to teraz i tutaj, na forum.

Druga sprawa - komunikatory. Gadu, tlen, czy nawet ich namiastka - wspomniane "prywatne wiadomości". Jak słusznie ta osoba zdaje sobie sprawę - coś takiego istnieje. Inaczej być nie może, przecież sama ich używa pisząc np. do Dzika. I niech to będzie punkt wyjścia, bo do nich jeszcze powrócę.

Trzecia sprawa, czyli (trash) talk:

Ani razu nie prosiłem się o żadną funkcję, z administrowania rezygnowałem dwa razy, zanim zostało mi powierzone za pierwszym razem. Bo jeśli coś mogę zrobić, to to zrobię. Jeśli nie wiem, czy podołam, to piszę, że "nie wiem czy podołam". Jeśli na coś nie mam czasu, lub w jakikolwiek inny sposób nie zrobię tego bo nie potrafię - to odmawiam. Proste - staram się być słowny. I tego oczekuje się od Was, jeśli chcecie mieć inny kolor nicka.

Spójrzcie na swoje posty. Ile osób z czystym sumieniem dba o jakąkolwiek ich estetykę? Pomijam oczywiste ortografy, bo chociaż niektórzy się poprawili. Drobne literówki też - każdemu się może zdarzyć co jakiś czas.

Ale zanieście w przyszłości do pracy list motywacyjny bez żadnego przecinka, albo (daj Bóg) bez połowy przecinków. Bez kropek, braku dużych liter na początku zdania (o nazwach własnych nie wspominając), pytajników.. Za same wykrzykniki w całym tekście to też zaśmieją Wam się w twarz. Trochę samokrytyki - nie wystarczy napisać posta na 50 zdań, jeśli Wam się zdarzy, żeby był piękny, skoro takiego, co to z jednego jest tylko złożony nie potraficie (bo Wam się - jak widać - nie chce) sklecić poprawnie. Już pomijam problem mojej klawiatury, bo mi zaraz ktoś wytknie, bym sobie kupił nową. Lecz skoro na niej się da, to na Waszych tym bardziej. Ale, jak już wspomniałem - trzeba jeszcze chcieć. Zawsze, a nie raz na jakiś czas - tworzycie opinię o sobie samych w ten sposób, wypadałoby o nią dbać.

Wspomniane komunikatory.

Zdarza się, że czasem trzeba odejść od komputera. Zdarza się również, że na trochę dłużej, niż czas potrzebny na wysypanie śmieci. Pół roku, powiedzmy (przykład pierwszy z brzegu :P ). Od tego między innymi one są. I wiem, do kogo mam pisać w takich sprawach. Wiem też, że na pewno nie jest to każdy z osobna na forum - nikt nie ma zamiaru robić z siebie drugiego Arka, który ze swoimi rozmiarami sam jeden czwórkami do nieba mógłby iść, i z którego go i tak wyrzucą i spadnie z powrotem. I będzie koniec Świata :?

Nie wiem, czy jakąś opinię mam wyrobioną. Podejrzewam, że tak. Jestem natomiast w stu procentach pewny, że odkąd jestem na forum pracowałem na nią.

Tyle co miałem do napisania w sprawie, która dotyczyła bezpośrednio mnie. Zaznaczam, że jest to mój punkt widzenia, że odniosłem się tylko do swojego przytoczonego przykładu.

A jak już jedziemy z koksem, to nie będę sie zatrzymywał.

Czwarta sprawa - Wasza rozmowa w "Gadulcu" i jej konsekwencje.

Śmieszna sprawa. Z początku sam chciałem ją usunąć, doszedłem do wniosku jednak, że tylko skomentuję. Najwyraźniej za mało ironii w nim zawarłem, będę się musiał bardziej postarać.

Dodam tylko, że jeśli takie rozmowy mają tworzyć klimat, lub raczej "klimat".. To używając terminologii wprost z tych rozmów - ten klimat jest gówniany. 4, 5, 7, czy cokolwiek, co się na wikipedii znajdzie. Bo każdy żart przestaje być śmieszny, jeśli trwa zbyt dugo. Albo jestem za stary już.

Jedyne, co mogę zarzucić Norbasowi w tej sytuacji, to że nie wywalił tego na stałe. Tylko dał do rzeźni - jakieś takie celowe karanie, czy cokolwiek to miało znaczyć..?! Faktycznie trochę niepotrzebne zachowanie - już lepiej było zostawić i napisać jakiegoś komenta w gadulcu..

Efekt? Porażający - pospolite ruszenie, wielki bunt. Najśmieszniejsze/ najsmutniejsze, że nagle odezwali się ludzie, którzy z rzeczoną rozmową mieli tyle wspólnego, że pewnie ją tylko przeczytali :roll:

I teraz z jednej strony jest zły i niedobry Norbas, oskarżany o dziecinne zachowania. Surowy jak zwykle. I o ile wcześniej ta surowość mogła wywoływać pretensje, to wywołała największe w momencie, kiedy była najbardziej uzasadniona (oburzenie, że nazwał to obniżaniem poziomu forum - a na spotkaniu z dziewczyną też o takich rzeczach mówicie? Czemu, skoro nie zgadzacie się z jego argumentem?).

Z drugiej - grupa ludzi, z których część tylko ma powód by mieć pretensje (w końcu to są rozmowy na dowolne tematy, ale też regulamin jest nadrzędny nad wszystkimi działami) - i ich rozumiem w jakiś sposób. Zawsze sobie robią jaja i za to ich lubię. Mimo, że przegięli w tym momencie. Czy już sytuacja jest wystarczająco śmieszna? Nie, jeszcze nie.

Bo najśmieszniejszymi okazali się Ci trzeci, co to nagle włączyli się do rozmowy byle tylko doj***ć. Jak widać stereotypy mają się dobrze, "mentalność Polaka" nie umrze.

Pozdrowienia dla spokojnych i zdystansowanych, abo sensownie broniących swojego. Reszcie życzę miłej zabawy:

"Kiedy handlarze broni idą na wojnę, niestety nigdy nie brakuje im amunicji."

/"Lord Of War"/

[ Dodano: 30 Lipiec 2007, 07:24 ]

No i "Gadulec" ruszył z kopyta :lol:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Ej czy tylko ja nie rozumiem co najmniej połowy tego posta wyżej? :wink: Hellner jak pijesz nie pisz :D

• Styl:  Ciemny

To ma być klimat?

Pedalskie aluzje?

Gejowskie rozmowy?

Panowie załóżcie sobie Gej Zone Forum i tak tam piszcie.

Żenada..

I ciągle wracają te Wasze urazy psychiczne..

"Norbas jest beee, oooj jaki tyran! skasował nam posty!

Naszą zajebiście mądrą dyskusje! Ojeej! Psuje nam klimat tyran jeden!"

Dziczku Willem jest nie groźny, jak przyjeżdza do mnie to zawsze daje mu pogłaskac kiełbaske i robi sie potulny jak baranek, ale ty to pewnie masz pytona jak tak ciągle pakujesz i Aszlej mogłaby nie ogranąć, ale i ak nigdy nie będziemy mieli takiego typka jak Aras. Słyszałem, że on ma ok. 46 cm, dlatego rzadko kiedy wykonuje munsalta, bo mu sie zawija za bardzo wtedy.

A to jest normalnie żałosne :P Klimat... hehe. Litości.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

I ja się odezwę - co mi tam :P.

Ja "Gadulca" postrzegam jako trochę takie "Róbta co chceta" - czyli ogólnie rozmowy, dyskusje, dywagacje o wszystkim i o niczym. Czasem takie pedalskie aluzje są zabawne, ale te były dla mnie troszke już... niesmaczne. Dlatego się po prostu do dyskusji nie wtrącałem... Norbas usunął całą "rozmowę" i poniektórych ukarał - luz, może się to Wam nie podobać, zgoda. Ale już od razu pojwiają się teksty typu "banujesz jego zbanuj i mnie", które - bez urazy - przywodzą mi na myśl trochę dzieci z piaskownicy, którym zabrano wiaderko i łopatke. Ludzie - podejdźcie do tego z dystansem. Owszem, rozmowy w "Gadulcu" w jakimś stopniu budują tzw. klimat tego forum, ale to, co działo się ostatnio było już - jak napisałem wyżej - niesmaczne i wcale "fajnego klimatu forum" nie budowało, przynajmniej nie dla mnie. Wiem, sam niedawno zamieściłem post o gównie, ale to aż tak bardzo się nie rozkręciło, może dzięki temu, że ktoś wywalił mojego następnego posta, za co serdecznie mu dziękuję, bo sam za bardzo się rozpędziłem ;).

Żeby nie było, mnie też czasem nie podoba się praca modów/adminów. Np. Norbas usunął wczoraj mój post z "Konkursu na moderatora" z uzasadnieniem "Nie na temat"... Żeby nie być gołosłownym, pozwolę go sobie zacytować (post):

Hmmm... Przepraszam, że się wtrącam, ale...

Moim skromnym zdaniem forma konkursu jest - bez urazy dla pomysłodawców - bezsensowna. Wiadomo, że na forum istnieje tzw. "kolesiowstwo" - ktoś założy temat, napisze kumplom na gg, żeby odpowiedzieli i po ptakach. Poza tym... Konkursowicze mogą specjalnie nie odpowiadać w tematach rywali.

Ja bym to zrobił na zasadzie, który z tematów jest sensowniejszy/stoi na wyższym poziomie. Wtedy możnaby też w ramach konkursu brać pod uwagę artykuły z działu Felietony, co byłoby by chyba bardziej wymiernym kryterium poziomu danego usera i tego, czy nadaje się on na moderatora czy nie.

Wyraziłem po prostu swoją opinię na ten temat, więc nie wiem czemu post został usunięty. Może ktoś by mnie poparł? Ja to odebrałem troszke jako brak samokrytyki, no ale w porządku, płakać nie będę.

Reasumując - podejdźcie trochę z dystansem do BGZ ;). Przecież to, że Norbas jest tak ostrym Adminem też w jakimś stropniu buduje klimat tego forum - takie kłótnie zresztą też :P. Tak więc więcej spokoju ;).

Amen.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Moim skromnym zdaniem forma konkursu jest - bez urazy dla pomysłodawców - bezsensowna. Wiadomo, że na forum istnieje tzw. "kolesiowstwo" - ktoś założy temat, napisze kumplom na gg, żeby odpowiedzieli i po ptakach. Poza tym... Konkursowicze mogą specjalnie nie odpowiadać w tematach rywali.

Ja bym to zrobił na zasadzie, który z tematów jest sensowniejszy/stoi na wyższym poziomie. Wtedy możnaby też w ramach konkursu brać pod uwagę artykuły z działu Felietony, co byłoby by chyba bardziej wymiernym kryterium poziomu danego usera i tego, czy nadaje się on na moderatora czy nie.

NIby mądrze wygląda to zdanie ale jak sie przyjrzy to jednak z kolesiostwem nigdy nie wygrasz. Wystarczy że ktoś lubiany z tzw. charyzmą (tak po wrestlingowemu :wink: ) zobaczy jakiś ciekawy temat i powie kolegom żeby sie w nim nie wypowiadali i mimo że temat będzie najlepszy to jednak nie wygra? Jaki masz pomysł na to?

Co do ocen za tematy to popatrz na nie, 3/4 ma piątki bo jak tu za dobry temat nie dać takiej oceny. Potrzebna byłaby chyba skala od 1 do 20 żeby coś z tych ocen wyszło.

Podsumowując głupi pomysł z tym konkursem, najlepiej jakby to administracja w składzie 3 osób wybierała bo jak będzie wybierał sam Norbas to wiadomo kto wygra. Pozdro Hellner :lol: :lol: :lol:

P.S - jeśli konkurs pozostanie jestem na 90% przekonany że wygra IOOT Dziko którego NIKT nie lubi i gdzie tu będzie kolesiostwo :P

Ehę, jeśli moge się wtrącić :D niestety ale doszło do tego że musze poprzeć Willema :lol: , każdy ma jakiś kolegów z PSW da mu znać i już po ptokach. Ponieważ istnieje korupcja na PSW jak cholera :D jednak moim skromnymzdaniem niech admini wybierają, oni bedą wiedzieli czego szukają najlepiej , bo co z Tego jak temat bedzie według userów super a zobaczy go Norbas i powie że beznadziejny a na koniecpraca skonczy w koszu.

Ja to inna sprawa bym coś napisał to odrazu bym dostał warna za błedy ortograficzne :D i za debilny temat :lol:.

Ale w sumie moim zdaniem IOOT i Hellner jak najbardziej zasługują na moda.

Propoś nie róbcie już z Norbasa takiego tyrana bo każde kurna widzi tylko złe strony, tak jak napisał :

"Norbas jest beee, oooj jaki tyran! skasował nam posty!

Naszą zajebiście mądrą dyskusje! Ojeej! Psuje nam klimat tyran jeden!"

sws.png

31576.png

Willem - post hellnera jest wystarczająco zrozumiały.

Andre -

Czasem takie pedalskie aluzje są zabawne, ale te były dla mnie troszke już... niesmaczne. Dlatego się po prostu do dyskusji nie wtrącałem...

tak samo nie wcinałem się do waszych tego typu dyskusji ... raz je przeczytałem było śmiesznie, drugi raz przeczytałem nie było to śmieszne , 3,4,5.... nawet nie czytałem ... tym razem cieszę się, że Norbas to usunął ... ludzie gadulec to jeden z pierwszych temat do którego zajrzą tu nowi userzy ... jeśli nawet dla starych userów jest to niesmaczna dyskusja to co mają pomyśleć sobie nowi ... i nie mówcie mi, że to przecież są żarty i wygłupy, a jeśli tak bardzo wam brakuje takich rozmów ... hellner już wspomniał są komunikatory ... miłej pogawędki życzę.

nie było mnie przez kilka dni więc nie wypowiadam się na temat dyskusji która już została wyczyszczona tylko na temat rozmów a`la "pytony, rowy, ..."

temat "Czego nie należy pisać w Gadulcu" trafił do rzeźni ... tam i tak jest za wysoki poziom na takie rozmowy, przynajmniej dla mnie bo tam trafiają rozmowy obniżające poziom forum ... a ten temat do takich się nawet nei zalicza.

na prawdę jestem w stanie zrozumieć tu pewną grupę osób która się bardzo "związała " ze sobą na tym forum, a nawet w realu i na tyle dobrze się rozumieją, że mogą gadać na każde tematy ... ale jak już ładnie napisał to hellner

na spotkaniu z dziewczyną też o takich rzeczach mówicie?

ja już nie mówię z dziewczyną ale czy w gronie osób w którym nie ma samych dobrych przyjaciół też poruszacie takie tematy ??? ... ludzie forum jest publiczne , każdy może tu wejść, nie zastanawiacie się nad tym?

co do sprawy Norbasa, warnów zabierania modów itd ... a niby jak Norbas ma "walczyć" z takim zachowaniem ... po cichu i bez komentarzy usuwa wasze "dyskusje" a wy go za to jedziecie jaki on jest straszny ... dajcie spokój na prawdę chcieli byście żeby nie trzymał tego forum "silną ręką" ... jak by wszyscy zaczęli sobie jechać (na żarty lub nie) gadać na najbardziej dziwne tematy jakie wam przyjdą do głowy (nie zastanawiając się czy są one śmieszne przynajmniej dla większości a nie tylko dla was) ... przecież to by nie było BGZone tylko Rzeźnia Zone ... a tego chyba byśmy wszyscy nie chcieli.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

A ja tam nie rozumiem, przynajmniej do tego czerwonego. Zwłaszcza tego drugiego punktu nie rozumiem o tych komunikatorach, liczę że ktoś mnie jeszcze lubi i mi mi wyjaśni :D

• Reputacja:   1

W sumie ja zawsze poruszam takie tematy! Mam naj*bane w głowie i się tego nie wstydzę :mrgreen: ! Ale jeśli ma to poprawić coś na forum to spoko nie będę już takich rzeczy pisał! Obiecuje! ;)

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Willem nie będę pisał, że cię lubię ... bo rozmowa zejdzie zaraz na jakiś dziwny tor ... a tego właśnie chcemy uniknąć ;) ale mniej więcej ci wytłumaczę (jeśli się mylę hell popraw mnie) ... hellner "został wywołany do tablicy" jako przykład w sporze który powinien być wyjaśniany nie w gadulcu bo robi się z tego ogólne zamieszanie które podzieli forum na 2 strony tylko w prywatnych rozmowach.

W sumie ja zawsze poruszam takie tematy! Mam naj*bane w głowie i się tego nie wstydzę :mrgreen: ! Ale jeśli ma to poprawić coś na forum to spoko nie będę już takich rzeczy pisał! Obiecuje!

Cyc ...szacuneczek 4 ju , bo potrafisz uszanować innych ... nawet jeśli wg ciebie nic złego nie zrobiłeś.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Nie dziwi mnie wcale reakcja niektórych userów a szczególnie Pablo, nie muszę tu nic komentować, zapomniałem że ty masz zawsze wszystko na poziomie, ale mniejsza o to. W tym wszystkim cieszy mnie to, że ludzie tacy jak Dziko, IIL, Milos i Kojot potrafią się poświęcić nawzajem za siebie, kompletnie sie nie znając (tylko przez kompa), nigdy sie nie widzieliśmy, ale jednak jest niby jakaś "przyjaźń". Właśnie takie coś jest fajne. Bo nowi userzy wejdą i przeczytają gadulca, równie dobrze mogą przeczytać rzeźnie i sb. Po prostu niektórzy z nas są już jacy są i to sie nigdy nie zmieni, więc zawsze będziemy się o to kłócić.

BTW: Norbas widział te posty, bo nie mam warna za obraze admina nawet...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

tak samo nie wcinałem się do waszych tego typu dyskusji ... raz je przeczytałem było śmiesznie, drugi raz przeczytałem nie było to śmieszne , 3,4,5.... nawet nie czytałem ... tym razem cieszę się, że Norbas to usunął ...

Podzielam zdanie Ats, ileż można o tym czytać? Tak sie wielce wszyscy oburzyli sie na Norbasa że skasował kilka niesmacznych tekstów i teraz pól forum chce odejsc, nie przesadzacie tak troche? Naprawde nie umiecie zrozumieć że nie każdy lubi czytać takie teksty?

Piszecie wszyscy jakim to on jest tyranem itp, powiem tak kilka rzeczy jakie zrobił w przeszłości nie za bardzo mi sie podobało ale nigdy nie miałem zamiaru odejsc z forum, przecież każdy jest tu z własnej woli jeżeli ktoś nie chce być na BGZ to niech tu nie wchodzi, wielu osobom w przeszłości nie podobały sie działania Norbasa i odeszli. A wy wszyscy chce bana, chce bana nie zachowujcie sie jak dzieci na litość boską. Nie zrozumcie mnie zle nie każe wam odchodzić z forum ponieważ uważam was za naprawdę wartościowych userow ale zastanówcie sie co wy gadacie.

Norbas co do konkursu to lepiej sie zastanów nad zmianą zasad bo podejrzewam że kolesiostwo może zdecydować o wygranej.

Alustriel i tu się z tobą zgodzę ... to zajebista sprawa, że ludzie którzy znają się tylko dzięki netowi są w stanie się na tyle dobrze poznać, zrozumieć i zaprzyjaźnić, że mogą "wskoczyć za sobą w ogień" ale tu chyba nie do końca o to chodzi ... co z tego, że wszyscy się postawicie i zostaniecie pobanowani? ja bym tego bardzo nie chciał bo jesteście częścią BGZ na którym i ja przesiaduje niesamowitą ilość godzin.

Nie daje tu siebie za przykład żeby nie było, że administracja zawsze jest "razem" ale weźmy za przykład kolegę Andre ... jeśli wasze wygłupy dla niego są niesmaczne to i dla innych też takie mogą być ... nie możecie po prostu wyluzować i dać sobie spokój z tematem parów, rowów itp.

To, że jest regulamin i Norbas stara się go ostro trzymać to nie znaczy, że luźna rozmowa jest niedozwolona ... już dawno administracja przestała usuwać przekleństwa (jak byście nei pamiętali kiedyś leciały za to warny), przecież tu nikt nie chce wprowadzać jakiegoś wielkiego rygoru i zabraniać wszystkiego ... ale na prawdę są jakieś granice.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Styl:  Ciemny

Bo nowi userzy wejdą i przeczytają gadulca, równie dobrze mogą przeczytać rzeźnie i sb
.

I właśnie dlatego chcesz zrobić rzeźnie z całego forum?

16476371734edf391100c30.jpg

To trzeba zapodac specjalny temat w którym należy wymienic tematy, które nie moga byc poruszone w Gadulcu i w innych cześciach forum.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Wrestling wydało oficjalne przeprosiny za wycofanie jednej ze swoich gwiazd z nadchodzącej gali w Japonii. W grudniu 2025 roku ogłoszono, że Lei Ying Lee pojawi się w Japonii w marcu na Grand Princess 2026 promowanej przez Tokyo Joshi Pro-Wrestling. Zeszłym tygodniu ujawniono szczegóły – Lee miała tag teamowo z Sareee zmierzyć się z Miyu Yamashita i Arisu Endo na evencie 29 marca. Ostatecznie występ Lee odwołano. TJPW określiło anulowanie jako „nagłe” i zaznaczyło, że choć TNA zostało po
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #702 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Taped Data emisji: 12.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery,
    • Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
  • Dodaj nową pozycję...