Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Heh, weźcie sie przestańcie uciszać... Bo to i tak nic nie da, a tylko niepotrzebnie mieszacie sie w całą sprawę.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

pawelzak1976, bo większość tutaj tylko siedzi i narzeka zamiast coś zrobić :P

Czasem jeszcze ktoś podłubie w nosie 8)

16476371734edf391100c30.jpg

Żeby tak w dyskusjach n/t wrestlingu było tyle wpisów co w gadulcu :evil: !

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ja to generalnie to powinienem wszystkich przeprosić bo cała ta zadyma to się ode mnie zaczęła... :|

ale co do atmosfery... to większe stypy juz na forum widziałem... a teraz wydaje mi się, że powracamy powoli do niezłego poziomu zprzed 1kwietnia 2006... 8)

Przecież generalnie jesteśmy o krok od starej, dobrej atmosfery z fora. (tylko skin na czarny zmienić...)

atb, to wydaje mi się, że teraz jest lepiej - fakt, że brakuje kilku ludzi, ale pojawiło się sporo nowych cyców (Aluś, Will i spółka 8) szacunek) a na fora.pl było trochę bałaganu. teraz wszystko jest jasne i przejrzyste :D

może tylko trochę brakuje tematów do dyskusji.... ale wydaje mi się, że jest to wina obecnej sytuacji we wrestlingu... od dwóch lat jeden champ... o czym tu gadać? kto odbierze pas Cenie? Co jest lepsze TNA czy WWE? damn... gówno a nie wrestling jest teraz Panowie... nie dziwota, że wszystko przysiadło jak ch*j się dzieje...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Ale ROH mamy :D Niedługo zaczną wychodzić PPV to będzie o czym gadać ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Paweł, to nie twoja wina. Nikt tutaj nie jest winny. Poprostu podchodzimy do sprawy zbyt impulsywnie.... Proponuję aby każdy kto jest skłócony przeprosił się, pogadał na gg i będzie spokój. Trochę luzu nam brakuje...

:wink:

A co do wrestlingu.. WWE i TNA jak dla mnie ssają :twisted: Proponuję ściągnąć albo gale WWF z okresu Attitude :wink: Albo przestawić się na Indysy! (ROH ,CZW te sprawy :))

No to tam... zmiana tematu...

niedługo dzień dziecka 8) oczekujecie jakiś prezentów :?:

hehe - trzeba rozhuśtać atmosferę. :D

Ja tam kasiorkę od matuli pociągnę :mrgreen: no i od żony przy okazji też :twisted: (a jak!)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

pawelzak1976, cycu.....

Od żony :D Aleś Ty romantyczny ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Trzeba ciągnąć... ej nie robić mi tu offtopu! ;)

i odpowiadać na pytanie! :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kurde ...ja to pewnie dostane suprise czyli całe nic ..ale kobiecie trza będzie coś kupić ... :shock:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Ja jak co roku dostane kopa w dupę! :(

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Lepiej Cycu samemu nic nie dostać ale nic nie wydawac ...a tu nie dość że sam nic to jeszcze kobicie w kieszenie kase pchać :D

Żak to ma dobrze ...jeszcze żona mu da .... :lol:

"Bez skojarzeń"

kieszenie kase pchać

Czy aby napewno w kieszenie ? :lol: :mrgreen:

znaczy no tego kojot ...od tego śa odpowiednie lokale :roll:

Zapraszam , zobaczcie co to sie porabia we wrestlingu !

Wejdzcie na : http://www.youtube.com

Wpiszcie w wyszukiwarce CZW Wrestling , obejrzcie , miłych wrażen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
    • Grok
      Charlie, znana wcześniej jako Dakota Kai w WWE, pojawi się w Las Vegas podczas Tygodnia WrestleManii, gdzie zawalczy dla House of Glory. Ogłoszono to w czwartek: Będzie to gala HOG Culture Clash, zaplanowana na czwartek, 16 kwietnia w Pearl Theater w The Palms. Przeciwniczka nie została ogłoszona. Po zwolnieniu z WWE w 2025 roku Charlie wróciła na ring w miniony weekend po raz pierwszy od marca 2025, biorąc udział w EVE’s Wrestle Kingdom VIII, gdzie bezskutecznie rzuciła wyzwanie mistrz
    • Grok
      Fani dowiedzieli się, czym popularny muzyk Jelly Roll zajmie się na piątkowym WWE SmackDown w Phoenix w stanie Arizona. Choć od zeszłego tygodnia wiadomo było, że pojawi się w programie, to The Miz ujawnił w czwartek na X, że Jelly Roll będzie gościem w segmencie Miz TV. Nie podano szczegółów rozmowy, ale kibice spekulują, że muzyk może wziąć udział w przyszłomiesięcznej WWE WrestleMania 42 – być może wracając na ring. Zadebiutował u boku Randy'ego Ortona na sierpniowym SummerSlam, przegrywa
  • Dodaj nową pozycję...