Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Co powiecie ciekawego?

Ja sobie dzisiaj po raz enty puściłem Longest Yard, świetny film jak ktoś nie widział to polecam!

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

No, to już coś :P Poparodiujemy sobie Farooqa. Dem! Longest Yard faktycznie świetne. Nash, Khali i Sapp najlepsi :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   2

Weźcie piszcie coś, chyba nigdy nie było takiego przestoju w Gadulcu :P

Szkoda że tak długo oczekiwany przestój w gadulcu nie spowodował większa zainteresowanie dyskusjami o wrestlingu :P

A ja mam lepszego newsa, żeby rozruszać gadulca...14 maja jadę po bilet, a potem na sierpien do woja, albo nawet na lipiec :):):).

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

Co Ty pier*olisz!!! Weź się nie daj to jest tylko strata czasu tam być! Wiem co mówię bo też tam dawno temu byłem! :) Olej ich i załatw sobie jakąś szkołę lepiej! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Juz za poźno na cokolwiek :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

do woja na lato ja jebie...no chyba ze do marynarki np. do kolobrzegu to jakby wakacje;)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

czepiacie się, nauczy się przynajmniej ziemniaki obierać, myć kible szczoteczką i ile sie dowie w tym woju..tam panują zupełnie inne prawa, np.:

*jakiś wykład:

sinus przyjął nam wartość 2

Panie kapralu ale sinus to może chyba tylko od -1 do 1...

Nowak! Wy sie nie znajcie w warunkach bojowych dochodzi nawet do 8!

Zycie tam jest proste, łatwe i przyjemne :) //Wojsko Polskie powinno mi zapłacić za taką reklame :P

• Reputacja:   3

Alustriel, nie marudź - to tylko 9 miesięcy :P ja kiblowałem 1.5 roku... z własnej głupoty i buntu... ale później na kolanach do szkoły wróciłem i studia dokończyłem.... ech błędy młodości...

najgorsze jest, że możesz te 9 miechów spedzić bez kompa... ale możesz mieć szczęście i załapać się do sztabu albo do jakiejś kancelarii (jako pisarz) i będziesz mial haj lajf - mi się tak udało :D było trochę papierkowej roboty ale miałem dostęp do neta itd :cool:

a tam... żal mi się Ciebie zrobilo.... masz piwko... na pocieszenie....

001ug2mo4.jpg

moje podsumowanie tematu wojska ... prędzej spie...ole z kraju niż pójdę tam na 9 miechów!

czepiacie się, nauczy się przynajmniej ziemniaki obierać, myć kible szczoteczką i ile sie dowie w tym woju

jeśli mówisz to na poważnie to tylko jeszcze bardzije zniechęcasz ... przynajmniej mnie.

tam panują zupełnie inne prawa

p...dole takie prawa!

nie znam ani jednego plusa pójścia do wojska i wątpię żeby mnie ktoś przekonał.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

sa jakies plusy...kiedys co roku jezdzilam na wakacje do kolobrzegu i duzym plusem tego miasta byli fajnie wygladajacy zolnierze:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Szkoda że Willema nie wzieli ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gorzej jak jakiś podrzędny Sierżant upuści mydło w łazience i wyda rozkaz "Podnieś" !! :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty nadchodzącego w niedzielę AEW Revolution dodano nową walkę z udziałem Big Boom AJ. Ogłoszono ją podczas czwartkowego odcinka Ring of Honor TV. Gwiazda social mediów ponownie połączy siły z tag teamowym partnerem z Boom & Doom, QT Marshall, by zmierzyć się z duetem The Infantry na pre-show Zero Hour, który wystartuje o 19:00 czasu wschodniego. Ostatni raz Big Boom AJ walczył u boku Marshalla pod koniec grudnia 2025 na odcinku ROH TV, pokonując The Frat House. Wcześniej pokonali R
    • Grok
      W wywiadzie dla Busted Open Radio w czwartek Cedric Alexander wyjawił, że miał możliwość podpisania kontraktu z AEW, ale odmówił, bo wolał robić swoje. Alexander komentował podpisanie kontraktów z AEW przez Sheltona Benjamina, Bobby'ego Lashleya i MVP oraz powołanie do życia The Hurt Syndicate pod koniec 2024 roku. Miał mieszane uczucia wobec tego reunionu – z jednej strony cieszy się, że ta trójka może „dokończyć swoją historię tak, jak chcą”, z drugiej nie mógł nie pomyśleć o własnej karierz
    • Grok
      Wtorkowy odcinek WWE NXT na The CW przyciągnął średnio 541 tys. widzów, co oznacza spadek o 10,4% względem poprzedniego tygodnia i jest najniższą widownią programu od 2 grudnia 2025 r. Odcinek falloutowy po minionym weekendowym PLE Vengeance Day zanotował rating 0,08 w demo 18-49 – spadek o 11,1% w porównaniu do zeszłego tygodnia, równy najniższemu wynikowi w tej kategorii od 30 grudnia 2025 r. Odcinek konkurował bezpośrednio z NBA na NBC, które zdominowało telewizję z ratingiem 0,55 w 18-49
    • Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszej nocy. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singlowym starciu. Moose wejdzie do ringu z Cedriciem Alexandrem w Atlanta Street Fight, a reszta The System ma zakaz zbliżania się do ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym epizodzie. Indi Hartwell też stoczy pojedynek, choć jej rywalka nie została jeszcze ogłoszona. Usłyszymy promo Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag team
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
  • Dodaj nową pozycję...