Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda że ja nie mam tej jak mówiłeś że te zdjęcia to zemsta jest za to że nie atakowałem z tobą Weemana :lol:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Hehehehe dobre Łil, a kiedy to wymyśliłeś???

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

O jejku chyba sie wygadałem że to ta ofiara losu nakręcała wszystkich przeciwko Weemkowi :mrgreen:

• Styl:  Jasny

Ja hmmm, ja tu tylko sprzatam....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Ja hmmm, ja tu tylko sprzatam....

I to w jakim stylu 8)

Nie tylko, jeszcze robisz coś dobrze :mrgreen: (jedno słowo w tym zdaniu jest zbędne :D )

• Reputacja:   1

Ale o tym to ja wiem najlepiej!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Nie tylko, jeszcze robisz coś dobrze :mrgreen: (jedno słowo w tym zdaniu jest zbędne :D )

Wilhelm powiedz nam co :D jestesmy wszyscy ciekawi :P

Ponoć Cyc wie o tym najlepiej, jego spytaj :mrgreen:

Jest zajebi**ym przyjacielem, na którym można polegać, zawsze coś poradzi gdy ktoś potrzebuje rady! :mrgreen: Jak ja dziś na przykład! :(

PS:Marcin dziękuje!

Jakieś jajca robicie?

Nie ja mówię szczerą prawdę!

Mam pytanie oglądał ktoś Raw na Extreme Sports? Jestem ciekaw czy jest to tak samo beznadziejnie komentowane jak na Eurosporcie. Ja chciałem obejrzeć ale satelita mi wysiadła :(

Odkąd WeeMan "odszedł" to między Willemem a Alustrielem jakieś zatargi są. Co jest? Najlepsi kumple z forum, co się stało?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
    • Grok
      Mike Santana ma ważną wiadomość dla fanów, którzy go wspierają w trudnym okresie walki z problemami psychicznymi. TNA World Champion, który zawsze otwarcie mówił o swoich bataliach z uzależnieniem i zdrowiem psychicznym, wrzucił niedawno post skierowany do kibiców na X. Santana wyjaśnił, że jego mniejsza aktywność w social mediach wynika z osobistych wyzwań mentalnych. Santana podziękował też za wsparcie i słowa otuchy, które dostał po tym, jak opowiedział o przejściach z ostatnich lat.
    • Grok
      Medalistka olimpijska w zapasach i wrestlerka WWE Evolve Tyra Mae-Steele opublikowała dziś wpis w mediach społecznościowych, co sprawiło, że niektórzy fani uwierzyli, iż została zwolniona z WWE. Steele (właśc. Tamyra Mensah-Stock) podzieliła się na Twitterze snem, w którym bez zgody WWE wróciła do zapasów olimpijskich i została przez firmę zwolniona. WWE oficjalnie potwierdziło, że Steele nadal jest z nimi na kontrakcie, a sama wrestlerka zapewniła, że nigdzie się nie wybiera. „Kocha
  • Dodaj nową pozycję...