Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

http://www.baltazar-gabka.pl/puzzle/puzzl96.htm

ułóż puzle - szef po prawej :P

już mam pierwsze 6 odcinków (wersja rmvb 131MB) :mrgreen: a druga 156MB odc7 - 13 - powinienem mieć już jutro 8) to łącznie 1.5 godzinki markowania :P jak ktoś chce moge wstawić :mrgreen:

PS czy jest sens dawania warnów za spoilery na gg, skoro nie ma o tym ani słowa w regulaminie? przwecież gg to nie forum...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czy ktoś ma do sprzedania używaną, oryginalną grę WWE SmackDown! vs RAW 2007 na PS2.....?

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nawet nie takie łatwe te puzle ....ale ja tam baltazara gąbki nie lubiłem ....zawsze wolałem Gumisie

gumisie.jpg

Piosenka z początku wymiatała :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Ja lubiłem najbardziej ..

bfe1a1195dc7d80ef852e3e27b28dc22_1.jpg

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie :wink:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

moomin.jpg

That's the bottom line!

Ryjek na prezydenta !

Nie znosze Muminów !! Tosz to głupie że Bożesz Ty mój ... :mrgreen:

Ja zapodam coś w klimacie Montel Vontavious Porter :

mmpr.jpg

Go Go Pałer Reńdżer !!

• Reputacja:   2

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie :wink:

Ty za to jestes podobny do Buki z Muminów :lol: Wogóle na BGZ można zrobić następne części muminów. Jest Bobek, jest Alustriel vel Paszczak, jest LK vel Włóczykij, IOOT vel Ryjek i Kujot vel (King) Buka. Z Pawelzaka by sie zrobiło Tatusia Mumina i pozostaje tylko dobrze zainwestować w forum siano z praw telewizyjnych :mrgreen:

• Reputacja:   4

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie

to fakt... :lol:

willem-q3g1.jpg

94370642845de365932a94.jpg

Norbas dałeś radę bez kitu dobry patent...:P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Kojot napisał/a:

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie

to fakt... :lol:

Nawet mnie nie widziałeś :lol: Za to ja widziałem twoje zdjęcie i zaraz znajdziemy dla ciebie telewizyjnego odpowiednika :wink: Zaczne poszukiwania od mapetów :P

• Reputacja:   4

Nie widziałem powiadasz? Jesteś tego taki pewny? :P Mam Twoje zdjęcie przesłane mi przez użytkownika pragnącego zachować anonimowość :twisted:

Za to ja widziałem twoje zdjęcie

to jest kurde brak szacunku, pisze się Twoje 8)

94370642845de365932a94.jpg

Mam Twoje zdjęcie przesłane mi przez użytkownika pragnącego zachować anonimowość :twisted:

ciekawe kto to :shock::lol:

Masz pewnie te same zdjęcia co ta anonimowa łachudra wrzuciła na forum więc dalej twierdze że mnie nie widziałeś :mrgreen:

No i anonimowość Szlak Trafił :lol:

Zdjęcia były jak najbardziej prawdziwe...szkoda, że nie mam juz rozmowy z Łilem na gadu na ten temat...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI (wtedy jako T28) zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Jest najbardziej znany z 12 lat spędzonych w NJPW i był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon wraz z Tetsuya Naito, Hiromu Takahashiiem, Shingo Takagim oraz Yotą Tsujim i innymi byłymi członkami. Obecnie jako freelancer BUSHI utworzył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuya Na
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Siedem walk zapowiedzianych na to show. ROH Women’s World Champion Athena zmierzy się z Maya World w Proving Ground match. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili otwartą walkę o swoje Ring of Honor World Tag Team Championships. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali jeszcze
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
  • Dodaj nową pozycję...