Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widze że Puku chyba na jakieś amerykańskiej zielonej odżywce jedzie i haluny ma :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

halunow nie mam tylko problem w tym ze mnie ta sytuacja wkurzac zaczyna

ciagle tylko "ta laska cos tam ta cos tam"

a jak juz jedna przyjdzie pogadac to akuratnie jestem zapity w pieni ;)

Proud Member of BGZ, Osloskop.net, Osiolek.com, DMR

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ja, Pawelzak, IOOT i Ty ładnie rozkręcilismy niektóre dyskusje ;)

Nie chce żeby to WeeMan'owsko zabrzmiało, ale może warto zakładać tematy na wzór tego mojego z dyskusji retro ? :P

Temat jest piękny tylko coś średnio uczęszczany tak samo jak WM. To zazwyczaj krąg tych samych 4-5 osób. Więc dlatego szukam sposobów jak to zmienić a że nikt mnie jeszcze nie okrzyczał to będe testował dalej :P

Nieudzielanie sie w poważniejszych dyskusjach to nie tylko brak czasu czy wiedzy bo widze że jest wiele osób aktywnych i do tego mający pewnien stopień wtajemniczenia wrestlingowego, który omijają takie tematy. To może być np. obawa przed wyśmianiem co np. preferuje często Modjo czy ja czasem ( :D ) ale też pewien nie jestem więc trzeba sprawdzić.

Zadowoleni z odpowiedzi? :wink:

Will, ja te Twoje tematy co zakładasz to omijam :P " wymień wrestlerów od nagorszego do naj... najlepsza gala... a mało tego Ty sam tam piszesz jedno zdanie.... pffff :P

a'propo mam dobry temat do dysq retro... :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hm, Willem dobrze gadasz. Niektórzy mogą po prostu bać się wyśmiania..

Ludzie, nie bójcie się! Nikt Was nie zje, jeśli napiszecie coś niekoniecznie będącego trafnym ;) Conajwyżej osoby, które posiadają nieco większą wiedzę Was skorygują ;)

od tej pory jestem innym człowiekiem ... już się nie boje :P

dzięki chłopaki :D

... i ty możesz się zmienić, zacznij dyskusję :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Trzeba zrobić jakis plakat/billborad :

"Userze nie bój Się , Zacznij dyskusje" !! :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Will, ja te Twoje tematy co zakładasz to omijam :P " wymień wrestlerów od nagorszego do naj... najlepsza gala... a mało tego Ty sam tam piszesz jedno zdanie.... pffff :P

A kto powiedział Pawelrzak że ja chce je wymyślać te tematy. Zajmij sie tym a ja z chęcią będe robił to co najlepiej potrafie czyli nic. A tematy muszą być chyba debilnie proste chyba że jeszcze nie zrozumiałeś o co chodzi. A jak już tak otwarcie zacząłeś to - po jakiego ch.... ty piszesz te newsy z OVW czy innych DSW skoro i tak nikt tego nie czyta i wszyscy to mają głęboko z czterech literach. Czasem coś pisze żeby ci przykro nie było ale wymyślenie czegoś do tych newsów wymaga dużej pracy umysłowej :lol:

Juz widze jak ustawia sie przy twoim temacie 30 osób które modlą sie czy starczy im miejsca by sie tam wypowiedzieć. Temat Retro wymyślił hłe hłe hłe :lol: Lepiej byś ten czas przeznaczył na odebranie renciny :P

Co do prostoty moich tematów. W pytaniu "Najlepsza gala" można łatwo zmieniać podstawy dyskusji z WM 22 do No Mercy 1941r więc moim zdaniem temat jest dobry nawet jeśli jest za głupi dla tak szacownej osoby jak "Pan" admin..

Ech... wzruszyła mnie Twoja historia.... :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

Nie interesuje mnie to :P

Skoro gramy otwarcie, to czy ja napisałem, że Twoje tematy są debilne? (o ie mnie pamięć nie myli napisałem tylko, że je omijam... bo nie chce mi się nabijac jednego posta... pisząc jedno zdanie...)

A z tego co widze to TY czytasz moje gówniane niusy... :P

PS. niedługo mnie wywalą więc będę "PANEM" userem :P

001ug2mo4.jpg

Ja też nie napisałem że twoje newsy są gówniane, "Panie" przyszły user tylko że chyba troche ich za dużo :D

OK :P Pragne wszystkich poinformować że wrociłem bo krótkiej przerwie :P mam nadzieje ze przyzwyczaje sie do paru zmian na forum :D

41088954ww7.jpg

Łelkom back, a własnie zastanawiałem sie dziś gdzie sie podział Oko i Nemesis... :P

001ug2mo4.jpg

:P jestem na zawołanie nie było mnie przez szkołe.. ale tam sobie wchodze dzis i widze stara ekipe :P
41088954ww7.jpg

No witaj znów, hehe...

BTW. Kolejny wrestler zmarł... Co to sie kurde dzieje :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Wszystkie walki za ostatni odcinek Dynamite dostaną siedem gwiazdek
    • Grok
      Dla Sol Ruca ADHD to zarówno źródło problemów, jak i zalet. Ruca, goszcząc w najnowszym odcinku podcastu “What’s Your Story?” Stephanie McMahon, szczerze opowiedziała o diagnozie ADHD (attention-deficit/hyperactivity disorder), którą otrzymała jako dorosła. W dzieciństwie podejrzewano u niej to zaburzenie, ale matka zbagatelizowała sprawę z obawy przed stygmatem. Oficjalna diagnoza przyszła dopiero na studiach. „Miałam dość pokręconą drogę do diagnozy, bo zawieziono mnie na testy pod kątem d
    • Grok
      New Japan Cup 2026 trwa w drugiej rundzie, a w czwartek odbyły się dwie kolejne walki. Pokonując odpowiednio HENARE i Satoshi Kojimę, Oleg Boltin oraz Ren Narita zakwalifikowali się do ćwierćfinałów. W następnej kolejności trafią na siebie – starcie Boltin vs. Narita zaplanowano na 15 marca. Boltin i Narita mają już po dwa zwycięstwa w turnieju. Boltin ograł El Phantasmo i HENARE, z kolei Narita w pierwszej rundzie rozprawił się z Taichi, a potem z Kojimą. 55-letni Kojima nie był początkowo
    • KyRenLo
      Znam wręcz idealną i lepszą kandydatkę: Niech to będzie Blake(Tak wiem wszystkie trzy wymienione wyżej zapewne trafią do głównego rosteru przed nią). Jacy i Lola. Sol pewnie przetrzymają w NXT jeszcze jakiś czas.
    • KyRenLo
      Wczoraj pisałem, że Iyo może nic nie czekać na WM, a okazuje się, iż jest szansa, że dostaniemy starcie Japońsko-Japońskie z ewentualnym dodatkiem Japońskim Iyo vs. Asuka plus być może zostanie dodana Kairi do kolekcji:
  • Dodaj nową pozycję...