Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

A ja LexLuger i korzystałem z niego tylko na informatyce ;)

A tak na marginesie opera rządzi, a Excel Suxx! (szczególnie z dodatkiem Microsoft Equation 3 :| masakra...)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mam pomysła! Zrobimy takie ankiety jak w TNA, czy WO czyli :

Comeback of the year.

Rookie of the year itd.

Ankieta BGZ. Rzecz Jasna :mrgreen:

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

• Reputacja:   10
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja miałem konto Creed22, ale mało z niego korzystałem

Ty miałęs jeszcze wiele wiele kont z których połowe to ja pobanowałem :P

a Excel Suxx! (szczególnie z dodatkiem Microsoft Equation 3 masakra...)

T ojedziemy na tym samym wózku LK . i podzielam twóje zdanie - nie cierpie tego h***jstwa !

Rossoneri to byłem właśnie ja

No to mnie zaskoczyłeś :shock:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT a jesteś w klasie informatycznej ? :>

A Żebyś wiedział ... Na pierwszej lekcji miałem jak Używac przycisku POWER - Zajebac się idzie :evil::x

• Styl:  Jasny

Tak po pierwsze to kto wpuścił tu Hassio...!!!! I po co on tu, teraz będzie sie pucował adminom, a zreszta obiecałem komuś, że będe siedzieć cicho na ten temat....

Teraz o czym innym, tak sobie myslałem i wymyśliłem, że wezmę sobie TYK. Aczkolwiek zmienie w nim całkowicie zasady, będzie cały nowy. Jako, że nie posiadam aż tak obszernej wiedzy na temat wrestlingu na razie wprowadze dwie kategorie WCW i TNA, jako że na WWE nie znam się kompletnie. Z czasem postaram się wprowadzić kategorie ogólną i może WWE. Będzie to zabawa całkowicie 4 FUN, pytanie będą łatwe, naprawde, dla zabawy.

Panie N. zgadza sie Pan???

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Sorry ale jak już chcesz zaczynać tak zabawę bez WWF/E, które jest najpopularniejsze, to się to chyba mija z celem. Znajdź sobie jedną osobę, która mogłaby się zająć WWF/E i sprawa rozwiązana.

910573292462b42a28a382.gif

Sorry WWF/E nie jest najpopularniejsze, ale ma największą liczbę zwolenników i fanatyków.

:mrgreen:

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

• Reputacja:   3

Alustriel, sam se pucuj :P widzę, że zaczyna się następny feud...

001ug2mo4.jpg

Paweł, pisałem już, że obiecałem spokój temu którego imienia nie można wymawiać.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Teraz o czym innym, tak sobie myslałem i wymyśliłem, że wezmę sobie TYK. Aczkolwiek zmienie w nim całkowicie zasady, będzie cały nowy. Jako, że nie posiadam aż tak obszernej wiedzy na temat wrestlingu na razie wprowadze dwie kategorie WCW i TNA, jako że na WWE nie znam się kompletnie. Z czasem postaram się wprowadzić kategorie ogólną i może WWE. Będzie to zabawa całkowicie 4 FUN, pytanie będą łatwe, naprawde, dla zabawy.

Ja chce WWE nawet gdyby miał to prowadzić ślepy borsuk :evil::evil::evil:

IOOT, my aż takiego hardcore'a nie mieliśmy ^^

Informatyka to jednak strasznie wkur***jący kierunek :x

Pliki wsadowe itd. itd.

Cieszyłem się, kurde, że będe miał taki przedmiot jak multimedia, ale..dupa. Przyszło mi pracować na Corelu. Nie to jest jednak najgorsze..najgorsza jest jednak jego nauczycielka. 50 letnia starucha o pseudonimie "Klucha". Drze morde o byle co, a lepszym nauczycielem od niej byłby juz samouczek..

Alustriel, co to za zabawa bez WWE...

Sorry WWF/E nie jest najpopularniejsze, ale ma największą liczbę zwolenników i fanatyków.

Heh, możnaby podyskutować na ten temat ;)

Jak dla mnie WWF/E to najpopularniejsza federacja...

Damn, znów duuuużo nauki :/

Abruzzi, tą wypowiedzią zaprzeczyłeś sam sobie :P

Cieszyłem się, kurde, że będe miał taki przedmiot jak multimedia, ale..dupa. Przyszło mi pracować na Corelu. Nie to jest jednak najgorsze..najgorsza jest jednak jego nauczycielka. 50 letnia starucha o pseudonimie "Klucha". Drze morde o byle co, a lepszym nauczycielem od niej byłby juz samouczek..

Ja mam lepiej ...

[Ukryta zawartość]
    moja sorka pfff "sorka" z ledwie jeden fakultet zrobiła bo magistra ma - owszem - ale z biologi - a z informatyki sobie dorabia ..I tak to w gruncie rzeczy ja mógłbym uczyć moją sorkę a nie moja sorka mnie ...

Ostatnio zadałem jej jakże fascynujące pytanie czy umie zainstalowac system newsów na stronkę internetowa ..Z uśmiechem oznajmiła mi że nie ..heh ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
  • Dodaj nową pozycję...