Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak jest jeden dzień spokoju to albo Ty albo Will prowokujecie do zadymy

Gów.... mnie obchodzi ich konflikt bo nudny jest i nawet staram sie nie czytać ich postów ale odemnie sie odczep "dziadek" bo ja dawno sie z nikim nie kłóciłem, nawet z Wee. Chociaż byś zauważył moje starania :P

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Wiesz Paweł to ja napisze teraz szczerze. Na BGZ była fajna atmosfera dopóki on się nie pojawił, nie wiem nawet dlaczego on został tu wpuszczony. Prawda jest taka, że większośc userów najchetniej by go wyjebała stąd (uwierz mi), ponieważ niektórym po prostu nie pasuje jego osoba. Sam mówiłes mi pewne rzeczy i nie tylko ty, więc dlaczego nikt nie napisze tu swojej opinii na ten temat???? Boicie sie reakcji Norbasa czy jak????? Boicie się warna???? A może bana???? Zaraz peweni AtS wjedzie ze swoimi popierdolonymi wywodami i morałami i tekstem "ośmieszasz się"...to ty się ośmieszasz wypowiedziami w stylu - "nie wezmę udziełu w TYK, bo jestem tego szefem" itp., czemu się nie przyznasz, że nie masz pojęcia o wrestlingu...żaden wstyd. Ale spoko mniejsza o to, problem BGZ polega na tym, że dużo userów boi się zJ***ć sobie opinię grzecznego usera i starają się na siłe być super i bez żadnego wyskoku. Kurde pokażcie trochę "jaj", ja mogę napisać otwarcie, ze nie przestanę atakować Łimena, za to że wypisuje idiotyzmy i myśli że jest najmądrzejszy i najlepszy. Mam gdzieś warny za to, mogę dostac...wiem że jestem konfliktowy, jak ktos mi podpadnie to nie odpuszczę...dlatego dalej będę go jechać, najwyżej się pozęgnamy, ale prawda jest taka, ze gdybym ja poleciał za jechanie na niego, to chyba dałoby wam to do myślenia.

Teraz dalej, taka mała prośba do MO - czemu po prostu nie napiszesz, ze też jebiesz śmiechem jak czytasz posty typu "umiem moonsaulta" albo "wywiad z rockiem po koreańsku". Wiem, ze paru z was chciałoby o tym napisać ale się boicie...ok wasza sprawa. Trzeba jednak zachować pewną solidarnośc na forum, czy zauważyliscie żeby którys z nowych userów tak się zachowywał??? Oni nie wpierdolą swojego łba wszędzie gdzie tylko mozna, on nawet się przyczepi do konkursu grafiki KOJOTA i napisze, ze jest nie potrzebny, koleś ty jesteś tu nie potrzebny...BGZ nic nie straci bez ciebie. Każdy może wkleić newsa i zorganizowac konkurs na wiedzę.

Dlaczego np. administracja nie popyta userów co sądzą o tej sprawie, tylko od razu jedzie na mnie i Willa, który nie ma z tym nic wspólnego. ALe mogę sie założyć, ze gdyby powstał temat "Kto jest za usunięciem Łimena z BGZ" to tylko ja bym się wpisał, ale takie jest życie. Mam nadzieje, ze to uważnie przeczytacie i przestaniecie sie nad nim podniecać. Ja postawiłem na nogi WSF, teraz pomaga mi Paweł z Milosem, zeby byłó jak najlepsze...i co i gówno, nawet nie zobaczyłem dzięki Aluś, ze się tym zająłeś. Wbijam w pochwały, nie jestem próżny, ale ja sie pociłem nad Wsf a Łimek wjechyał na BGZ i zaraz dostał k***a 18 modów. I gdzie tu jest sprawiedliwośc.?????

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jebie śmiechem jak czytam posty typu "umiem moonsaulta" albo "wywiad z rockiem po koreańsku" hłe hłe :D

"Kto jest za usunięciem Łimena z BGZ"

Aluś to załóż taki temat, niech się publika wypowie

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

A ja w przeciwieństwie do wszystkich powiem że WeeMan'a lubię. Nie wierzę we wszystko co mówi,ale go lubię,może to dlatego że go znam osobiście,może nie.

Ale denerwują mnie ludzie bluzgający by pokazać że potrafią dobrym tekstem kogoś pojechać. To jest bez sensu. Ludzie może i Wee umię tego moonsaulta,może nie,co nas to obchodzi? Na nas go wykonuje ?

• Reputacja:   3

Jak jest jeden dzień spokoju to albo Ty albo Will prowokujecie do zadymy

Gów.... mnie obchodzi ich konflikt bo nudny jest i nawet staram sie nie czytać ich postów ale odemnie sie odczep "dziadek" bo ja dawno sie z nikim nie kłóciłem, nawet z Wee. Chociaż byś zauważył moje starania :P

O to przepraszam ;) Ja Was z BDG nie rozróżniam :P

Dlaczego np. administracja nie popyta userów co sądzą o tej sprawie, tylko od razu jedzie na mnie i Willa, który nie ma z tym nic wspólnego. ALe mogę sie założyć, ze gdyby powstał temat "Kto jest za usunięciem Łimena z BGZ" to tylko ja bym się wpisał, ale takie jest życie.

Hej, opiepsh mnie a nie całą administrację :P A przecież napisałem w swoim poście aby Wee takż sie pohamował...

I ja wypowiem się w tym Twoim temacie...

damn!

Myślę, że się na mnie nie obrazisz Alustriel, ale czasami trzeba wkroczyć aby jakikolwiek porządek tu istniał...

001ug2mo4.jpg

Miom zajęciem najważniejszym....pffff....

Sam piszesz, ze twoim życiem jest wrestling i że jest dla ciebie wszystkim, masz sygne ze sobą...żal...i nie licze na poparcie, bo go nie dostane, to jest tylko moje zdanie.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

O to przepraszam ;) Ja Was z BDG nie rozróżniam :P
+ SB

Dziadzia ty chyba chcesz żebym cie dołączył do ankiety w której na razie jest Weeman co? Jak można nie odróżniać takiego fajnego chłopaka jak ja od tego paszteta nademną :P

Willem, dla mnie jesteście jak Chip i Dale ;) hehe :mrgreen: takich dwóch cyców... ;)

Aluś pasztetem? Jak dał fotkę, to każdy pisał, że jest do Robbiego Williamsa podobny... ;)

001ug2mo4.jpg

Nie kazdy tak pisal, tylko ja! :P

Bo Ania mnie kocha :* :wink: :oops:

bo ja dawno sie z nikim nie kłóciłem, nawet z Wee. Chociaż byś zauważył moje starania

ja zauważyłem ...

8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Will przeszedł faceturn ;) a ja rutynowo go opiepshyłem... mój błąd.... hehe

ale faktycznie... Will ma rację, ten feud forumowy jakoś nudny jest... i zszedł do żenujacego poziomu...

Zmiana tematu... czemu piszecie, że nie ma działu sport, skoro coś takiego ja widze w offtopie???

001ug2mo4.jpg

no jest, ale mam pytanie wlasnie czy mozna tam zakladac tematy? czy jest to miejsce tylko na typery i tabele? nie mowie o niusach z onetu tylko czasami moze nawinac sie temat do dyskusji konkretny :)

johncena4iryszi7ll8.gif

Okej, Panowie pierwsza sprawa...

Kto zajmował się tym działem (bo coś mi się kojarzy irys, Badziek, Cyc...)???

Myślę, że można byłoby go przywrócić... ale w nowej formie (tak aby nie drażnić Norbasa ;) )

Ale wszelkich pomysłów oczekujemy od ludzi którzy zajmowali się tym działem (chodzi głównie o to aby nie powstał taki bajzel i spamowisko jak ostatnio...)

Jak macie jakieś konkretne pomysły to pisać! :mrgreen:

Jakie poddziały, niusy itd... ;)

001ug2mo4.jpg

niusy w formie jednego tematu, przynajmniej z 5 (ale konkretnych! i tez nie za czesto), a nie kazdy jeden z onetu :P co do dyskusji to np temat: Puchar Polski czy Liga Mistrzów lub Piłka Ręczna, tak zeby w dziale nie pojawialo sie codziennie 20 tematów, ale niech zawsze bedzie kilka w ktorych dyskusja bedzie trwała i trwała no i typerki oczywiscie.

Edytowane przez Gość
johncena4iryszi7ll8.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
    • HeymanGuy
      Cieszę się że nie robią z Takeshity takiego generic heela, który musi zawsze oszukać i stosować brudne zagrywki żeby coś ugrać i że sprzeciwił się DCF w kwestii pokazania Moxowi krzesła z bliska. Ich walka na Revolution zdaje się wedle życzenia Takeshity ma prawo odbyć się bez żadnych ingerencji - oby.  W przeciwieństwie do takiego Fletchera który żeby pokonać Speedballa potrzebował pomocy Okady, nie wydaje mi się aby było mu to aż tak potrzebne, to jest tylko Bailey, a Kyle ma już zbudowan
  • Dodaj nową pozycję...