Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Wybór mojego avatara? chm... bo to był jedyny który na początku spełniał wymogi UE... na pierwszym BGZ, a po za tym... żyje te 600lat i już niejedno w życiu widziałem... :mrgreen: i jestem stały w uczuciach i przywiązałem się do mojego avatarka :P

PS. Niech moc będzie z Wami.... i z BGZ :)

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

BGZ RZĄDZI!!!

:D:D:D

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja proponuję, żeby totalnie olać debili i od tej pory na BGZ nie piszemy nic na temat uw, ich niedorozwinietego admina pana H. , stanislawa i ich przyjebanych filmików.

I bardzo dobrze, pisząc o nich robimy im tylko reklame.

Ja proponuję, żeby totalnie olać debili i od tej pory na BGZ nie piszemy nic na temat uw, ich niedorozwinietego admina pana H. , stanislawa i ich przyjebanych filmików.

I bardzo dobrze, pisząc o nich robimy im tylko reklame.

zgadzam sie z tym ze robimy im reklame i ze są debilami, sami nie mogą być być w czołówce to próbują niszczyć inne fora, od dzis koniec gadania o UC, czy UG czy jak te forum sie nazywa

Uwaga już jutro wielki Come Back!!!

The King Of King Pablo Modjo is Back :D

Na pewno :D

Z innej beczki.

Hassio jest użytkownikiem, który spędza najwięcej czasu na Forum :D

od początku już 165 godzin

hehe, przez miesiac 165 godzin to jak w pracy :D

ale jak to hassio piszesz przed kompem masz stanowisko pracy :D:D

osoby które mają ponad 100 godzin to także

bobek1906 - 154

AtS - 139

montoya - 132

Hitman - 125

ja mam 120

i euz54 ma 107 godzin :D

Ja w pracy w czerwcu mialem z 200 godzin a tu wychodzi na to że na BGZ 120 :D

Bo nie mam kiedy siedzieć w dzień albo w pracy albo jestem zajęty. :wink:

Hassio jest użytkownikiem, który spędza najwięcej czasu na Forum :D

od początku już 165 godzin

hehe, przez miesiac 165 godzin to jak w pracy :D

ale jak to hassio piszesz przed kompem masz stanowisko pracy :D:D

No tak hehe... siedzi sie i sie pracuje przy okazji. xP

A tak btw: Najśmieszniejsza jest własnie czasowa klasyfikacja bo to wygląda tak:

User. mod, admin, mod, mod, admin, mod, admin, mod, admin, admin, mod, mod, mod i dopiero user (z 43 godzinnym czasem xD) xP

Same mody i same adminy ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...