Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kojot a co cie tak zabolalo ? ha ? Weeman wyrazil swoje zdanie , mam prawo jak kazdy.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

rem - zaśmieca mój dział, pisząc nie na temat..... niech sobie ma zdanie jakie chce, akurat mnie to mało rusza .... ale niech pisze np. w gadulcu!

I WeeMan nie potrzebuje adwokata - tyle z mojej strony .

ale niech pisze np. w gadulcu

jesteśmy w gadulcu.

zaśmieca mój dział, pisząc nie na temat

to bardzo ciekawe ... przypomina, że nadal jesteśmy w gadulcu.

a tak w ogóle to ja widze ze weeman odpowiada na pytania wiec moze nam ladnie wytllumaczysz Kojot czemu masz akurat do weemana jakies ALE?

czy może to ja czegoś nie rozumiem ?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Te a od kiedy to Twój dział :P

16476371734edf391100c30.jpg

Jestem ciekawa, jakie jezyki zna Weeman. I gdzie mial okazję wyuczyc sie ich wszystkich.

Ats - chyba się nie rozumiemy :P Ale ja też pojebałem nieco ... mi chodziło o zaśmiecanie mojego działu : graficzne one vs one ..... bo tam miał jakieś wąty apropo niego .... oraz dodałem żeby pisał w gadulcu jeżeli ma coś do mojego działu ...

chyba się teraz rozumiemy :D

więc wyszło na to, że to ty zaśmiecasz gadulca pisząc zupełnie nie na temat (choć to niemożliwe w gadulcu) przez co zostałeś niezrozumiany.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Jak nie na temat ? umyj oczy do diabła ! Jeżeli mnie nie rozumiesz to po co się czepiasz ?

pfff :evil:

• Reputacja:   2

Jak zwykle jak jest konflikt to Ats jest na miejscu i roznieca go bardziej. Nie mam nic do niego ale przewińcie sobie gadulca i zobaczcie że tak jest zawsze. Nie ma konfliktu bez jego udziału. Z jakimś tekstem nie na miejscu i bez sensu zawsze wyleci (np. ośmieszasz sie, albo niedawny tekst o modach że są zbędni czy coś takiego). Takie mam pytanie - Ats czy ty lubisz takie sytuacje czy czytasz tylko 3 ostatnie posty od góry i zabierasz głos w dyskusji? (wreszcie to nie jest mój konflikt więc jako osoba bezstronna moge sie zapytać) :mrgreen:

wreszcie to nie jest mój konflikt

jedyne trafne spostrzeżenie w twojej wypowiedzi.

Jak zwykle jak jest konflikt to Ats jest na miejscu

zawsze jeśli tak jak teraz sa zalatwiane sprawy które spokojnie można by zalatwić na prv.

bo niby co kogo w gadulcu obchodzi ze weeman zasmieca kojotowi jego dzial, jesli na prawde to robi to tam można odpowiedzieć lub napisać mu na gg, a moze tak napisać to w każdym temacie na forum zeby nikt tego nie przeoczyl.

i roznieca go bardziej

nie przpominam sobie żebym brał udział w waszych konfliktach ... jak byś nie zauważył przeważnie mam ALE do jednej ze steon ... z jakiego powodu napisałem już wyżej.

Z jakimś tekstem nie na miejscu i bez sensu zawsze wyleci (np. ośmieszasz sie, albo niedawny tekst o modach że są zbędni czy coś takiego)

tak jak już kiedys powiedziałem ... ośmieszasz się ... czytaj ze zrozumieniem lub więcej niż 3 ostatnie posty to będziesz wiedział o czym pisze.

lubisz takie sytuacje

kurewsko nienawidzę ... żadnej z nich nie stwarzam ... w przeciwieństwie do ciebie.

Nie mam nic do niego

więc daruj sobie tak nietrafne podsumowania mojej osoby.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   2

kurewsko nienawidzę ... żadnej z nich nie stwarzam ... w przeciwieństwie do ciebie.

Dobra nie chciałem i nie chce uczestniczyć w tym konflikcie. Ale bierz przykład np. z Pawła. On jak coś mu sie nie podoba to pisze "koniec dyskusji", "jeszcze jedno zdanie i warn" i tak powinni postępować admini a nie "ośmieszasz sie" i jeszcze sam przyznajesz że nie raz tak pisałeś :P

bo niby co kogo w gadulcu obchodzi ze weeman zasmieca kojotowi jego dzial

Na przykład mnie. A kogo obchodzą twoje gadki z Dzikiem o Alo Alo w gadulcu? OD tego jest gadulec

Pozwól że inni to ocenią a nie ty. Może zapytamy Kojota albo Alustriela? O sobie to już nie wspomne :P

jesli mial bym dawac warny przy kazdej waszej sprzeczce ... juz by cie tu nie było ...

teraz już wiem, że mogłem od poczatku tak robic ...

a teraz wezme przyklad z Pawła ... ale co ja ci bede mówić ... sam wiesz co bedzie.

/// i nie pisz mi tylko, że kończe rozmowe lub uciekam od tematu ... szczeże - po prosu nie chce mi sie z toba gadac na tem temat ... możemy sobei pogadać o NBA ale to nie w tym temacie ///

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Wee - sorki ,ale ja ci przecież żadnego twojego posta nie skasowałem, tym bardziej wogóle się ich nie boję .... wiesz mi ja nigdy nie zagrywam nieczysto, ale jeżeli miałeś jakiś problem co do mojego działu , to mogłeś skonsultować się ze mną przez PW, czy choćby GG....

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański, koreański i rosyjski. Do tego odrobinę czeskiego, ale tylko w stopniu komunikatywnym.

Czy Ty WeeMan naprawdę masz nas za idiotów???!!!

Wiesz co, gdy piszesz takie bajki, stajesz się dla mnie całkowicie niewiarygodną osobą.

Koreański!? Zaraz chyba skocze z okna ze śmiechu!

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

WeeMan jest różnica między znamiem języka a potrafieniem się trochę dogadać,teraz trochę nie wierzę w to. Ja znam j.polski to mogę powiedzieć z czystym sercem,język angielski się uczę i jestem bardzo zadowolony ze swoich postępów,a j.niemiecki umiem na tyle by się dogadać,ale nigdy nie powiem że znam ten język,tylko że potrafię się dogadać jest różnica.

Sorry ziom

A poza tym ZMIEŃMY TEMAT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Cieszę się że nie robią z Takeshity takiego generic heela, który musi zawsze oszukać i stosować brudne zagrywki żeby coś ugrać i że sprzeciwił się DCF w kwestii pokazania Moxowi krzesła z bliska. Ich walka na Revolution zdaje się wedle życzenia Takeshity ma prawo odbyć się bez żadnych ingerencji - oby.  W przeciwieństwie do takiego Fletchera który żeby pokonać Speedballa potrzebował pomocy Okady, nie wydaje mi się aby było mu to aż tak potrzebne, to jest tylko Bailey, a Kyle ma już zbudowan
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Ichikabachika 2026 Data: 11.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #336 Data: 11.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: San Jose, California, USA Arena: San Jose Civic Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Bryan Danielson, Ian Riccaboni & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Sheffield March 2026 Data: 08.03.2026 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sheffield, South Yorkshire, England, UK Arena: Network Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2026 - Dzień 4 Data: 11.03.2026 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.164 Format: Live Platforma: Stardom World Komentarz: Haruo Murata & Makoto Oe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...