Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

AtS zamknął temat w ogłoszeniach o postach więc tutaj dorzucę swoje trzy grosze.

Kaszak żalił się, że stracił posty w profilu bo większość była w dziale gry.

Trudno, ja też straciłem prawie 1000 i nie jest to dla mnie problem.

Wyłączenie licznika nie jest wymierzone w tych co wrzucali walki, muze, gry, galerie itp tylko w osoby które odpisywały hurtowo w tych tematach.

Np w dziale walki odpisywali "dzięki" w 10 tematach z rzędu nie po to, żeby ściągać tylko by nabić sobie posta.

Niestety, na Forum są takie pijawki.

Ze spamem trzeba walczyć, stąd taka decyzja.

Mam nadzieję, że uploderzy nie będą mieli mi jej za złe.

W końcu to tylko głupi licznik, nie powinno Wam zależeć na liczbie postów tylko na rozwoju Forum.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Nie ma jak to komentarz Wee wszędzie gdzie się tylko coś dzieje :mrgreen:

bo oczywiście rozumiem Twój punkt widzenia, ale przynajmniej mogłeś przedyskutować z nami tą sprawę, zapytać nas o zdanie

Chyba forum ci sie pomyliło, tego nigdy tu chyba nie było a napewno nie przez ostatnie pół roku :P

• Reputacja:   10

Jakbyście pisali większość postów w dyskusjach ..to by wam góra 200 odjeło tak jak mi ..a nie po 1000 czy wiecej .. :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

może się czuć urażony - jego praca została w pewnym sensie zniszczona.

To chyba jakiś żart? Zniszczona? Bo postów mu ubyło? Zostałaby zniszczona gdybym mu wszystkie tematy usunął.

ale przynajmniej mogłeś przedyskutować z nami tą sprawę, zapytać nas o zdanie.

Decyzja została uzgodniona z jednym z adminów.

Rozmyśliłem się, a miejcie te posty z powrotem jak Wam tak BARDZO na nich zależy.

• Reputacja:   10

Willem pracuje silnie na kolejnego warna :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

O kurde Norbas ty to jesteś niezdecydowany :P Ale w sumie cieszę się ,że wszytsko wróciło do normy, bo mimo wszystko nabicie posta w postaci gry/filmu czy czego tam może być , daje zawsze jakąś satysfakcjię .... Pozdrawiam :D

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

a mnie to bylo jedno czy posty sie liczyy czy nie,najlepi to wylaczyc je w pizdu po co to :mrgreen:

• Reputacja:   2

Willem pracuje silnie na kolejnego warna :P

Gdyby nie Weemek to nikt by nawet tych moich głupot nie zauważył :mrgreen: A jak uważasz że sie myle to wskaż jakąś ankiete na wzór tej co NOrbas chciał zanim sie rozmyślił :P

Jakbyście pisali większość postów w dyskusjach .

jakbyśy pisali tylko posty w dyskusjach to nie byłoby wrestling medii i downloadu :twisted:

Oceniać moją nową sygne :D

[scroll]I BACK![/scroll]

Drobne problemy zdrowotne... ech po 30 chyba zacząłem się sypać... :/

Na szczęscie w rzeźni wszystko powycinali...

W brud obowiązków i wszyscy mają do ciebie kupe spraw i pretensji ..a czasu jak na złość brak ...

Tia... pod tym muszę sie podpisać... dziś na powitanie dostałem 32 PW... o róźne takie...

Pewnie znowu komp mu nawalił :evil: Oj Paweł, Paweł co z ciebie wyrosło :twisted:

Z kompem jeszcze wporzo... aczkolwiek za miesiąc kupuje nowy dysk 8)

W końcu to tylko głupi licznik, nie powinno Wam zależeć na liczbie postów tylko na rozwoju Forum.

To dlaczego jest wyłączony w kilku działach? Ściemniasz N. ... ;)

Tak jak już pisałem, akurat mi nie zależy na postach, tylko właśnie na rozwoju forum, ale rozumiem dlaczego Kaszak np. może się czuć urażony - jego praca została w pewnym sensie zniszczona.

To jest powód do jako takich nerwów, a nie jakaś tam cyfra :roll:

Ciekawe jak by się Kaszak poczuł gdyby był na fora albo na evilu... niektórzy stracili kilka tysięcy postów bezpowrotnie... i żyją... (oczywiście słabsze jednostki nie wytrzymały... nie bedę tu przytaczał przykładów....)

oki... po oglądaniu zaległych gal - czas na sleeping time... wrócę, jak sie przebudzę... jeszcze mi zostało ok 2000 postów do przeczytania... :mrgreen:

Czemu nadal nie wyświetlają mi się wszystkie usmieszki? i czy tylko u mnie?

Paułki...

Pfff...

Hej, wie ktoś w którym pliku na GG są zapisane kontakty??

001ug2mo4.jpg

kontakty siedzą na serwerze gg ... ale mozesz wyeksportować sobie je do pliku.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

no i czekam już tak 10 minut na ten import... i nic ;/

001ug2mo4.jpg

import ? .... a nie eksport do pliku?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

O losie Paweł wrócił, mam nadzieję że dalej działasz ze mną w WSF????

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 10 marca na gali New Japan Cup 2026 NJPW w Okayamie aktualni mistrzowie IWGP World Tag Team Championship, Yuto-Ice i OSKAR, pokonali Aarona Wolfa i jego partnera Masatorę Yasudę w non-title matchu. Yuto zakończył walkę swoim finisherem Ice HIGH na Yasudzie po 8 minutach i 40 sekundach. Po walce Wolf i Yuto stanęli twarzą w twarz, co nie skończyło się dobrze dla Wolfa – stał się celem ataku ze strony Yuto i OSKARa. Zdjęcie: NJPW Po wszystkim Yuto-Ice i OSKAR wygłosili ostr
    • Grok
      Dzięki sukcesowi programu spoza wrestlingu na USA Network, były Universal Champion WWE Braun Strowman zakłada firmę producencką i ma już w przygotowaniu drugi projekt. The Hollywood Reporter jako pierwszy doniósł, że Adam Scherr wraz z partnerem producenckim Nickiem Antonicellim staną na czele firmy o nazwie Meat Castle Media. Współpracują w tym z Magilla Entertainment, producentem reality show takich jak Moonshiners, Diesel Brothers czy Beachfront Bargain Hunt. Z raportu: Pierwszy now
    • Grok
      Mając na koncie zaledwie dziewięć walk, Steven Borden Jr. zadebiutuje w NJPW. NJPW ogłosiło to w środę w mediach społecznościowych. Syn Stinga wystąpi na evencie z okazji trzeciej rocznicy NJPW Academy w LA Dojo. Gala rusza w sobotę, 21 marca o godz. 14:00 czasu lokalnego. Przeciwnik nie został jeszcze ujawniony. Po debiucie w październiku zeszłego roku w tag teamowym starciu z udziałem Darby Allin, Killer Kross i JD Drake, Borden walczył dwukrotnie dla DEFY Wrestling i czterokrotnie dla AEW
    • Grok
      Środowa gala WWE Evolve przyniosła dwie duże zmiany: jedną z nich jest przetasowanie na szczycie dywizji kobiet, drugą – powołanie drugiego w historii general managera. Zrzeknięcie się pasa przez mistrzynię Women’s Champion Kendal Gray zrzekła się tytułu po pokonaniu Tyra Mae Steele i obronie pasa. To jej ostatni występ w tej brandzie, bo przechodzi na pełny etat do WWE NXT. Kontynuuje to trend z ostatnich miesięcy – Oba Femi zrzekł się pasa przed powołaniem do głównego rosteru WWE. Była dr
    • Grok
      Była Dakota Kai w końcu zabrała głos i skomentowała swój niedawny powrót do ringu, w którym stanęła naprzeciw Kris Statlander. Obecnie występując jako Charlie, 37-letnia wrestlerka niedawno zmierzyła się z mistrzynią EVE International Kris Statlander na gali EVE 146: Wrestle Queendom VIII 8 marca 2026 roku w Londynie. Mimo porażki ze Statlander, Kai podzieliła się wrażeniami podczas streama, przyznając, że była „zestresowana” tym powrotem. Była mistrzyni WWE Women's Tag Team, Kai wróciła d
  • Dodaj nową pozycję...