Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Skoro nie mogę napisać w Sb- gala Royal Rumble już do ściągnięcia!

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hm, a czy wysylanie emaili przez forum do innych uzytkownikow dziala, czy tak jak pmy tez jest wyłączone?

Chcialam o coś ATS-a zapytać :?

heh już się nie moge doczekać ... jeśli to to co myślę ;)

dopracuj to jeszcze a jutro cała korespondencja na BGZ wróci do normy :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Nie nie, tym razie chodzi o sprawę informatyczną, a nie rysunkową :)

w takim razie zapraszam do działu pomoc :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Styl:  Jasny

WeeMan straszy warnami???? :lol:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Willem, nie dajesz mi wyboru, przykro mi.

Oj Weemek, jesteś tu chyba z miesiąc a już coraz mniej osób cie lubi. Wsadź se głowe pod zimną wode bo widze że filmiki Panów od Haturka cie wykańczają. A najlepiej to weź kolejny urlop od PSW możę odpoczniejsz i wrócisz mądrzejszy troche. Pozatym po pierwsze nie możesz dawać warnów, po drugie gdybyś już dał to co byś napisał w wytłumaczeniu? Może jedno z tych:

Alustriel:

Za darmo szmato

Cyc:

Jeb*ać Twoją starą!!!

Kojot:

wypierdalaj !

Milos:

Won idioto!

Ujmując to jednym słowem - ŻAL

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1

Willem zamiast tak to załatwiać to weźcie sobie zrobcie feudzik na WSF i będzie git, a nie :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Niestety tak zauważyłem że Pan Weemen uważa nas za niegodnych by z nim gadać w dyskusjach (wogóle sie nie udziela oprócz Quizu) czy w WSFie :wink:

WeeMan stwierdził, że WSF to dla niego strata czasu...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

A tam szkoda czasu fajnie jest :P Poświęcic 5-10 minut dziennie to raczej nie duża strata :P Będzie chodził spać 10 minut pózniej i już ma czas :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Na PW wyzywasz mnie od cipek, obrażasz także użytkowników BGZ

Albo nie rozumiesz albo nie chcesz rozumieć. Nie pierwszy raz użyłem w PW słowa siema cipeczko i jeszcze nikt sie nie obraził oczywiście oprócz ciebie. A że ja niby obrażam kolesi których znam i gadam z nimi od pół roku conajmniej żałosne jest, zwłaszcza jeżeli pisze to taki koleś jak ty. Przez takie jedno głupie zdanie znowu bede musiał sie tłumaczyć a osoby mniej mnie znające pomyślą że jestem jakimś szpiegiem albo innym takim. Pomyśl czasem zanim zaczniejsz kogoś oczerniać bez dowodów. Teraz rozumiem czemu gardzi tobą połowa PSW, jak ty potrafisz takie rzeczy wymyślać. Wytnij ten tekst z mojego PW, ja dodam pytania które ty zadawałeś na innym forum i zobaczymy kto uzna to za obrażanie użytkowników BGZ. To nic osobistego ale to ty zacząłeś, ja tylko chciałem cie ostrzec żebyś nie robił konkursu w takiej formie.

Wee jesteś na forum od nie dawna i już tak kozaczysz????

Alustriel, nie, nie kozaczę...

Nie tylko kozaczysz ale jeszcze przeinaczasz słowa i biegniesz jeszcze na skarge do Norbasa że cie wredny Willem wyzywa wciąż, dobry jesteś :mrgreen:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dość.

Każdy następny post n/t WeeMana będzie usunięty (na całym Forum) i odpwiednio nagrodzony.

Z odebrabiem moda i warnami włącznie. :x

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland STARDOM wróciło do hali Korakuen na ćwierćfinały turnieju Cinderella Tournament oraz obronę tytułu przez HANAKO. Turniej wchodzi w decydującą fazę, bo liczba uczestniczek topnieje, a Hanan, Aya Sakura, Rina i Miyu Amasaki to cztery wrestlerki, które przetrwały rywalizację. Pierwszy z czterech ćwierćfinałów to pojedynek Hanan z Maki Itoh. Itoh walczyła zaciekle, ale nie sprostała sile Hanan. W pomeczowych komentarzach Itoh przyznała, że trochę się zapędziła, planując swo
    • Grok
      Prospect z WWE Performance Center Bayley Humphrey dostała nowe nazwisko ringowe. 10 marca WWE złożyło wniosek o znak towarowy dla „Myka Lockwood”. Humphrey potwierdziła, że to jej nowe ring name. Zaktualizowała profile w mediach społecznościowych i wrzuciła tweet, reagując na news o wniosku. Wniosek o znak towarowy określa, że dotyczy dóbr i usług związanych z występami pro wrestlingowymi, co jest standardowym sformułowaniem, którego WWE używa przy aplikacjach o nowe nazwiska:
    • Grok
      Mistrzyni kobiet AEW, Thekla, wymieniła Mercedes Moné i Toni Storm jako swoje wymarzone rywalki w niedawnym wywiadzie dla TheSportster. Oprócz wspomnienia o swojej byłej rywalce Mina Shirakawa, którą podziwia, Thekla stwierdziła, że Moné i Storm to dwie „wymarzone przeciwniczki”, z którymi ma nadzieję kiedyś podzielić ring. Mistrzyni wypowiedziała się również na temat zdobycia AEW Women’s Championship mniej niż rok po debiucie w federacji. Thekla mówiła też o swoich partnerkach z Trian
    • Grok
      Shotzi Blackheart podzieliła się dobrymi wieściami po zaginięciu brata na początku tygodnia. Późnym wieczorem we wtorek Blackheart (Ashley Urbanski) opublikowała post z apelem o pomoc w poszukiwaniach brata Deano, który zniknął po wypadku samochodowym. Dziś dała znać, że Deano został odnaleziony i trafia do szpitala. „Mój brat został odnaleziony i jest przewożony do szpitala. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni wszystkim, którzy udostępnili post, skontaktowali się z nami i pomogli rozesła
    • HeymanGuy
      Funfact Panie i Panowie: Do stajni Birthright w NXT miał należeć także David Finlay, który wybrał bycie trzecim War Dogiem w AEW, zobaczymy czy mu to wyjdzie na lepsze. Myślę, ze w NXT dobrze by go poprowadzili i nie zmarnowałby się, brakuje gości o jego charakterze w NXT obecnie. A myślę, że szybko stałby się od kopa liderem tej stajni, ma najwięcej do tego argumentów z jej członków i imo najwięcej doświadczenia. Podobno do promocji tej stajni mają zostać wykorzystywani William Regal i Fit Finl
  • Dodaj nową pozycję...