Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kurde ciekaw jestem co wy robicie jak BGZ nie działa, jakaś awaria itp.? :mrgreen:

Jak forum nie działa to już pytam na gg Ioota , potem Modja a jak on nic nie wie to to ide na siłkę się wyżyć :twisted: i wtedy jakoś ten czas przeleci ... I tak na siłce myśle o moim kochanym forum :twisted:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Albo wchodzi na pewnie niezbyt tu lubiane forum gdzie go czasem widuje :mrgreen:

A ty Willuś nie zaczynaj :twisted: Wchodzę raz na tydzień ..... tylko zobaczyć grafiki owych userów .... przeciez się nie udzielam tam !!!!!! A ty za to wpadasz tam często :evil:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Może jesteście tajnymi agentami hałtury? :lol:

(żarcik mały, jakby ktoś miał wątpliwości :P )

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

modjo się nie odmienia :P

tak jak Lobo na przykład :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10

Ja już o odmianie mojego nick'a nie bedę zaczynał :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

Dla wszystkich zainteresowanych dalszymi losami Kameleona, Pawulona,

Hitmana, Spider Loca etc. etc. mam wiadomość że teraz osobnik ten występuje

pod osobowością Rampage'a.

Mało tego robi mi reklame :D

jak? ma mój awatar gif, z kręcącym się world title WWE na którym w miejscu

posiadacza pasa jest napis "modjo" :D

pozdro dla xeroboja :P

xero6fu.th.jpg

WeeMan, jeśli można spytać skąd taki problem z oczami?

Rampage, lamo :P wiem że to czytasz hłe hłe

hłe hłe ...kurde bele hłe hłe ....swoją drogą jeszcze jakby tego używał to pomyliłbym go z tobą :P

Co to za lamerzy z chałtury nie dośc że ukradają rzeczy z BGZ to jeszce pokazują je na chałtury co za cwele. Niech se same zrobią!!

Zrobiłem userbar'a dla grafików i osób popierających nudność oglądania wciąż tych samych motywów w sygnach ...

sygny6aw.jpg

jeżeli podzielasz opinie - noś go w podpisie !

ioot widze, że moje słowa cie ruszyly 8)

baaardzo mi się podoba ten userbar :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   2

A ja sie tak ostatnio zastanawiałem co to za Rampage tam się rządzi, czy Kondor czy jak tam teraz Hatureq sie nazywa jakiegoś nowego wytrzasnął czy ja jestem aż tak ślepy że nigdy go nie widziałem

Co to za lamerzy z chałtury nie dośc że ukradają rzeczy z BGZ to jeszce pokazują je na chałtury co za cwele. Niech se same zrobią!!

Musieliście taki moment wybrać :P , właśnie miałem na oku jedną fajną sygne z konsoli.pl (zaraz na skarge poleci jeden taki. Pozdro LK)

Mało tego robi mi reklame :D

jak? ma mój awatar gif, z kręcącym się world title WWE na którym w miejscu

posiadacza pasa jest napis "modjo" :D

pozdro dla xeroboja :P

Obrazek

wiesz nie potrzebnie to zrobiłem... bo tylko sobie obciachu narobiłem z tym gównem które miałem w jako avatar... i powiem ci ty też to ściagnij bo shitowo to wyglada... pewnie zaraz bana dostane a to zostanie usuniete...ale chciałem ci oznajmić że to gównianie wyglada... daj se stary siana z grafiką :]

Wee miałem właśnie to samo napisać ... i nie kasujcie wypowiedzi tego Rampa bardzo mi sie spodobała i pieknie pokazuje prostote jej autora ... eeeh

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Będę musiał nadrobić, choć już komentatorzy w meczu LAL wspominali o tym, więc wiedziałem co się kroi. Oglądałem z nocy na razie mecz Lakersów i potwierdzili, że bez Lebrona może nie są lepszą druzyną, ale na pewno bardziej zbalansowaną. Duet Luka-Reaves są ich szansą w kolejnych sezonach na miśka, oczywiście jeśli odpowiednio ich obudują - tak jak to zrobili w Dallas z Luką. Wrócił vibe z początku sezonu w Lakers - w zasadzie od pewnego momentu bawili się z Edwardsem i spółką, La Zabawa
    • Grok
      Sobotonny odcinek AEW Collision przyciągnął średnio 370 000 widzów na TNT – to wzrost o 1,4 procenta w porównaniu z poprzednim tygodniem. Jest to drugi najniższy wynik widowni dla tego show od 24 stycznia. W kluczowej grupie 18-49 Collision zanotował rating 0,05. To spadek o 16,7 procenta względem zeszłego tygodnia i najniższy wynik w tej demografii od odcinka z 24 stycznia. Program musiał zmierzyć się z potężną konkurencją: Fox nadawał World Baseball Classic, który przyciągnął największą wi
    • Bastian
      W głównym rosterze odliczanie do WM42, a i w NXT spory młynek, bo na horyzoncie Stand&Deliver, potem sezon po WM i pewnie kilka osób trafi na RAW lub Smackdown. Długa kolejka chętnych do głównego tytułu zarówno u pań, jak i u panów. Jacy Jayne ma pas, za tydzień walka z Sol Rucą i Zarią, chętne na kolejne szanse są Lola Vice (który to już raz?) i Kendal Grey. Ciekaw jestem, kto wygra za tydzień w Houston. Koniec panowania Jayne wydaje się bliski, ale mogą ją zostawić z pasem do Stand&am
    • GGGGG9707
      A tego to nie sprawdzałem nawet ale w takim razie to kolejna nędzna próba samoobrony przez WWE. Dziwna strategia zamkniętej twierdzy udając że wszystko jest super a negatywne opinie to tylko hejterzy, ludzie którzy nie mają pojęcia o biznesie albo boty. Bardzo słabe pojęcie ale z drugiej strony nie dziwne po tym co TKO odstawia. Ostatnio sobie pomyślałem jaki może być ich następny krok aby obrzydzić wrestling i w sumie po tym jak rok temu weszły stoły sponsorskie, była drabina sponsorka (w
    • Grok
      Piątkowy odcinek WWE SmackDown na USA Network przyciągnął średnio 1,19 miliona widzów, co oznacza spadek o 13,7 procenta w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To najniższa widownia, jaką SmackDown zanotowało na USA od 23 stycznia – czyli przed wprowadzeniem przez Nielsen nowego sposobu liczenia wskaźników za pomocą systemu Big Data + Panel. Odcinek skupiał się na skutkach wydarzeń z gali Elimination Chamber i zmianie mistrza WWE Championship, gdy Cody Rhodes pokonał Drew McIntyre. Wskaźnik w g
  • Dodaj nową pozycję...