Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Willem jest taki cwany a większość postów ma tu i w piłce nożnej - 329, także w ogóle się nie wypowiadaj na ten temat...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Każdy powienien pisać to co chce, wypowiadać się zgodnie z tematem, bez używania niecenzuralnych słów, a co do Gadulca to właśnie o to w nium chodzi.

Więc Drodzy Forumowicze nie jest ważne kto ile ma postów tylko jak się udziela i w jaki sposób.

Och piekne to bylo.... :lol:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Pisać co się chce oczywiście w Gadulcu, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał.

Spoko Alustriel

Kurde myślałem sobie, że wyjdę dzisiaj na miasto a tu pie...... pogoda, deszcz, ale mam ferie :(

• Reputacja:   2

Willem jest taki cwany a większość postów ma tu i w piłce nożnej - 329, także w ogóle się nie wypowiadaj na ten temat...

Myślenie nie boli alustriel, zobacz na te procenty które wypisał IOOT i wtedy sie odzywaj, nawet Maciek z Klanu zauważy różnice między 44 a 22%. Każdy ma dużo postów w offtopie ale nikt k..... nie ma 44% hehehehe. Po co ci był super mod jak ty nie wychodzisz poza offtop, wsf i girls galery :mrgreen:

Więc Drodzy Forumowicze nie jest ważne kto ile ma postów tylko jak się udziela i w jaki sposób.

Zobacz ostatnie gadulcowe wypowiedzi Alustriela na ostatnie 30 postów z 25 to dwu wyrazówki typu "o jasne" "ja mam" "tak mówiłem" :P

Właśnie myślenie nie boli Willem, więc powinieneś swoją mądrą głową wpaść na to, że jak mam moda w OFF TOPIE, to powinienem się w nim udzielać, więc logiczne jest to że mam najwięcej procent...pffff...no super inteligent z ciebie...o losie.

No Aluś ma racje, jak jest Modem to może pisać co chce i kiedy chce. PoOozdro :wink:

Właśnie myślenie nie boli Willem, więc powinieneś swoją mądrą głową wpaść na to, że jak mam moda w OFF TOPIE, to powinienem się w nim udzielać, więc logiczne jest to że mam najwięcej procent...pffff...no super inteligent z ciebie...o losie.

To zakładaj tematy a nie piszesz pierdoły, od 13 grudnia to chyba w porywach 3 założyłeś, mod w offtopie z ciebie genialny :mrgreen:

No Aluś ma racje, jak jest Modem to może pisać co chce i kiedy chce

Każdy może pisać co chce i kiedy chce tylko niektórym usuwają a niektórym nie :twisted:

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie przeżywaj Willem, :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

Wkurzyłem się, miałem mieć jutro wolne i przed chwilą do mnie dzwonił kierownik czy mógłbym przyjść na rano bo jednemu kolesiowi od nas wiatr dachówki z dachu pozrywał i chce jutro wolne.

Zgodziłem się, ale i tak jestem wkurzony, miałem mieć wolne jutro :evil:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

To normalnie Ci współczuje!!! Ale na pocieszenie powiem Ci, że ja też jutro idę do pracy!!! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Nie przeżywaj Willem, :P

Chyba próbujesz gonić w postach naszego mistrza gadulcowego :lol:

Lepiej zajmij sie "Panem" Badziewiarzem bo słyszałem że się ciebie nie boi wcale. Pokaż prawdziwe oblicze IOOTa banowacza :D

• Reputacja:   4

Nie chcę robić offtopu w temacie o BGZetowym nałogu i nie chcę zakładać nowego tematu dlatego napiszę tutaj:

Dla mnie jest nałogiem. Codziennie trzeba wejść na BGZ bo nie wytrzymam. Prawda jest taka że bez tego forum nie moge żyć

Kurde ciekaw jestem co wy robicie jak BGZ nie działa, jakaś awaria itp.? :mrgreen:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10

Lepiej zajmij sie "Panem" Badziewiarzem bo słyszałem że się ciebie nie boi wcale. Pokaż prawdziwe oblicze IOOTa banowacza

Cooooo ??

Badziewiarz !! Where Are You ?? Pokaż się i stań ze mną klawiatura w klawiaturę !!

:twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Ja, poszedłem na piwko, ale za każdym razem jak wracałem do domu, to patrzyłem czy już działa!!! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Będę musiał nadrobić, choć już komentatorzy w meczu LAL wspominali o tym, więc wiedziałem co się kroi. Oglądałem z nocy na razie mecz Lakersów i potwierdzili, że bez Lebrona może nie są lepszą druzyną, ale na pewno bardziej zbalansowaną. Duet Luka-Reaves są ich szansą w kolejnych sezonach na miśka, oczywiście jeśli odpowiednio ich obudują - tak jak to zrobili w Dallas z Luką. Wrócił vibe z początku sezonu w Lakers - w zasadzie od pewnego momentu bawili się z Edwardsem i spółką, La Zabawa
    • Grok
      Sobotonny odcinek AEW Collision przyciągnął średnio 370 000 widzów na TNT – to wzrost o 1,4 procenta w porównaniu z poprzednim tygodniem. Jest to drugi najniższy wynik widowni dla tego show od 24 stycznia. W kluczowej grupie 18-49 Collision zanotował rating 0,05. To spadek o 16,7 procenta względem zeszłego tygodnia i najniższy wynik w tej demografii od odcinka z 24 stycznia. Program musiał zmierzyć się z potężną konkurencją: Fox nadawał World Baseball Classic, który przyciągnął największą wi
    • Bastian
      W głównym rosterze odliczanie do WM42, a i w NXT spory młynek, bo na horyzoncie Stand&Deliver, potem sezon po WM i pewnie kilka osób trafi na RAW lub Smackdown. Długa kolejka chętnych do głównego tytułu zarówno u pań, jak i u panów. Jacy Jayne ma pas, za tydzień walka z Sol Rucą i Zarią, chętne na kolejne szanse są Lola Vice (który to już raz?) i Kendal Grey. Ciekaw jestem, kto wygra za tydzień w Houston. Koniec panowania Jayne wydaje się bliski, ale mogą ją zostawić z pasem do Stand&am
    • GGGGG9707
      A tego to nie sprawdzałem nawet ale w takim razie to kolejna nędzna próba samoobrony przez WWE. Dziwna strategia zamkniętej twierdzy udając że wszystko jest super a negatywne opinie to tylko hejterzy, ludzie którzy nie mają pojęcia o biznesie albo boty. Bardzo słabe pojęcie ale z drugiej strony nie dziwne po tym co TKO odstawia. Ostatnio sobie pomyślałem jaki może być ich następny krok aby obrzydzić wrestling i w sumie po tym jak rok temu weszły stoły sponsorskie, była drabina sponsorka (w
    • Grok
      Piątkowy odcinek WWE SmackDown na USA Network przyciągnął średnio 1,19 miliona widzów, co oznacza spadek o 13,7 procenta w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To najniższa widownia, jaką SmackDown zanotowało na USA od 23 stycznia – czyli przed wprowadzeniem przez Nielsen nowego sposobu liczenia wskaźników za pomocą systemu Big Data + Panel. Odcinek skupiał się na skutkach wydarzeń z gali Elimination Chamber i zmianie mistrza WWE Championship, gdy Cody Rhodes pokonał Drew McIntyre. Wskaźnik w g
  • Dodaj nową pozycję...