Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

to samo co Browar : "BGZ SUX" - zkumali sie chłopaki ...

915802072594e34bce782c.jpg

wow...ale ziomusie, przecież Johnny sie odrodził podobno na nowo i miał zostać z nami najlepszym forum w polsce wrestlingowym i to są jego własne słowa...a browarowi też nie wiem co odwala przecież sam też uwazał ze bgz najlepsze jest a teraz dla niego sux...f**k nie rozumiem czegoś takiego a zreszta co mnie to obchodzi jak i tak BGZ RLZ!!

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

czyli bez moda nie warto jest juz zakladac nowych tematow i brac udzialu w dyskusjach ?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

no ok...ale to że nie ma moda to jest powod do obrazy sie na wszystkich i wyskakiwac z opisem BGZ SUX...?? Wg.mnie to jest śmieszne...jakbym ja np.stracił moda to nic by sie nie stało i dalej bym uczęszczał na bgz tak jak teraz...

• Reputacja:   0

raczej ciezko bedzie mu sie udzielac z banem na pisanie.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

ja tam osobiście nic do niego nie mam ale to żeby tylko być okej dlatego zeby miec moda to jest troche chore...ja sie tutaj z wami czuje jak w jednej wielkiej świetnej rodzinie i nie ważne czy mam moda czy nie to i tak bede tutaj zawsze z wami, jedyne co mogłoby mi tutaj zabronic uczesczać to ban, bo innaczej zawsze będe tutaj wracał...Wszystkich was szanuje i jestescie moją internetowa rodziną i żadne zabranie moda napewno by mnie od was nie odsuneło...

• Reputacja:   1

jak dzieci fochy walą, obrażają się bleee nie lubie takich 8) ... nie powiem że ja sie czasem z kim nie pokłuce, ale ile to jeden dzień sie nie gada, nie widzi a na drugim ten ktorego była wina zachodzi normalnie "stray idziesz na piwo?" i idziemy normalnie nawet o tej kłotni wspominając.. bo po co :?:

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

God damn, mam głupie wrażenie, że moje lenistwo mi wyjdzie dzisiaj bokiem..

Po pracy, czyli całkiem późno na robienie prania. Tym bardziej, że do jutra musi wyschnąć. No, ale Bóg dał człowiekowi pralkę nie po to, żeby stała. Tyle, że nic za darmo - powymyślał też różne przeszkody na naszej krótkiej drodze do czystych, pachnących, miękkich jak aksamit ubrań. A co? A mianowicie kolory. Kaplica.

Nie zniechęciło mnie to. Twardo uruchomiłem bęben maszyny losującej.. Tfu, to nie ta audycja..

Włączyłem pralkę. Ilość proszku była idealna. Ale na pewno? Tak, o ile chce się zrobić jedno pranie. A ja potrzebowałem dwa. No i trudno, wszystko do jednego worka - dżinsy nowe, czyli na bank zafarbują.. A razem z nimi w tańcu za małą, okrągłą szybką majaczą kolorowe koszulki, najczęściej jasne, gdzieniegdzie tylko "zabrudzone" plątającą się w okolicy czarną, granatową, lub jeszcze inną skarpetką.. Woda już nabrała złowieszczo ciemnej barwy, powodując szybsze bicie mojego serca..

Postawiłem dzisiaj wszystko na jedną kartę. Czyli na pewno będzie czyste. Na pewno pachnące.. Tylko, cholera, nie mam zielonego pojęcia, czy cokolwiek jeszcze będzie się nadawło do włożenia na siebie..

Mały tip dla piorących.. Piorę tylko w 30 stopniach, bo rzeczy nie są bardzo zabrudzone. Wtedy, nawet jak coś zafarbuje, zazwyczaj z powodu zbyt niskiej temperatury niepożądana farba nie wnika w inne tkaniny, przez co nie zabarwia ich.. A może mi się tylko tak kiedyś zdawało.. Rozwiązanie konkursu już jutro, kiedy wszystko wyschnie. Jak ja będę mógł spać spokojnie teraz... :cry:

chcelatooo.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Mały tip dla piorących.. Piorę tylko w 30 stopniach, bo rzeczy nie są bardzo zabrudzone. Wtedy, nawet jak coś zafarbuje, zazwyczaj z powodu zbyt niskiej temperatury niepożądana farba nie wnika w inne tkaniny, przez co nie zabarwia ich.. A może mi się tylko tak kiedyś zdawało.. Rozwiązanie konkursu już jutro, kiedy wszystko wyschnie. Jak ja będę mógł spać spokojnie teraz... :cry:

zależy jaki mix kolorków walnąłeś ;) ja raczej białe ciuchy piorę osobno... :P ale przy temperaturze 30 stopni chyba nic złego nie powinno się zdarzyć... chyba... że proszek był od Ruskich :mrgreen: ...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Co ty Dałeś DD ??!! ...Jak masz takie cos pisac to w ogóle może nie pisz .. :evil:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...