Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie ma to jak granie z kumplami w SD vs RAW :D 8 osobowy turniej :D Furore zrobił kumpel z Flairem, któremu udało się wygrać walkę stosując same chopsy :D :D :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dla roztrzepanych :P

W nocy z soboty na niedzielę zmieniamy czas z letniego na zimowy. W niedzielę, 29 października, nad ranem wskazówki zegarów cofamy z godz. 3.00 na godz. 2.00.

Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Czas letni zacznie znów obowiązywać 25 marca 2007 r.

Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października.

Stosowanie czasu letniego pozwala wiosną, latem i wczesną jesienią na "przedłużenie" zegarowego dnia o godzinę. Dzięki temu dłużej korzystamy wtedy z dnia i naturalnego światła.

Z konsekwencjami zmiany czasu na zimowy muszą się liczyć podróżni korzystający z komunikacji kolejowej. O godz. 3.00 nad ranem w niedzielę, kiedy trzeba przesunąć wskazówki zegarów na 2.00, pociągi staną na godzinę, by dostosować rozkład jazdy do nowego czasu.

Spółka PKP Przewozy Regionalne zatrzyma w nocy łącznie 25 swoich pociągów. Podobnie postąpi inny kolejowy przewoźnik, PKP Intercity.

"Podwójny czas" - letni i zimowy - stosuje się w około 70 krajach na całym świecie. Obowiązuje on we wszystkich krajach europejskich - z wyjątkiem Islandii - i wielu innych, m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. Jedynym wysoko uprzemysłowionym państwem, które nie wprowadziło czasu letniego, jest Japonia.

Kraje europejskie położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Wszystkie kraje Unii Europejskiej (niezależnie od tego, w jakiej leżą strefie czasowej) zmieniają czas jednocześnie. Reguluje to unijna dyrektywa. (reb)

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Dzięki Norbas, chyba zaspałbym do roboty (na 8 :x )..

EDIT: tfu, byłbym godzinę wcześniej :mrgreen:

chcelatooo.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Ale poracha Norbas THX!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

W niedziele rano do roboty ?? Jednym slowem masz przesrane :P

Bobek, jak spotkasz kiedyś jakiegoś Morfeusza i wybierzesz zieloną pigułkę.. Welcome to real world, boy :mrgreen:

chcelatooo.png

LegendKiller nie spodziewałem sie tego po Tobie.

Mam nadzieje że bedziesz się tam dobrze bawił. Powodzenia

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Modjo, czy ty mi coś insynuujesz ? :P Wiem o co Ci chodzi i pytam, czy robienie czegokolwiek poza BGZ jest już przez Ciebie jako przejście gdzie indziej ?

to tak jakbyś wstąpił do wermahtu :twisted:

a że wcześniej byłeś w legii cudzoźiemskiej to inna sprawa ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

czy robienie czegokolwiek poza BGZ jest już przez Ciebie jako przejście gdzie indziej ?

Tak se to tłumacz.

Ja to traktuje jednoznacznie i właśnie pogrzebałeś swoją szanse na odzyskanie moda. W tej kwestii jesteś już na BGZ spalony.

94370642845de365932a94.jpg

To ty jakas okrojona wersje Morfeusza chyba spotkales bo jeszcze nie spotkalem czlowieka co ma na 8 rano w niedziele do pracy ;)

Wierz mi, że też tak chciałbym :) Ale póki co, to jestem w trakcie przebranżowywania się, tylko zanim oleję obecną robotę wypada coś innego mieć juz na oku..

I tak swoją drogą. Te wszystkie sklepy otwarte od dziesiątej, i tak dalej, to myślisz, że niby co? Tam jest zawsze w cholerę rzeczy do roboty, zanim się otworzy :(

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Thom Fain Górki i doliny joshi puroresu potrafią przyprawić o zawroty głowy, a to szczególnie prawda na początku 2026 roku. Mistrzynie mogą przegrać we wtorek, a dwa tygodnie później te same mistrzynie wprawiają kibiców w Tokio w osłupienie. Na gali Dream Star Fighting w niedzielę w Nagoi pierwsze w historii mistrzynie Marigold 3D Trios Championship zaliczyły porażkę w walce trios zaledwie sześć dni przed swoją debiutancką obroną pasa. A zespół, który zmierzy się z nimi 14 marca, zgarną
    • Grok
      Nowy talent dołączył do WWE ID. W mediach społecznościowych ogłoszono, że Jimmy House otrzymał kontrakt WWE ID od trenera Timothy'ego Thatchera podczas eventu Rhodes Wrestling. Na X House przedstawia się jako trener siłowy, czarny pas BJJ, profesjonalny zapaśnik, powerlifter i kulturysta. Występował w Reality of Wrestling, RCW, RWA oraz Future Stars of Wrestling. Niedawno pojawił się w listopadowym odcinku ROH, gdzie przegrał z The Dark Order w trios squash matchu. Akademia Rhodes Wrestl
    • Grok
      Timothy Thatcher zmierza do Bloodsport. Josh Barnett ogłosił w niedzielę, że obecny trener WWE ID dołącza do Bloodsport XV, który odbędzie się 17 kwietnia w ramach tegorocznego The Collective. Thatcher został zwolniony z WWE w 2022 roku, ale niedawno wrócił jako trener prospektów WWE ID. Kontynuuje występy na niezależnej scenie z talentami ID, a także błyszczał na Evolve, gdzie mierzył się z takimi fighterami jak Charlie Dempsey i Keanu Carver. Pete Dunne, występujący obecnie w Raw jako
    • Grok
      AJ Styles ujawnił swoją nową rolę w WWE. Przyszły członek WWE Hall of Fame opowiedział o swoich nowych obowiązkach w premierowym odcinku swojego podcastu Phenomenally Retro. Choć podcast głównie kręci się wokół miłości Stylesa do gier wideo, to jednak poruszył też temat swojej posemerytalnej roli w WWE po zejściu z ringu na Royal Rumble. Chodzi o wsparcie dla młodych talentów. „Siedzę w necie i scoutuję talenty, bo to będzie częścią mojej pracy w WWE. Szukam perełek i myślę, co mogę dla nich
    • Grok
      Na najbliższym Raw odbędzie się walka o tytuł Intercontinental. W niedzielę ogłosił to Adam Pearce: nowy mistrz Penta zmierzy się w pierwszej obronie pasa z Original El Grande Americano (Chad Gable). Wszystko zaczęło się od segmentu w zeszłotygodniowym odcinku, gdzie Americano życzył Pencie powodzenia w walce o tytuł i zapowiedział, że sam chciałby o niego powalczyć. Penta się zgodził, a potem zgarnął pas, pokonując Dominika Mysterio dzięki nieporozumieniu w Judgement Day. Poza krótkim reign
  • Dodaj nową pozycję...