Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja moge założyć w HydeParku ,ankieta będzie trwała tydzień nagroda to tygodniowy ban. ( Mam nadzieję że j abana nie dostane)

sws.png

31576.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Hassio, powiedz, że Shark Boy i Abyss to najlepsi wrestlerzy jakich w życiu widziałeś. A, i nakłoń jakiegoś admina, żeby dał mi moda :mrgreen: .

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   3

Dlaczego bez bana? ja to wymysliłem i tak ma być... po pierwze kara dla spamującego... a po drugie nie spamerek... tylko SPAMER tylko w ten sposób mozna to załatwić... ale widzę, że Hassio wymięka... :twisted:

001ug2mo4.jpg

To ustalmy na jaki okres czasu ta ranga pójdzie do wygranego i możemy zaczynac :P

EDIT: Spamer, niech ci już bedzie. A co do bana to niech bedzie ban na jeden dzień. Wygrany go dostanie ale wtedy kiedy bedzie chciał xP

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   0

Temat założony może za wcześnie jak co to edytowąc go , ale raczej tam wszytko ok .

sws.png

31576.png

Z jednej strony to nie jest najgorsze rozwiązanie ;) Odpowiedzialność ciążąca na barkach modka jest zgoła mniejsza niż ta spoczywająca na adminie. No i modek może sobie pozwolic na nieco więcej ;) Nie podobała mi się tylko argumentacja Norbasa. Przez okres zajmowania stanowiska admina pomogłem paru ludziom, a jedynie ALUSTRIEL miał jakiekolwiek obiekcje. Nie wiem wiec na jakiej podstawie wyciągnąłeś owe wnioski o domniamanej niedojrzałości emocjonalnej. Wątpie, by ktokolwiek pozostał obojętny wobec dosyc sporej liczy prowokacji i zaczepek ze strony wymienionego już wcześniej użytkownika. Znając Twoją impulsywność skończyło by się to permamentnym banem ;) To tyle jeśli chodzi o moje stanowisko w tej sprawie.

Pewnie Norbas nie ma czasu więc ja ci pomoge zrozumieć. Grasz "Strażnika Texasu" i czepiasz się jakiś głupot typu brak przecinków w tekście jakby każdy nie miał co robić w domu tylko sprawdzać interpunkcje. Sens posta się liczy a nie to czy ma wszystkie przecinki jak należy. Zarzut drugi bezsenowne ostrzeżenia za offtopy przyznawane niektórym tylko osobom bo Hassiowi oczywiście nie choć co drugi post to offtop :D typu "dzisiaj miałem w-f i palec skręciłem" czy inne takie. Zarzut trzeci problemy z obsługą techniczną forum bo twoje ostrzeżenia prawdopodobnie powodowały że niektórzy userzy przez pewnien czas nie mogli wchodzić na forum co także prowadziło do tego że zapracowany Norbas miał jeszcze więcej pracy przy usuwaniu twoich błędów.

Edytowane przez Gość

Nie na jakiś czas.... na stałe!!! :twisted: ja się nie boję jak przegram... trudno ^^ zasady są twarde :P a ban na tydzień... koniec kropka.... albo wchodzisz... albo Pffff

Edytowane przez Gość
001ug2mo4.jpg

Chyba jednak Hassio wymiękłeś... miałem jeszcze zamiar dorzucić rangę moda na szale.. ale chyba byś się posrał ze strachu... :twisted::twisted: :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

Goń się? Hehehe :twisted: nie tylko o rangę... także tygodniowy ban... i powinieneś dostać kopa za to, że głosowałeś przeciwko mnie... ^^

001ug2mo4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...