Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ciiicho, to był jeden i przypadkowy ;) No, ale zawsze mogę się chwalić, że kogoś zbanowałem :lol:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Z jednej strony to nie jest najgorsze rozwiązanie ;) Odpowiedzialność ciążąca na barkach modka jest zgoła mniejsza niż ta spoczywająca na adminie. No i modek może sobie pozwolic na nieco więcej ;) Nie podobała mi się tylko argumentacja Norbasa. Przez okres zajmowania stanowiska admina pomogłem paru ludziom, a jedynie ALUSTRIEL miał jakiekolwiek obiekcje. Nie wiem wiec na jakiej podstawie wyciągnąłeś owe wnioski o domniamanej niedojrzałości emocjonalnej. Wątpie, by ktokolwiek pozostał obojętny wobec dosyc sporej liczy prowokacji i zaczepek ze strony wymienionego już wcześniej użytkownika. Znając Twoją impulsywność skończyło by się to permamentnym banem ;) To tyle jeśli chodzi o moje stanowisko w tej sprawie.

• Reputacja:   2

Czy to prawda, że zieloną mgłę robi się biorąc przed walką tabletkę a potem ją żując? Coś takiego było na answers.com.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A ja pracuje cały czas na moda w Dyskusji WWE i Hydeparku , popracowałem nad ortografią i mam nadzieję że to będzie docenione. :)

sws.png

31576.png

• Reputacja:   3

Ech... fajnie było... ja się w PA nie bawiłem... (nie było czasu ;) ) i może dlatego nie dałem ani jednego warna... :evil: damn...

ale czułem, że nikt z nowych nie pobije rekordu Prezesa... Szkoda tylko, że buchnęli mi rangę... -.- chlip... :cry: łeeeeeee.... :cry:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   3

Spamera?? Pfff... Hassio... wszyscy wiemy, że największym spamerkiem jesteś Ty... - zresztą wystarczy przejrzeć Twoje posty... :mrgreen: ale ja się nie boje wyzwań... i proponuje przeprowadzić ankietę: kto jest najwiekszym spamerem na BGZ... zwycięzca dostaje tygodniowego bana za zaspamowanie forum i zmianę rangi... na spamera... Wchodzisz? Czy pękasz? Niech userzy osądzą... :twisted::twisted: Hell yeah!

001ug2mo4.jpg
ale ja się nie boje wyzwań... i proponuje przeprowadzić ankietę: kto jest najwiekszym spamerem na BGZ... zwycięzca dostaje tygodniowego bana za zaspamowanie forum i zmianę rangi... na spamera... Wchodzisz? Czy pękasz? Niech userzy osądzą...

Hoooo... więc tak stawiasz sprawę? Moje posty są poparte jakimiś argumentami xP Ty lepiej patrz na siebie. Wrzucasz jakieś filmy i linki do których i tak nikt nie zagląda... Hmmmm... Może bez bana? Przeciez bez BGZ nie wytrzymam :P Jeśli bez bana to wchodze xP

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dajcie sobie luz :) ... każdemu się czasami zaspamuje nawet jeśli nie ma zamiaru , Hassio jak byś był naprawde spamerem to już napewno miałbyś warna a nie moda. Nie róbcie sobie feudu BGZ'owego bo to nie ma sensu.W każdym z nas jest mały spamerek :)

sws.png

31576.png

• Reputacja:   2

Zgoda, ale to naprawdę fajny feud. Dwóch użytkowników z największą liczbą postów. Może ktoś założy ten temat z ankietą?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Moim wyborcom obiecuje walkę ze spamem pawłażaka, fanatycstwem bobka na punkcie reya, koniec ceny w wwe, dodanie na ME WM 30 rocka, sprowadzenie austina do wwe, reaktywację wwf oraz darmową flaszkę xP

Przy okazji. Ja se wezme range "Spamerek xP"

EDIT: Milos, no too fast. Najpierw zasady potem czyny xP

Paweł - After all... See you on da Goldbergi 2007 xP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...