Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Z lektorem?

giphy.gif

Dziko, nie psuj sobie serialu :D Kiedyś próbowałem obejrzeć "Dexter'a" z lektorem - zrezygnowałem po pierwszej kwestii z przeklinaniem w tle :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Słuchajcie jest taka koncepcja. Jako że forum już właściwie umarło a bardzo szkoda mi je zamykać co powiecie na zostawienie dwóch aktywnych tematow gadulec i wrestling ogolna dyskusja ewentualnie plus jeszcze jeden topic inne.

Reszta forum zamknieta w archiwum.

Wasze opinie :arrow:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   9

Ja się dostosuję...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Jak mus to mus...

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Czy to coś zmieni? Możemy równie dobrze egzystować w obecnej formie. Ucinając forum do trzech wątków zamykamy jakąkolwiek drogę rozwoju. Pozostawiając forum w obecnej postaci (i tak je już kiedyś okroiliśmy o ponad połowę) jest jakaś naiwna szansa, że użytkownicy się pojawią i odbijemy się nieco.

Tak czy siak. Jestem za tym, co zdecyduje większość. Chciałbym jednak by forum istniało dalej w teraźniejszej formie. Domena i serwer przy obecnym zużyciu transferu nie powinna kosztować majątku.

Kiedyś ucieliśmy forum o ponad połowę, żeby dostosować je do mniejszej ilości userów.

Teraz też trzeba się dostosować. Co to zmieni? Forum przestanie wyglądać na umarłe. Będą dwa wątki, gadulec i wrestling i tam będą nowe posty. Plus jeszcze dział inne na jakieś rzeczy typu ankieta, głosowanie na coś.

Do tego usunę informacje typu ilość userow w ciągu 24h żeby tak słabo to nie wyglądało.

Ktoś ma lepszy pomysł? Bo nie zmienianie niczego i trzymanie trupa bgz w obecnej formie to słaba koncepcja.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

Używa ktos android auto i mi moze pomoc?

37184451712723064921.png

• 4 tygodnie później...

Zdecydowałem, że przekazuję forum i konto na którym jest postawione forum IIL -owi.

Mieliśmy do wyboru zamknięcie forum lub ostatnią próbę "reanimacji", którą chce przeprowadzić IIL. Wybrałem tą drugą wersję.

Czuję się współautorem owego zdarzenia ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Przede wszystkim - Norbas dziękuje za ogrom włożonej pracy. Teraz widzę te wszystkie ładnie opisane instrukcje na serwerze i całe skryte przed oczami użytkowników żmudnie budowane przez Ciebie latami zaplecze. Należy się szacunek za blisko 12 lat tworzenia forum. Suma faktur za domeny i dzierżawę hostingu mówi sama za siebie...

Praktycznie nikt tutaj teraz nie zagląda, ale napiszę coś od siebie.

Od czasu, gdy zostało tutaj kilka postów wyżej napisane o zamknięciu forum do jedynie dwóch tematów zacząłem się głęboko zastanawiać nad BGZ. Tak nisko jeszcze nie upadliśmy i już nawet sam Norbas zaczął mówić otwarcie o końcu tej historii. Wymieniliśmy razem kilka wiadomości ostatnio i zauważyłem, że to już właśnie był ten moment w którym nie ma odwrotu. WrestleMania 33 byłaby ostatnią, która przeszłaby przez klawiatury użytkowników forum BGZ Wrestling. Niegdyś tętniące życiem miejsce spotkań wieeelu użytkowników wydałoby swój ostatni dech. Miałem kiedyś na siebie forum 4-corners. Może niektórzy jeszcze to pamiętają. Zamknęliśmy je. Zamknąć jest łatwo i jest ulga przez chwilę, ale za jakiś czas powraca jakiś niedosyt. Coś ciekawego dzieje się w świecie wrestlingowym i nie ma już gdzie się nawet wyżalić na jakiś rezultat. Owszem, internet jest pełny zapasów, ale jak to mówią - nieważne gdzie, ważne z... ;) Nie mam już 18 lat, zapasu długich godzin dzień w dzień przed komputerem, tego zapału jak kiedyś do oglądania wrestlingu czy postowania. Mając jednak do wyboru odłączenie kroplówki od forum na którym się wychowywałem, wolę walkę. Próbę, aby nie spisywać tego na straty. Może to już nie te czasy, fora już nie te, lat więcej i dziewczyna zaczyna mieć mnie już nawet i teraz na samym początku drogi dosyć przed tym komputerem, a ta rzekoma walka to nie zwykły squash rzeczywistości, tylko zmagania przez jakiś niebywały Hell in a Cell bez special guest enforcera w roli Norbasa u boku, to chcę spróbować. W końcu to nie jest chyba jakaś pierwsza, lepsza strona w sieci, skoro jestem tutaj z Wami już tyle lat?

Układam sobie pewien plan ruszenia forum i zaczyna mieć to jakiś sens. Nie mam na myśli tutaj n'tego pospolitego ruszenia, gdzie użytkownicy zarejestrowani w 2006 roku zaczynają postować ze sobą by coś na forum się działo, tylko coś, co rzeczywiście zmieni to miejsce. Nie będę się jednak teraz zagłębiał w szczegóły.

Chciałbym sprawdzić kto z osób, które tu jeszcze zaglądają zechciałby znów wrzucić adres forum do swoich nawyków i spróbować ruszyć to wszystko ze mną?

Spokojnie. Nie mam na myśli zrzucania na kogokolwiek ton obowiązków. Chciałbym jednak wiedzieć, że nie będę robił tego wszystkiego tylko dla siebie.

• Reputacja:   1

Czuję się na siłach. ;)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Przede wszystkim - Norbas dziękuje za ogrom włożonej pracy. Teraz widzę te wszystkie ładnie opisane instrukcje na serwerze i całe skryte przed oczami użytkowników żmudnie budowane przez Ciebie latami zaplecze.

Nie ukrywam, że rezygnacja z kierowania forum po 12 latach to nie była łatwa decyzja, i przyszło mi to z dużym trudem i żalem. Ale mam nadzieję, że godnie mnie zastąpisz i chcę wierzyć w to, że jeszcze wyciągniesz forum z dołka.

No ja w każdym razie trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów, naprawdę szkoda byłoby zamykać forum, zbyt wielu użytkowników przez lata angażowało się w jego rozwój...

• Reputacja:   8

To ci dopiero chichot historii. No kojot by się uśmiał :lol

IIL, tym swoim postem poleciałeś jak Mel Gibson w Braveheartcie, przez chwilę nawet poczułem chęć odkurzenia forumowej kapoty, ale złapałem się na tym, że wrestlingu to już właściwie nie oglądam*, co na forum tematycznym automatycznie czyni mnie usera zwiedzacza-podglądacza :roll:

* uściślając to raz na jakiś czas obejrzę jakieś PPV, to efekt głęboko zakorzenionego sentymentu... albo jakiegoś schorzenia :P Bo zawsze, gdy moje oczekiwania są srogo brukane - jak ostatnio z Royal Rumble, po obejrzeniu którego naszła mnie ochota rozłupania komputera - wracam. Nieczęsto, ale wracam. Nie wiem o co chodzi, w psychologii podobne zachowania określa się pewnie ładną, melioratywną nazwą, od której chce się rzygać na tęczowo. Będę musiał ją poznać! :D

W każdym razie życzę powodzenia, nie wiem jakie masz pomysły, ale kibicuję

ps. Serio obeszło się bez abordażu? Nie stosowałeś techniki na wnuczka? :lol

pss. Skoro nastały lepsze czasy, to może w końcu dorobię się VIPa... :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...