Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mogę pomóc przy FB tak, jak tylko będę mógł :D A zresztą, każdy pewnie dołoży swoją cegiełkę.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

W sumie z facebookiem to nie jest zły pomysł. Jest tam jeszcze coś takiego jak "grupy" może coś w tym kierunku ruszyć? :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

przez pablo modjo » 23 maja 2016 18:27

To Żyje :shock:

915802072594e34bce782c.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

W sumie z facebookiem to nie jest zły pomysł. Jest tam jeszcze coś takiego jak "grupy" może coś w tym kierunku ruszyć? :P

Swego czasu był taki temat i taka grupa została założona kiedy byłem modem. Aktualnie to cmentarzysko ale jak ktoś chce to może to reaktywować.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   66

Jak fejsbuk to tylko SFZ przypominam !

#SmartFanZone

• Reputacja:   1

Cześć.

Jechał ktoś z Was może kiedyś polskim busem? Jak wygląda sprawa z tym biletem u kierowcy? Wystarczy, że podam mu numer rezerwacji czy muszę sobie to druknąć i mu dać? Trzeba po zakupie tego biletu i przelaniu siana coś potwierdzać gdzieś?

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0

PB jechałem do Wrocławia i Warszawy przy okazji zlotów. Bilet zamawiałeś na stronie podawałeś datę i skąd jedziesz. Potem tylko przelać kasę, gdzieś zapisać numer rezerwacji (niekoniecznie musisz go drukować, wystarczy by był czytelny) i w drogę. Niestety różnie to bywa, bo zależy wszystko gdzie jedziesz i skąd. Jak jechałem do Wrocławia z Krakowa, to Autokar był wypasiony, z kibelkiem, możliwością zamówienia kawy, herbaty, plus jakiś mały poczęstunek od firmy. Jechało się A4rką, więc jechało się bez żadnych postojów i po 3ech godzinach byłem nam miejscu. Tak samo było z powrotem. Niestety gorzej było z drogą do Warszawy, jak jechałem z Kielc. Autokar jechał z Zakopanego. Bez toalety, klimy, załadowany na maxa, z chwilowym postojem w Radomiu, i tak do samej Wa-wy - na szybkości musiałem kibla szukać, bo nie było się gdzie wylać, bo postojów nie było. Taka sama katorga była z powrotem.

Ogółem jest spoko, bo w miarę tanio i problemów z punktualnością też raczej nie mają. Moja siostra również tym jeździła i nie narzekała, bo wszystko co do minuty. Tylko wszystko zależy na jaką trasę trafisz, a to już loteria ;)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   66

No chyba że jesteś wysoki, wtedy kibel w PB to nie lada wyzwanie :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   2

Ja jechałam Polskim Busem min. 15 razy, zwykle tą samą trasą - Gdańsk - Warszawa i z powrotem. Kibel nie dla wysokich ludzi - tam to jest niezły jajościsk :lol , na tej trasie jest poczęstunek, herbatka, kawka, tak więc pełen luz. Punktualny w ciul i czasem zdarzały się postoje, a czasem nie. Im szybciej wykupisz bilet, tym taniej płacisz. Jeśli chodzi o przelewy, to tego nie wiem, bo zawsze za mnie siostra to robiła (bo ja z przelewami jestem noga ^^"), ale pewne jest, że trzeba mieć kod z rezerwacji - może być wydruk, może być sam kod gdzieś zapisany.

W sumie to Hacjend praktycznie wszystko powiedział, więc to tyle z mojej strony :D

75137960457081728a67d7.jpg

Ja jadę Katowice-Warszawa.

Dzięki za informacje. Pozdrawiam. ;)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Jak fejsbuk to tylko SFZ przypominam !

I Yao tworzący dramy :8

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Cześć Kosaki, kiedy nowe Nagasaki?

A może jeszcze poru**ać załatwić?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Frytki i do tego prrroszę...

915802072594e34bce782c.jpg

• 4 tygodnie później...

Zawieszam newsy na czas nieokreślony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...